Jump to content

oslo72

Medlemmer
 • Content Count

  3448
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

288 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. "Brukte sekunder på det en superdatamaskin ville brukt årevis på." "...ville brukt tusener av år på, på kun noen få minutter." "Ifølge forskerne ville utregningen tatt 10.000 år med verdens raskeste datamaskin. I stedet ble den fullført på kun 3 minutter og 20 sekunder." Greit med konsekvente målestokker? Årevis = 10.000 år? Sekunder = 3 minutter og 20 sekunder?
 2. Du skal være bra glad i matte for å se dette som en forenkling!
 3. 8/10 når tilnærmet ALT av lyd får minus? Er ikke mye av poenget med disse at de skal lage god lyd?
 4. Trodde ikke elbilfantaster var opptatt av rekkevidde? Da hadde vel alle kjørt diesel-Polo?
 5. De fleste alarm og kameraløsninger krever abonnement så det at en stor aktør ikke går den veien er en bra ting. Likevel, abonnement på hva? Ingen utrykning, ingen serviceavtale og ingen egen skylagring?
 6. Hvorfor skulle det være noe abonnement? Det er jo ingen tjenester knyttet opp til produktet.
 7. Jeg har forresten alltid sagt KRYSS, kanskje fordi jeg aldri har holdt en Xbox-kontroller.
 8. Jøss!!!!! Så O er en sirkel og ikke en stor o? Firkant er firkant? Trekanten?
 9. Det blir ikke mindre røde dager før en forbyr vedfyring. Jo.
 10. Statens pensjonsfond utland. Det vil si, det må opprettes et eget fond for infrastruktur. Det blir ikke mer penger i et fond bare ved å opprette det. Hva tror du skjer med strømpriser/ladepriser når "alle" har elbil? Hva skjer med ladekøene? Hvor mye mindre skal gruvene som utvinner metallene til batteriene forurense før det går opp i opp - globalt? Hvor sannsynlig er det at flerbils-familier ender opp med kun elbiler?
 11. En hel haug med taxi-sjåfører. Kols og ymse former for kreft etter et yrkesliv i eksosen. ... Eller fra røyking, McFeast og null kroppsaktivitet? Kjøper dessverre ikke KOLS-kortet ditt i denne sammenhengen. En fordel med elbiler ser jeg likevel! Mindre røde dager i Oslo om vinteren fremover, slik at jeg slipper å la bilen min stå.
 12. Dt viktigst er å beholde elbilfordelene til evig tid sånn at vi kan få en fornuftig kost på bilhold i Norge. Evig tid??? Hvor kommer pengene til vei/vedlikehold fra da? Om ti år betaler jo alle mva, bom, ferge og veiavgift uansett.
 13. Jeg tror ikke det vil påvirke oss som allerede har elbil i dag. Jeg antar de fleste som kjører elbil er rimelig fornøyd og ikke har noe problem med å kjøpe elbil igjen. Men jeg tror det dessverre vil påvirke andelen som går fra forbrenningsmotor. De som ikke enda har elbil. Jeg kjenner INGEN som er særlig fornøyd med elbilen sin eller livet med ladeangst/ladepauser.
 14. Hva med alle som ikke har noe valg, men som sliter når det blir dårlig luftkvalitet. Tenk om du skulle få KOLS og måtte puste som gjennom et sugerør. Er det da greit om jeg fyller det med eksos? Fantastisk alle disse som absolutt skal ha valgfrihet for seg selv, og velger å blåse i alle andre. Hadde jeg fått KOLS, og hadde jeg røyket, ville jeg nok heller skylt på meg selv enn en dieselbil. Hvor mange har fått KOLS pga biler?
×
×
 • Create New...