Jump to content

sveinsel

Medlemmer
 • Content Count

  3795
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

220 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Bra! Mange nok idiotbiler med skjerm og dårlig sikt ut. Edit: For stor hjulavstand har noe med selvbærrende karosseri karosseri å gjøre.
 2. Useriøst. Helt fantastiak at vekten ikke er oppgitt i dataene for kjøretøyet.
 3. Det var da fristende..., Det ligger en skjult nedgradering av rekkevidden i den oppdateringen. Bare se, om to mnd. så blir den aktivisert!
 4. Hvis hengerfestet ikke blir planlagt integrert i bakparten fra første stund så er det en del ting som må på plass. Tenk bare på hullene for snora som utløser et skjult feste......
 5. Dette taper ikke Tesla fabrikken. De har en laaang liste med unnatak. Jeg er ikke sikker på om noen eier bilen en gang.
 6. Vanskelig å gå glipp av. Etter hvert å finne ved alle 10 amp. (etter hvert ødelagte) el. kontakter ved hotell, kjøpesenter osb. (De prektige Tesla ladestasjonene står for det meste tomme.)
 7. Men noen er lei av all navlebeskuelsen. Og så denne firkanta "spillskjermen" som er festet på innsiden av en bil. Litt av en "penisforlenger"
 8. Det er ikke så mange kronene å skaffe seg f.ex. TomTom Start 62 som viser farten uavhengig av speedometeret i bilen. Da får du noen trygge Km/t ekstra med alarmer og det hele.
×
×
 • Create New...