Jump to content

Discord

Medlemmer
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

208 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4059 profile views
 1. hvorfor forsvarer folk i det hele tatt NOEN av disse firmaene? alle 3 er scumbags. gå å se Jim Sterlings video om denne saken, passer veldig fint.
 2. Nesten uspillbart teknisk, men faen å mye bra, sære, morsomme og absurde episoder i dette spillet at jeg grein av latter til tider. Offtopic, faen feiler folk i kommentarfeltet her?hvorfor i helvete bry seg om whatever idioti dere krangler om, det er ett spill for faen.
 3. Gjor beng i fasingen, men fargevalget er en skuffelse, håper det kommer en svart utgave. Kvitt falmer å blir stygt etter en del bruk.
 4. Eneste likheten mellom disse 2 produktene er vel at begge er en controller som kan festes til en skjerm, og kobles opp mot hverandre trådløst. Hvis dette er nok til ett patentsøksmål er det noe fulstendig galt med hele patentsystemet. I tillegg har vel dette blitt gjort flere år før dette firmaet (som ingen noensinne har hørt om) lagde sine første produkter i denne kattegorien.
 5. Mr.X var kun uforutsigbar i starten (første og kanskje andre game), etter første gjennomspilling var han lekende lett å manipulere og du kunne alltid vite hvor har var.
×
×
 • Create New...