Gå til innhold

Supermann-skuespilleren blir Geralt i The Witcher-serien


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har troa på at dette blir bra. Henry har utstrålingen til en gåen bordlampe, og det har jo forsåvidt Geralt også.

 

Men blir rart å høre Geralt med en annen stemme. Fallhøyden er stor, skulle nesten ønske det var en tegneserie eller animasjonsserie med gjengen fra Witcher-spillene som stemmeskuespillere.

Lenke til kommentar

Jeg holdt en knapp på Mads Mikkelsen da jeg synes hans spesielle utseende og kroppspråk passer bedre til å få frem Geralts sære karakter. Han egner som bedre som det som kalles en karakterskuespiller, mens den klassisk pene Henry Cavill har erfaringen sin fra fra å spille typiske helte- og sjarmørroller. Jeg tror dette var feil valg og at man her kan ha gått glipp av muligheten til å lage en TV-serie basert på spill (og bøker, jada) som faktisk kunne holdt et visst kunstnerisk nivå.

 

Når det er sagt har det skjedd før at skuespillere har overrasket i roller der man ikke skulle tro de ville lykkes, så jeg kommer absolutt til å gi Cavill en sjanse.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Han ønsket jo veldig å spille Geralt, så dette kan bli bra. Ryan Reynolds maset seg jo til Deadpool, og det resultatet ble jo veldig bra. Tenker de skuespillerne som er veldig godt kjent med materialet de tar for seg behandler det på en annen måte. Det vises også godt i f.eks. The Expanse, hvor han som har lest alle bøkene opp og ned i mente og er kjempe fan gjør en veldig bra jobb, selv om han ikke er 100% match utseendemessig slik han beskrives i bøkene. Han skjønner hvordan karakteren er, og dermed blir det mer troverdig og behandlet med respekten det fortjener.

Jeg lar tvilen komme Cavill til gode, jeg tror dette kan bli veldig bra.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har egentlig veldig sansen for Cavill, men er tricky med video game adaptation. Jeg/vi har så vanvittig mange timer med Geralt. Spesielt Witcher 3 som har såpass bra grafikk så har man et veldig forhold og forventning til hvordan Geralt skal prate og oppføre seg. 

 

Som Avean nevnte så kan kanskje tolke ansettelsen av Cavill som at serien har et ganske stødig budsjett. Blir kult å se mer av prosjektet, fans kommer sikkert til å klikke i vinkel uansett hvordan de gjør det :p 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er nevnt et par ganger allerede, men dette er ikke en "video game adaptation" - den baserer seg på bøkene. Om den skal gjengi handlingen i bøkene er jeg neimen ikke sikker på.

 Det har du helt rett i!  Men det vil nok være veldig vanskelig å ikke sammenligne Geralt man kjenner fra spillene med karakteren på skjermen :p 

Lenke til kommentar

UFF! jeg visste de fleste ville si Viggo Mortensen eller Mads mikkelsen, desverre så syns jeg disse skuespillerne er overbrukt. Skeptisk til "Superman" Henry Cavill i denne rollen, men absolutt positivt at han er fan og har lest bøkene. Men personlig syns jeg det hadde vært kult hvis Charlie Hunnam fra Sons of Anarchy fikk rollen men men...

Endret av New77Era
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...