Jump to content

Andyoid

Medlemmer
 • Content Count

  450
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 :)
 1. Jeg har plutselig fått en matt sirkel i glasset nede i venstre hjørne. Utrolig merkelig! Kan så vidt kjenne den med fingeren. Den kom helt plutselig. Er det noen som har sett eller hørt om noe liknende? Telefonen har ikke vært mistet, ligget inntil noe eller noe annet. Så utrolig mystisk!
 2. OK, takk for innspill. Ser jeg fort kommer borti veldig komplisert problematikk, tid og ikke minst spesielt utstyr for å komme til neste nivå for den beste espressoen. 😅 Utifra det jeg leser kan det tenkes at jeg bør prøve en maskin med trykkfilterkopp og se om det er ok nok for mitt bruk. I alle fall om også Illys ferdigkvernede espresso på boks er ansett som for grov. Jeg tenkte å prøve å ikke gå for nerdete ned i kaffen her, men lage den mest mulig autentisk Italiensk (de er ikke SÅÅ nerdete der De bruker kanskje uansett mest en Bialetti på komfyren). Ofte har jeg ikke tid om morgenen til å jobbe så mye med dette for en liten kaffe, så prosessen bør ikke være alt for avansert. 🙈 Tror jeg har bestemt meg for å kjøpe en DeLonghi/SMEG denne gangen og evt oppgradere til ny kvern/Gaggia senere hvis jeg ønsker å ta enda et steg (nerde meg litt mer).
 3. Takk for svar begge to! Ja, det kan godt være SMEG kvernen er for grov, men det for jeg evt eksperimentere litt med. Kan også kjøpe ferdig Illy espressokaffe som antagelig oftest vil bli brukt til espresso uansett. Roboten så artig ut, men ikke helt det jeg er på jakt etter. Har for så vidt kikket på testen du refererer til og det kan virke som Gaggia eller Sage maskinene er de som er mest aktuelle dersom jeg ikke velger SMEG/Dedica. I alle fall pr nå.
 4. Håper å lære litt på min vei mot god espresso fra noen her... Jeg har tidligere hatt en Nespresso kapselmaskin som jeg aldri ble helt fornøyd med. Byttet den ut i en Illy (FF) kapselmaskin som jeg har vært ganske fornøyd med, men tenkte at jeg skulle prøve meg på neste steg slik at jeg kan kverne min egen espresso. Har allerede en SMEG kaffekvern som jeg bruker til presskanne. Og har derfor kikket på SMEG sin espressomaskin. VET den koster dobbelt så mye som LeLonghi Dedica som ser ut til å være samme maskinen. Men ikke alle ønsker styres av fornuft. Det jeg prøver å være fornuftig på er best mulig espresso. Jeg lager mest Cappuchino, men maskinen jeg ser etter trenger kun å lage god espresso med kaffe jeg allerede har kvernet. Resten fikser jeg på andre måter. Finnes det noen gode alternativer til max 5000-ish som kan lage meg en god espresso? Eller er en slik DeLonghi/SMEG maskin det beste jeg kan kjøpe i denne prisklassen? Syntes det er vanskelig å få oversikt. Maskinen bør helst ikke ha behov for modifisering, så om den kan komme fra fabrikk uten å behøve mods for å lage det den er laget for, så hadde det vært fint. Edit: er det så enkelt som at dette kan være en god maskin om man samtidig investerer i en ikke-trykkfilterkopp? Eks: https://www.fruugo.no/ikke-trykk-filter-kopp-for-breville-delonghi-krups-kaffe/p-55134754-112087177 Jeg hadde som nevnt håpet at noen kunne lage noe som fungerte bra ut av esken. Håper noen med erfaring og god peil kan rettlede meg til neste steg.
 5. Ser på Google Play at alle med Android har samme problemet.. Logget inn på en iPhone også, men der spratt jeg rett inn. Så et eller annet issue med Android appen tydeligvis... Edit: funker nå plutselig!
 6. På min Samsung kommer jeg ikke inn i appen en gang. Den bare crasher når jeg prøver å åpne den. Noen med Android som faktisk kommer seg inn?
×
×
 • Create New...