Jump to content

Icenor

Medlemmer
 • Content Count

  525
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

171 :)

About Icenor

 • Birthday 02/11/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg håper de fikser Chromecast app’en sin. Det har vært et mareritt å få den til å fungere.
 2. Stealth er bortkastet på avskjæringer når du må så nærme at du kan visuelt identifisere målet. Men det er ganske nyttig i skarpe situasjoner.
 3. Mange jeg kjenner som gjerne vil game, men har ikke muligheten til å bruke mange tusen på gaming PC. Men jeg klarer ikke å finne en måte å signe opp for Stadia uten å måtte kjøpe den spillkontrolleren og chromecasten. Det kommer kanskje senere?
 4. Pannekake First Person er utrolig kjedelig sammenlignet med VR. Jeg har heller ikke noe problem med å bevege meg i VR bare med joysticken, da det tok meg bare et par sessions å bli vandt til. Teleportering er tilgjengelig for svake sjeler. At jeg bare ser hendene mine er det minste problemet ever. Jeg blir så immersed at jeg tenker ikke over det i det hele tatt. På samme måte som i virkeligheten så tenker jeg ikke over albuene mine i det hele tatt. Hvis jeg i det hele tatt ser på armene mine så er fokuset på hendene.
 5. Jeg gikk for 2'ern. Har bare med meg laptop'en på juleferien så da er det like greit å gå for noe som ikke er like krevende grafisk for min 1060.
 6. Ja det er vanskelig å forstå det når man bare spiller på flatskjerm. Jeg husker første gang jeg spilte Skyrim så løp jeg igjennom det som jeg gjorde med de fleste andre spill av den typen og det ble fort glemt. Flere år etterpå når jeg prøvde det på nytt i VR så var det en helt annen opplevelse. I mye større grad så gikk det opp for meg hva skaperne av spillet prøvde å formidle når jeg nå sto i Whiterun og så opp mot Dragonsreach. Det ble en mye mer episk opplevelse. Der Boneworks skiller seg ut er hvordan man interagerer med verden rundt seg. I VR blir man mye mer oppmerksom på små detaljer slik som fysikken mellom spiller og objekter. Kombinert med en litt mystisk setting/historie så virker det som et godt utgangspunkt for en hit.
 7. I mellomtiden ta en titt på Boneworks. Gir meg ordentlig Half Life vibber. Kommer i desember. https://www.youtube.com/watch?v=_kWBeyiXaig
 8. Det finnes allerede produsenter av elektrisk navmotorer til fly, så det kan fint gjøres. Men den viktigste grunnen til at det ikke er aktuelt i Skandinavia er at det er alt for lite å tjene på det. Typisk taxi tid er rett og slett for kort. Ifbm. avgang ønsker vi ikke utsette oppstarten av turbinmotorene, ihvertfall ikke slik at vi ender opp med å gi motoren mindre tid enn den trenger til å få en uniform temperature distribution før vi belaster den med takeoff power. Ifbm. landing så er vanligvis taxi tid så kort at vi såvidt har fått tid til å kjøle ned motorene før vi er på gate, og da er det lite gevinst å hente fra å kjøre de siste hundre meterne elektrisk. På vinteren oppstår de største forsinkelsene under taxi, vanligvis pga. behovet for deice og/eller Low Visibility Operations. CDM bistår til å redusere taxi tid noe da flyene ikke blir sluppet fra gaten for tidlig når det er mye trafikk. Men den viktigste årsaken til at det sannsynligvis ikke vil fungere er nok at det er vanskelig å flytte 80 tonn med hjulbasert drivkraft når friksjonen på taxi veiene er poor.
 9. Ok, så dette kan gjøres på flere hundreds km hold. Spørs om dette er så praktisk, å legge området på flere hundre km jammet for GPS, da rammes jo alle som flyr inn i det beskyttede området. De bryr seg ikke. Når du krysser den sørlige kystlinjen av Tyrkia i retning Kypros så mister du GPS signalet. Slik har det vært for all flytrafikk som flyr i område mellom Kypros og Syria i hele 2019.
 10. Jeg syns sparkesyklene er fantastiske. De er veldig tilgjengelige og har erstattet mitt behov til å bruke bil hvis jeg må komme meg raskt frem til steder som ligger innenfor en halv mil. Jeg observerer noen tullinger som ikke klarer å legge fra seg syklene ordentlige, men det er en veldig liten andel av brukerne.
 11. 60.000 fot/min descend høres ekstremt ut. Kanskje han dro så mye G at han fikk blackout. Mener å huske at F16 ble utstyrt med en auto-recover i tilfelle piloten besvimte. Rart hvis F35’en ikke har det samme.
 12. Flash har den beste app'en og sykkelen hittil: Mobilholder, ordentlig sykkelbrems, muligheten til å reservere sykkelen i 5 min så ingen tar den mens du er på vei bort for å hente den, muligheten til å aktivere lyd for å finne den.
 13. Nå har vi jo hatt bil-deling av privatbiler i Norge i flere år da, i form av Nabobil, Hyre, etc.
 14. For å ikke snakke om den elendige UI til HBO. Etter alle disse årene så skjønner jeg ikke at de ikke klarer å lage en enkel måte å fortsette å se seriene man ser på. Og favoritt funksjonen deres er episodebasert. Hva slags idiot var det som tenkte at det var en god idé? Hvem er det som går inn på HBO og markerer hver episode manuelt som en favoritt? Gang på gang så blir jeg satt ut av hvor elendig den nettsiden er og jeg skjønner ærlig talt ikke hvorfor jeg betaler for det.
×
×
 • Create New...