Jump to content

MOO-

Medlemmer
 • Content Count

  1503
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

397 :)

About MOO-

 • Birthday 07/23/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. "streetracing has no place on public roads" Say woot now!?
 2. Har brent meg på noen pre-orders men... det var stortsett Ub..*host*..soft spill, men måten jeg har brent meg på da var at spillene ikke var godt optimalisert etc. Med rockstar og div andre utviklere så vet man hva man får nå til dags. Den eneste grunnen til at jeg ikke preorder noe selv nå fortiden om jeg støtter utvikleren, er fordi jeg vil gjerne kjenne selv hvordan spillet/karakteren/skyting osv funker for MEG før jeg kjøper.
 3. Trenger ikke sprute blod, men noen lemmer som flyr her og der ville fått frem litt hvor mektig LASERsverd faktisk er. *tøffing du også btw*
 4. Det er så barnevennlig, vil ha litt mer gore i slike spill. Er jo trossalt LASERsverd!
 5. Jeg har sett veldig frem til dette, gleder meg til å bare ha en annen verden å være endel av. Begynner smått å bli en gammel mann og det må ikke være action 24/7 slik som andre spill.
 6. Savner inferno før remaken. Likte det bedre med litt større områder
 7. Nei det dropper vel steam og kommer som første spill på R* sitt eget program
 8. Fordi min mening er at å komme ut med noe til en spesifikk plattform så seint gjør at hypen er borte. Spill er ferskvare, og et spill fra 2018 er ikke like relevant i 2020 selv om det skulle være bra. Det burde kommet til PC i fjor. Si meg hvordan gjorde Gta V det på pc når det endelig kom ut?
×
×
 • Create New...