Gå til innhold

Selger «gullnummer» for mange hundre tusen kroner på Finn.no


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gullnummer my ass. Raske enkle penger, utømmelig med håpefulle i den "bransjen" som vanlig.

 

Jeg har btw sett en bråte med norske "gullnummer" I det siste. De beste er at de har 9 og 10 siffer. Telenor makter ikke å gjøre noe, sier de.

Endret av atlemag
Lenke til kommentar

Men blir noen av disse numrene solgt til de prisene, det er jo det som er det interessante spørsmålet?

 

Å skrive om at noen ønsker ågerpriser på Finn dott no er ikke særlig interessant, det forekommer hele tiden.

Man kan selge tomater for en milliard kroner kiloen, men det er jo helt uinteressant med mindre noen faktisk kjøper til den prisen.

 

Jeg har faktisk solgt noen en gang i tiden. Det meste jeg fikk var 12.000 for to nummer der det ene var "veldig bra" og det andre var bra. Det beste nummeret lå ute for salg igjen for en sinnsyk sum, men tviler på det ble solgt for det. Nå er det nummeret til et STORT firma i Norge, jeg aner ikke hva de betalte eller hvor mange "ledd" som hadde tatt en bit av kaka.

 

Rundt 5-6.000 var det mange som betalte for nummer typ "510 00 500". Grunnen til at jeg faktisk fikk solgt unna er nok fordi jeg var "rimelig", og ikke forlangte en million, selv om jeg blir nysgjerrig for hva det ene nummeret gikk for til slutt :)

 

Industrikonsernet som har nummeret som hovednummer (sentralbord) på hjemmesiden nå har over 1000 ansatte, så ja, folk kjøper slike nummer, men jeg er usikker på hvor høyt det faktisk går... blir ikke overrasket om de har betalt 50.000+ for det.

 

Edit:

 

Sjekket det som ligger til salgs nå og det er jo helt sjukt, men 

 

90 300 300 evt. 903 00 300 selges for "høystbydende over 1000" og høyeste bud er visstnok 12.000. Det kan jeg tro på, selv om det er et stykke unna det jeg solgte for 12.000 en gang i tiden.

 

Det er omtrent i samme gate som mitt telefonnummer, som jeg selvfølgelig heller skulle solgt den gang enn å ta det selv, men slik ble det :) Nå har jeg hatt det i så mange år at jeg ikke vil bytte...

 

Selvfølgelig helt unyttig for meg, men for et eller annet småfirma typ rørlegger, i alle fall for 10 år siden, kunne det nok vært greit å ha et slikt nummer, så kan verdien diskuteres....

 

Det meste som ligger på finn er jo helt latterlig, men noen få (som det over) vil nok bli solgt.

Endret av pappkake
  • Liker 1
Lenke til kommentar

En ting er nummer som er lett å huske, men mye viktigere for en bedrift er nummer som er lett å si!

 

Der er kun to tall som har én stavelse og får gjort unna to siffre: 10 og 12

 

Så f.eks: 90121212 er veldig enkelt å si, og enda viktigere: oppfatte uten misforståelser i en reklame...

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg har et gullnummer jeg.. hihi fikk det når jeg kjøpte abo.

det starter med 90

Så er det 3 nesten like 2 sifrede nummer

Eksempelvis

90 25 21 22, dog så er det jeg har en smule letter å huske :D

Og ingen gullnummer er verdt mer enn noen hundrelapper ekstra, alt over det er bare galskap og forfengelighet.

Feil. Et gullnummer kan være verdt ganske mye, og hvis du leser hele artikkelen blir bedriftsmarkedet nevnt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

22222222 er og har alltid vært Pizza & Kina Expressen i Oslo. Husker der var skriveri i avisen når Peppes Pizza hadde tilbudt milioner for nummeret og fått nei ?

Peppes endte som kjent opp ned 22225555 istedet...

 

En dyrlege i Tønsberg har 33333333.. Er jo lett å huske når tenner skal renses! :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

45678364

 

Her kunne da virkelig journalist brukt mer kritisk blikk - de 5 første sifrene er enkle å huske, men "364" ødelegger hele nummeret - dette er ikke gullnr i det hele tatt.

 

Enig. Med 910 istedet for 364 hadde det vært en annen sak...

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg hadde gjort det om prisen var høy nok. Egentlig er det bare teit å ikke selge for selv 1000 kr, for jeg bryr meg ikke om telefonnummeret er 51028594 (eksempel ut av lufta), så uklinkende som hva som helst. Og jeg liker heller ikke å bidra til sånne tåpelige miljøer.

 

Men, hvis det finnes noen der ute med så mye penger, at selv det å ha et mer vélklingende nummer er noe de kunne tenke seg å bruke en halv million på, så hadde jeg ikke sagt nei til å selge mitt tlfnr. For jeg trenger 500 000 mer enn de tydeligvis trenger dem. Men det er jo helt sinnssykt at noen sulter ihjel pga pengemangel, og andre bruker sånne summer på et telefonnummer.

 

Det er kanskje forretningsmessige grunner bak noen, lettere nå ut til kunder, man da er det jo markedspsykologien som har gått skeis. Da er det for høyt trykk i markedene, og staten må gjøre noe med det.

Endret av Taurean
Lenke til kommentar

Dummeste jeg har sett, dette er ikke engang et ekte gullnummer, man har ganske lite innsikt hvis man tror at folk skal kjøpe dette for 100 000 kroner...

Selv har jeg et nummer som er veldig lett, det består av et tall og resten 6 tall, selger det ikke og er ikke noe vits, folk lagrer nummeret med navn på mobilen sin uansett!

Endret av lylu
  • Liker 2
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...