Gå til innhold

Ikea skal lansere sin egen smarte strømplugg i høst


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mill-pluggen fikk jeg aldri til å virke i fjor. Heller ikke Mills team fikk den til å virke og konkluderte med at det kunne være samsung galaxy 7 som ikke støttet appen, eller omvendt. TP-links lille plugg funker imidlertid som fjell, med et elegant og enkelt brukergrensesnitt, der Mills var lite elegant og lite brukervennlig i tillegg til at den ikke virket.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Da brenner huset ned før 16A- sikringen ryker, eller??

 

 

Så du tror den bypasser sikringen i strømskapet ditt? Tenkte du deg i det hele tatt om før du skrev denne, eller var det et forsøk på humor som jeg ikke oppfattet?

 

En 16A sikring garanterer å koble ut på 1,45xIn innen en time. Så i vorst case scenario så burde den tåle 23,3A / 5336W i en time før sikring går.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Sorry men jeg er ikke akkurat imponert med Ikea Kvalitet .. og når det kommer til elektrikse plugger ? nei sorry sikkerheten err mer verd en ikea for meg ... Jeg har sett selv hvor stor forkjell på sikkerhet og kvalitet det er mellom ikea Led pærer , osram og philips .. phillips er best .. osram er bra .. ikea er ganske dårlig selv om det koster 10% av hva osram koster som god middelpunkt

Lenke til kommentar

 

Rekkevidde 10 meter? Det virker lite

 

Beklagelig så er denne meget stygg og virker å ikke passe 2 i et stikk. Fibaro wall pluggen er den med høyest WAF og som ikke tar plass. Fordelen med denne fra ikea at den klarer 3600W.

 

Da brenner huset ned før 16A- sikringen ryker, eller??

En 16A sikring tåler da 3680W

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...