Jump to content

Wonderchin0

Medlemmer
 • Content Count

  317
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

353 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Tullete å si at A13 er blant de raskeste mobilprosessorene på markedet når det faktisk er den raskeste av dem alle! Er det bias i tek administrasjonen mot Apple også?
 2. Tek.no dere er nå rapportert til Forbrukertilsynet. Når dere er så store som dere er så burde dere ta det journalistiske ansvaret deres mer alvorlig. Håper dere får tilsnakk for dette. Som journalister skal dere være nøytrale i sakene deres, og med dagens sak og flere saker tidligere så har dere vist at dere ikke evner dette. Fiks tabellen deres og gi et mer riktig bildet av dagens elbilmarked. Her er klagen til Forbrukertilsynet: «Tek.no’s siste sak om Porsche Taycan, hvor de har laget en sammenlikningstabell for de mest populære elbilene på markedet og hvordan de måler seg mot Taycan, har utelatt Tesla Model 3 og bare listet de dyreste versjonene av Model S og X, noe som ikke er et riktig sammenlikningsgrunnlag når de også inkluderer elbiler fra Audi m.f som er mye billigere enn Taycan og samme pris som de billigste Teslaene som altså er utelatt fra sammenlikningen. Denne tabellen er med på å guide prospektive elbilkjøpere men tabellen gir ikke et riktig inntrykk av markedet og elbilene som er der i dag. Dette er heller ikke førstegangen Tek.no har gjort dette og den eneste forklaringen er at det eksisterer en bias innad i organisasjonen som er ute etter å sverte Tesla og bare fremheve tyske bilprodusenter. Siden Tek.no er en veldig stor nettside med mange lesere så er det viktig at Forbrukertilsynet tar tak i dette for å hindre spredning av villedende informasjon.»
 3. I tillegg må du betale 6000 ekstra for å få varmepumpe i Taycan noe som er veldig viktig for rekkevidde og ladetid om vinteren. Skandaløst. I tillegg må du betale 4000 for å få installert DAB-radio noe som er essensielt her i Norge. Så for å få en elbil med basic funskjonalitet for bruk her i Norge må du punge ut 10000kr i tillegg til 1,3 millioner for Turbo varianten, som både har mindre rekkevidde, er tregere og dårlige ladenettverk enn en Tesla Model S Performance. Dette her er egentlig ganske dårlig av Porsche i lys av at vi er snart i 2020. Og, Tek.no, legg til en Tesla Model 3 Performance I sammenligningen deres. Det er direkte villedende å ikke inkludere en, når dere inkluderer Audi e-tron 50 som koster det samme. Og hvorfor bare ta med Model S og X performance variantene, hvorfor ikke long range, som gjør at regnestykket for Taycan også ser enda verre ut? Skjerp dere Tek.no, dere burde blitt rapportert til Forbrukertilsynet med denne villedende sammenlikningen.
 4. Litt bias å inkludere Audi e-tron 50 til 50k men ikke Model 3 Performance som også koster 50k og er 0,2 sek tregere enn Taycan Turbo eller? Tek.no kom igjen og ta med Model 3 Perfoemance også, det er direkte villedende å ikke inkludere den når den koster det samme som Audien og er såpass populær bil i Norge også. Skjerpings og slutt med biasen.
 5. Etter så mye venting så er vi nå altså in the homestretch. Dette blir bra dette
 6. Fantastisk! Knus dette, men kanskje en konsekvens blir at spill blir en hundrelapp dyrere? Eller kanskje deg blir mer preorder bonuses igjen?
 7. Fin og tankevekkende artikkel. Hideo imponerer desto mer man finner ut av han og hans prosjekter. Takk.
 8. For en tynn anmeldelse dette er, direkte villedende faktisk. Det finnes ikke et fnugg av integritet eller dybde journalistikk i denne anmeldelsen. Ikke bare «downplayer» dere at man må betale 26k for en skjerm som ikke kan levere det den lover, nemlig (4K 144hz HDR på samme tid!), men resten av anmeldelsen er bare ord og ingen tall eller noe som vitner om tester eller vitenskap. For å vise hva du betaler 26k for med denne skjermen: Hvis du vil bruke HDR kan du bare bruke 4K @ 98Hz, hvis du vil spille med 120Hz må du skru av HDR, og hvis du vil spille i 144Hz må du ikke bare unnlate å bruke HDR som du har betalt mange $$$ for, men du får også et dårligere bilde pga chroma subsampling (tekst ser dritt ut). Ergo betaler du 26K for en «gimpet» skjerm som du ikke kan bruke til sitt fulle potensial, uten å skru av noen av de andre funksjonene du har betalt dyrt for. Dette er ikke ASUS sin feil, det er en teknologisk begrensning i DisplayPort standarden. Problemet her er at Tek roser denne skjermen opp i skyene uten å ordentlig varsle problemene denne skjermen har, det er rett og slett for dårlig! Skjerp dere Tek.no, dere skal være jounalister med de ansvar som følger dette! Denne anmeldelsen høres ut som en annonse fra ASUS, og fortsetter dere slik lover det ikke godt.
 9. På Razers hjemmesider står det at den nye Blade 15 bare shippes til Danmark, Sverige og Finland. Kommer denne til Norge da som det står i artikkelen?
 10. Så mange her med hull i hodet. Som en annen skrev, en kvalitetshistorie på 5-6 timer er mye bedre enn en langdryg og varierende historie på 12+ timer. Samtidig, vet ikke hvor gamle andre er her, men de fleste voksne har ikke tid til å spille spill som er skit lange, og da settes det pris på lineære høykvalitetsspill som Uncharted, SWBF2 osv... At nesten alle spill i dag skal være Open World og fylt av meningsløs drit er noe forbanna herk, og jeg er sikker på at det er mange her som føler seg drittlei av den trenden også. Tidsløseri uten like. Nei, få tilbake lineære spill med gode historier.
 11. Omtalen deres av Star Citizen er så spydig og full av faktafeil at det nesten ikke er til å tro. Det eneste dere har rett i er at et spill av en slik størrelse kanskje ikke egnet seg helt for folkefinansiering, men på den andre siden ville neppe noen utgiver investert så mye penger i et prosjekt som teknisk må innovere på så mange områder. I likhet med andre MMO-er så er det fortsatt noen år til vi ser Release 1.0, ikke noe nytt her.
 12. Veldig bra av kinesiske myndigheter. Dette kommer aldri Norge til å gjøre selv, kun gjennom EU vil noe slikt bli innført. Bare se på gratis EU roaming-ordningen som nå er påkrevd gjennom et EU direktiv. Den som sier EU er en dårlig ting, er en idiot. Det finnes imidlertid rom for forbedringer.
 13. Ser ut som hele ledelsen i Nintendo hverken skjønner markedsteori eller bedriftsøkonomi.
×
×
 • Create New...