Jump to content

TechFrog

Medlemmer
 • Content Count

  930
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Scrollet nedover kommentarene for å se om noen kunne hjelpe meg å forstå hva som var så spesielt med det nummeret, og nå husker jeg ikke nummeret engang. Så...?
 2. Det hadde jo vært trist siden Tesla lager verdens beste biler. Overlegen på teknologi, rekkevidde, lading, kjøreegenskaper og brukeropplevelse. Bra bil er det, men overlegen er jeg ikke enig i. Og smaken er fortsatt som baken. Tesla hypen er også i ferd med å dø ut. Brukeropplevelsen i TMX,som jeg har kunnskap om,er ikke på høyde med andre biler i denne prisklassen. Tenker da på generell opplevd kvalitet,synsinntrykk på materiell og produksjonshåndverk. Ellers enig mye annet. En bekjent har en TMX som han liker å skryte av og snakke om. Tar meg en tur til han i morgen så han får tilfredstilt Tesla pjattet sitt ? Ellers vet jeg om andre som visstnok venter på en Tesla, men som ingen, inkl Tesla, vet hvor befinner seg. En dag er den ankommet Drammen, neste dag er den tilbake i Zeebrugge, Belgia. Deretter er den fortsatt i USA, et sted. Men så lenge de har en Tesla i vente er det iallfall nok å snakke om.
 3. Sant det, men tipper både Tesla selv og investorene deres har betydelig mer erfaring enn deg på akkurat dette feltet.Om de stadig spytter inn penger, så ser de gevinsten av det i det lange løp. De har sikkert mer erfaring, men tipper dette er en "hail mary". Må ikke glemme at de som spytter inn penger i desperasjon (litt overdrevet) har mer å tape på at det IKKE går bra, så her er det alle mann på dekk. Så lenge skuta flyter.
 4. Det hadde jo vært trist siden Tesla lager verdens beste biler. Overlegen på teknologi, rekkevidde, lading, kjøreegenskaper og brukeropplevelse. Bra bil er det, men overlegen er jeg ikke enig i. Og smaken er fortsatt som baken. Tesla hypen er også i ferd med å dø ut.
 5. Det sa "dere" i 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 og i 2018 også Jeg har ikke sagt det så lenge, men ser poenget ditt. Jeg har sagt det siden august 2018, på bakgrunn av tallene de la frem da. De har, latterlig enkelt forklart, ikke inntekter som forsvarer alle kostnader med produksjon, ladestasjoner, frakt osv osv osv... I tillegg er, og blir, konkurransen mye tøffere i nær fremtid.
 6. Får si det igjen da; Tesla er ikke levedyktig og er borte vekk, evt kjøpt opp innen 2 år. Elendig service, leveringer holder ikke mål, bilene taper snart (pris) konkurransen mot Hyundai, KIA og Škoda. Kan sammenlignes med Hooters Air, for de som kjenner den historien.
×
×
 • Create New...