Gå til innhold

Her er Project Scorpios spesifikasjoner


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I fare for å terge moderator litt.... Men jeg skjønner ikke helt hvorfor endel sier at Xbox ikke har noen spill? At den ikke har noen eksklusive spill en er spesielt interisert i er noe jeg kan forstå og forsåvidt relatere til.

 

Men at Xbox har ingen spill? Det blir for dumt da noen av dem største spill lanseringene hvert år er ifra tredjeparts utviklere. Både AAA produksjoner og ifra Indie scenen.  

 

At endel har PC som hovedplatform og har investert såpass at dem kan kjøre spill i 4K,30 og 60 fps avhengig av type spill kan jeg forstå ikke er spesielt interisert i Scorpio om dem eksklusive ikke frister. Et luksus problem om du vil...som jeg ikke skjønner hvorfor endel skulle klage over. For alle har ikke en spill PC. Og ihvertfall ikke en som klarer 4K i 30/60 fps. Det viser Steam hardware survey ganske så klart.

 

Er mange grunner til å spille på PC. Men det er like så mange grunner til å ikke gjøre det. 

 

Om det kun var PlayStation sine eksklusive spill som var av interesse så hadde det vært jævla kjedelig å holde på med spill som hobby. Selv om dem er til tider aldri så bra...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Forskjellen er at på ps4 får man både de ps4-eksklusive og multiplattform. Trenger ikke velge. På Xbox er det nesten bare multiplattform.

 

Scorpio er helt klart for dem som vil ha det beste (i konsoll verden vel å merke). Om en ikke bryr seg om penere og bedre ytelse i spill så er det ingenting å hente på å kjøpe hverken Scorpio eller PS4Pro.

 

Men for dem som er det. Så snakker vi om mulighet for vesentlig bedre spill opplevelser i spill som det er desidert flest av på Scorpio. Nemelig multiplatform spill. Det å gå ifra 1400~1800p oppskalert som PS4Pro ofte gjør til native 4K er faktisk ganske så synelig. Om en ikke sitter 6+ meter ifra et lite TV vel å merke. Men hvor PS4Pro ikke har tilgang til 4K texture assets så kommer Scorpio til å ha dette. Noe som vil bare gjøre native 4K spill enda penere.

 

Og 1080p eiere vil nok få langt flere 60 fps spill i tiden fremmover en på PS4Pro. Igjen for dem som er opptatt av det.

 

Så alt kommer ned til om du er opptatt av penere og bedre ytelse i spill. Er en ikke det eller har en kraftig PC så skjønner jeg som sagt godt at interessen ikke er så stor.

Endret av LarZen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Flott for deg. Selv finner jeg det ekstremt usaklig å skrive både i sammenheng med hva vi nå diskuterer. Men også generelt når det kommer til spill idag. Det er for all del et flott tablet spill. Og med en artistisk stil som er ekstremt sjarmerende. Men og nå vet jeg jo ikke hva du har spilt dem siste 10 årene.

 

Det er helt greit å ikke være opptatt av grafikk. Gameplay is king og alt det der. Men da kanskje en ikke burde engasjere seg i diskusjon rundt Scorpio og den sin mangel på spill/argumentasjon om ingen nødvendighet med mer maskinkraft når det er hele poenget med både Scorpio og PS4Pro. Og hva som vil være fokus for neste konsoll...og neste...og neste.....slik som det har vært siden dag 1.

 

Igjen...helt fint å ikke bry seg. Men da kanskje en klikker seg videre neste gang og deltar heller i diskusjon som en bryr seg om? :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er mest interessert i 60fps, siden jeg ikke har noen planer om å kjøpe ny TV i nærmeste fremtid.

 

Av denne generasjonens konsoller har jeg kun den første Xbox One versjonen. Tror jeg kommer til å gå for PS4 Pro, siden Sony har flere eksklusive spill som passer min smak.

Lenke til kommentar

Nah, for oss som er opptatt av spill har det en del å si hva konsollprodusentene finner på.

 

Så la oss oppsummere. Xbox har ingen spill. PlayStation har både multi og dem eksklusive spillene du vil spille. Zelda: Breath of the Wild er det peneste spillet du har spilt på 10 år. 

 

Og mine 377 ord om hva Scorpio vil gjøre når det kommer til å løfte spill opplevelsen i dem fleste spill som lanseres ignorerer du? Hvorfor diskuterer vi? Hehe. God kveld :D

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Folk er unisont fornøyde på alle subreddits jeg har vært innom i dag. Bare så det er klart for folk her på gamer.no forumet, hvor mange ser ut til å ikke kunne få med seg hele bildet.

Ingen tvil om at spesifikasjonene er bra. Teoretisk ytelse som er 40-50% høyere enn den beste konsollen som er ute nå. Tror vi kommer til å se mye bra.

 

 

 

Det jeg er mest spent på er prisen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Og 1080p eiere vil nok få langt flere 60 fps spill i tiden fremmover en på PS4Pro. Igjen for dem som er opptatt av det.

 

 

Det tviler jeg litt på når CPU ytelsen ikke har økt så mye. I de tilfellene der det er rom for det så er det forsatt en del mer jobb å øke frameraten til 60FPS i 1080p enn det er å f.eks slenge på SSAA, så hvor ofte vil utviklerne bry seg med det. Det spørs om det er så mange som vil ta seg/har råd til Scorpio som ikke har en 4K TV i slutten av året. 
Ulåst framerate er jo en mulighet for dem som kan leve med tearing, ujevn framerate og medfølgende ujevn input lag.
Lenke til kommentar

 

Ser ikke helt hvem dette er myntet på. Xbox fanboysa? Får jo en gaming PC med samme ytelse til samme pris, og Xbox har ingen interessante eksklusive spill denne generasjonen så...

Tja, du har jo sånne som meg som rett og slett ikke ønsker seg noen gaming-pc. Hadde pris og ytelse vært den samme hadde jeg fortsatt uten å blunke foretrukket konsoll.

 

samme her! Konsoll er fantastisk. ikke noe dill. 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513

Største tabben Sony gjorde med Pro er å utelate 4K-Diskdrev.

 

Fordelen med 4k drev er å klemme sinnsykt store spill på kun en plate og se 4k blu-ray som har en helt fantastisk bildekvalitet.

 

En film tar 100GB. ikke mange kan se det på nett, med bare vanlig internett tilgang. Ser det med 4K Netflix, men det er ikke i nærheten av samme kvalitet.

 

Sitter på en Xbox One S og går ikke tilbake til vanlig Xbox one.

Endret av Slettet+513
Lenke til kommentar

Dette kan for bli min multiplatform konsoll altså, om den ikke er priset fra helvete og tilbake selvsagt.

 

Men det skal bli spennende å se hva MS har på lur under E3 :) Føler de har falt helt akterut med One som en interessant konsoll allerede fra lanseringen av, så spennende at det endelig skjer noe fra den kanten der igjen!

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...