Jump to content

Icenor

Medlemmer
 • Content Count

  534
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

186 :)

About Icenor

 • Birthday 02/11/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Håper de går for inside-out tracking sånn at man kan kan spille 360° uten tracking problemer.
 2. Jeg håper de støtter VR eller så er jeg ikke interessert
 3. Jeg har ingen anelse om hva du kommenterer her. Det er har ingenting med de tidligere kommentarene å gjøre. Alt jeg ser er røyk og stråmenn.
 4. Nesten ingen store ting hadde eksistert uten et marked hvor kapital kan finne prosjekter. Aksjer, børser, etc. er bare verktøy for å flytte kapital til prosjekter og så tilbake til investorer. At markedet har blitt mer spekulativt de siste 100 årene betyr ikke at løsningen er en verden drevet av enkeltpersonforetak.
 5. Å lage spill, spesielt noe som kostet 2,7 milliarder å lage er risikofylt. Du kommer ikke til å finne noen som er villig til å satse så mye av sine egne penger på ett prosjekt.
 6. For å være ærlig, i en verden hvor du kan få innebygde sverd i armen din og bytte ut skjelettet ditt med metall, så hadde det vært rart hvis du ikke kunne bytte ut penisen din med en vagina. Det at noen velger å leve et liv uten begrensningene kroppen du blir født med har er et ganske stort theme i cyberpunk sjangeren.
 7. Må si jeg har opplevd veldig lite feil i mine 25 timer på Stadia. Noen mindre fysikkfeil, en koffert som var usynlig og det er mer eller mindre det. Jeg må ha vært heldig.
 8. Jeg hadde ikke tenkt å kjøpe Valhalla, så de har ikke tapt noe på meg, men tjent 109,-.
 9. Jeg håper de fikser Chromecast app’en sin. Det har vært et mareritt å få den til å fungere.
 10. Stealth er bortkastet på avskjæringer når du må så nærme at du kan visuelt identifisere målet. Men det er ganske nyttig i skarpe situasjoner.
 11. Mange jeg kjenner som gjerne vil game, men har ikke muligheten til å bruke mange tusen på gaming PC. Men jeg klarer ikke å finne en måte å signe opp for Stadia uten å måtte kjøpe den spillkontrolleren og chromecasten. Det kommer kanskje senere?
 12. Pannekake First Person er utrolig kjedelig sammenlignet med VR. Jeg har heller ikke noe problem med å bevege meg i VR bare med joysticken, da det tok meg bare et par sessions å bli vandt til. Teleportering er tilgjengelig for svake sjeler. At jeg bare ser hendene mine er det minste problemet ever. Jeg blir så immersed at jeg tenker ikke over det i det hele tatt. På samme måte som i virkeligheten så tenker jeg ikke over albuene mine i det hele tatt. Hvis jeg i det hele tatt ser på armene mine så er fokuset på hendene.
 13. Jeg gikk for 2'ern. Har bare med meg laptop'en på juleferien så da er det like greit å gå for noe som ikke er like krevende grafisk for min 1060.
 14. Ja det er vanskelig å forstå det når man bare spiller på flatskjerm. Jeg husker første gang jeg spilte Skyrim så løp jeg igjennom det som jeg gjorde med de fleste andre spill av den typen og det ble fort glemt. Flere år etterpå når jeg prøvde det på nytt i VR så var det en helt annen opplevelse. I mye større grad så gikk det opp for meg hva skaperne av spillet prøvde å formidle når jeg nå sto i Whiterun og så opp mot Dragonsreach. Det ble en mye mer episk opplevelse. Der Boneworks skiller seg ut er hvordan man interagerer med verden rundt seg. I VR blir man mye mer oppmerksom på små detaljer slik som fysikken mellom spiller og objekter. Kombinert med en litt mystisk setting/historie så virker det som et godt utgangspunkt for en hit.
×
×
 • Create New...