Gå til innhold

El-Minien er lansert: Får skuffende rekkevidde


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når de får plass til sånn rekkevidde i en sånn liten bil, så burde de få den rekkevidden på større hybrider, ikke at jeg har sjekket hvor lang rekkevidde de har

 

Jeg har plass til mange batterier i min Hilux og tar man bort drivakselen etc. til bakhjulene så spare man også vekt, som man kan bruke på batterier

Endret av Dubious
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Bra med konkurranse men med slik svak ytelse så spørs det hva slags nisje man skal konkurrere i og mot hvem da.

 

Mini, akkurat som BMW, Mercedes og masse andre produsenter virker trege. De lever på ryktet sitt i stedet for å levere innovasjon, presser ut mer eller mindre «samme gamle» med par nye triks og litt pynt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Kan det ha noe med vektbegrensning å gjøre?

Tenker siden de gjenbruker ett gammelt karosseri, så er det vel ikke designet for å håndtere så mye vekt? Og dermed er det veldig begrenset for hvor mange batterier de kan slenge inn?

 

Tesla Model 3 har vel over dobbelt så mye batteri men veier vel nermere 1.8tonn. Men den bilen er jo bygget fra scratch for å være beregnet på den vekten.

Endret av Complexity
Lenke til kommentar

Så det er i praksis restlageret til en gammel i3 (les: ikke den på markedet i dag) som denne stålkonstruksjonen bygges på?

 

Wow! BMW gikk fra å være ledende på elbiler da i3 kom, til å nå ligge like langt bak som de som ikke engang har elbiler. Snakk om å bæsje på leggen da de ikke satset mer på i-teamet som bygget i3.

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Nå må dere slutte å klage, folkens! Rekkevidde som en trekkoppbil er fullstendig irrelevant. Det leketøyet blir uansettt ikke kjøpt av noen andre enn superhipstere på Grünerløkka, og da holder det at den klarer å kjøre til CC Vest for å handle skjeggpleieprodukter, rødvin, kjeks og brie, og så litt øl brygget på et håndverksbryggeri som bare lager fem liter i året, for det er jo der pappa har sørget for ubegrenset kreditt for ungene og sin tredje pyntekone! :rofl:

Endret av Mastiff
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Nå synes jeg dere er harde med miniens rekkevidde her.

Har nettop fullført ferietur på 160mil med elbil med 20 mil rekkevidde.

Det er fult mulig å kjøre langt med en elbil med miniens rekkevidde en gang i blandt og er korte turer hovedtyngden av det bilen skal kjøres så er rekkevidden ikke noe problem.

Kjører du 40mil eller mere ofte blir dette nok feil bil.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Denne bilen er bra og har ikke gått i for mye kompromiss med originalen. Målsetningen var å komme med et Mini cooper el elternativ som kjører «like» bra. Mere vekt hadde ødelagt dette.

Samme type bil/segment som Honda E. Også med rundt 200km rekkevidde. Blir det samme whining om rekkevidde på den også...

Endret av syar2003
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...