Gå til innhold

Spillforumet forfaller - noe bør gjøres


Anbefalte innlegg

I ny og ned har jeg en tendens til å logge meg på dette forumet for å se litt på hva folket diskuterer i spillforumet. Mange kan nok si at jeg ikke skal si noe da jeg ikke lenger henger her. Sant nok, men jeg kan tross alt se noe kanskje andre ikke ser.

 

Det er en stund siden sist jeg kritiserte spillforumet spesielt for å ikke fungere slik som det burde. Ut i fra mitt ståsted virker det som et tosidig problem. 1). Moderatorene holder ikke en standard på hva de gjør, eller har ikke tilstedeværelse. 2). Brukerne forholder seg ikke til retningslinjer (trolig relatert til første punkt.

 

For noen år tilbake tok jeg opp samletråder på spill forumet. Måten det ble behandlet på er mildt sagt udugelig. Enkelte admins og moderatorer virker å være noe interessert, men det ble mer lovord enn aksjon. En ny tråd ble opprettet av admins, uten noen direkte resultat eller tilbakemelding om at noe skulle bli gjort.

 

Litt usikker på hvorfor jeg gjør dette igjen. Kanskje fordi jeg en gang var moderator her. Og det er noe trist å se et såpass godt forum nærmest forfalle.

 

Samletråder er fremdeles er stort problem, og modereringen er minimal.

 

Jeg sier ikke at samletråder ikke har en nytteverdi. Problemet er bare at mesteparten har ingen diskusjonsgrunnlag. Hvor OP kun poster en kort tekst, et bilde,  eller et videosnutt. Og i tillegg er titlene ikke i henhold til retningslinjene.

 

Mitt problem med slike tråder er at de lett skremmer bort brukere. Med det mener jeg at de kommer til en massiv tråd hvor "alt" er diskutert i fra før. Dette er nok også tilfelle vil jeg tro i mange slike tråder. I tillegg til dette har en slik trend fare for å vise at forumet er inaktivt, da få andre tråder blir opprettet. Tviler på at dette er ønskelig hos de som driver dette forumet.

 

En indirekte årsak til de to punktene over er nok at få rapporter kommer inn. 

 

Her er noen snaps av to av kategoriene. Vel merke at noen av disse innleggene er faktisk ok i den forstand, men de bør bli bedre merket som en mer offisiell tråd om det aktuelle produktet.

 

post-18775-0-75780600-1487376742_thumb.jpg

post-18775-0-07792100-1487376751_thumb.jpg

 

Når det gjelder moderatorer, så prøvde jeg å finne hvem som modererer spillforumet uten å gjøre det. Tok også en sjekket emner flere år tilbake på denne kategorien for annonsering av nye moderatorer. Nå vet jeg ikke hvor vanlig dette er lenger. Tok også et globalt søk på hele forumet etter slike annonseringer uten å finne noe om slikt.

 

Kan det ha seg at det som jeg kan se skjer i spillforumet er en kombinasjon av få moderatorer og dårlig informerte brukere? Vil anta at få rapporteringer fører til færre moderatorer. Eller har det seg at moderatorene på en måte har gitt opp kategorien og ikke lenger viser tilstedeværelse?

 

Uansett er det litt bemerkelsesverdig at dette fremdeles skjer mange år etter dette ble tatt opp. Kanskje er det litt lite motivasjon til å gjøre noe i alle ledd av moderatorer og admins. I den andre tråden jeg linket til kommer det mest til at jeg føler forumet er et lite offer av "byråkrati" som ikke fungerer godt nok. For mange ledd og lite interesse på tvers av kategoriene.

 

Jeg håper å få noe respons på dette fra flere moderatorer og admins.

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-NIoHlfL

Tråden er midlertidig flyttet til spillforumet, slik at brukerne der ikke går glipp av tråden. Vi setter stor pris på alle forslag og ønsker for å gjøre spillforumet bedre.

 

Jeg kommer selvsagt snart med mitt eget svar på TCi sin tilbakemelding.

Lenke til kommentar

Personlig synes jeg det ville vært veldig slitsomt med X antall tråder for alt mulig. Noen ting må en lage egne tråder til for å luke ut alt det andre og ikke minst øke sjansen for diskusjon rundt akkurat temaet en vil ta opp.

 

Men å ha en tråd for ditt og en for datt høres ihvertfall for meg bare slitsomt ut og ville få forumet til å bli et gigantisk rot hvor en må bruke søke funksjonen for hver gang en skal finne noe.

 

Nå er jo ikke jeg en ny bruker så hvordan det stiller seg for en som er ny og vil ta del i spill forumet vet jeg ikke. Men jeg må si at det virker som Spill biten av forumet har mistet veldig mye strøm av nye brukere. Ihvertfall som jeg ser. Det er stort sett en hard liten kjerne som deltar og nesten aldri nye profiler å se.

 

Så noe burde nok gjøres ja. Og godt mulig TCi sitt forslag er hva som må til...

 

Selv så synes jeg forum generelt begynner å bli gammeldags og mer og mer kjedelig. Vært her i 16 år tror jeg det er og føler dette er en slags tidsboble. Det trengs et dramatisk kosmetisk grep hvor streaming,video,spill og diskusjon blandes til en moderne plattform. 

Lenke til kommentar
Mye av grunnen til at vi ikke ser en positiv vekst av nye brukere, er nok at man er redd for å ta del i samtalen da det er hardt slått fast av "kjernen" hvilke meninger som er "okay" å ha. Selv har jeg ofte blitt beskyldt for trolling for å ha andre meninger enn normen. Da enkelte nekter å godta andres meninger, tyr man til skittkasting, og derfor tror jeg det er enklere å bare følge med på trådene enn å involvere seg om man mener noe som kan ses på som "støtende" av PK-folk. 

 

Må innrømme at jeg selv også har blitt drittlei av å ta del i spill-forumet her på grunn av at folk ikke evner å ta innover seg budskapet som formidles.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Tidligere kunne informasjonen som lå her være relevant, nå finner man den informasjonen man trenger mye raskere andre steder på . nettet.  Dette gjør nok at diskusjonene her blir overrepresentert av yngre spillere og "skremmer" vekk oss eldre spillere.

 

Jeg husker ikke helt hvorfor jeg sluttet å bruke forumet til gamer.no, men jeg mener det hadde noe å gjøre med en omstrukturering på eiersiden. (4-6 år siden?) med påfølgende endring av forumstrukturen. Jeg husker også at jeg irriterte meg over disse samletrådene som gjorde det å finne informasjon nesten helt umulig.

 

Reddit og andre diskusjonssteder har helt tatt over for gamer.no...

Lenke til kommentar

Spillhjelp og diskusjon gjør jeg på engelske sider/fora, det er null grunn for meg å diskutere spill på norsk da den største spillerbasen stort sett ikke er norsk. En veldig bra ting er at det er relativt lett å finne norske spillekompiser her. Det er ikke så viktig for min del, men jeg ser at mange får nye spillkompiser for så å ikke være med på spillforumet mer.

Endret av 4 3
Lenke til kommentar

Nå er jo jeg selv en av de i moderatorgruppen som holder mye til på spillforumet her å syns kanskje din kritikk av moderatorer på forumet her fremstår som noe skarp, vi er absolutt til stede å prøver så godt vi kan å holde orden . I de virkelig store samletrådene som de diverse konsoll og VR trådene rundt omkring splitter vi svært ofte ut større diskusjoner som dreier seg om spesifikke spill, så tidlig som i forgårs ble en stor diskusjon splittet ut fra Playstation VR tråden, meg selv og flere har og generelt svært stor fokus på å så splittet ut større diskusjoner fra disse trådene i egne tråder. Men etter din definisjon vil disse trådene som blir splittet ut og fort bli samletråder da diskusjonen ofte fortsetter i lang tid der og, men her kan vi selvfølgelig ta oss selv i nakken å prøve å bli enda flinkere på å splitte ut flere interessante diskusjoner, men samtidig må vi passe på at det ikke blir for mye diktering og overstyring av brukernes vilje. 

 

Samle tråder for spesifikke spill ser jeg selv ikke noe galt med eller noen måte å unngå på, om vi skal diktere hvordan første innlegget i disse trådene skal utformest føler jeg det og fort blir veldig detaljstyring som jeg tipper svært mange ville sette svært lite pris på, det er en fin balanse som en må prøve å holde her, men å gjøre alle fornøyde er dessverre vanskelig. Vi kan selvfølgelig opprette informasjons tråder hvor vi kan gi noen hint og tips til hvordan en bør poste og opprette div tråder, men å ha helt bestemte regler for hvordan trådtittel og førstepost skal utformest syns jeg blir litt vel detaljstyring, såfrem alt er innenfor retningslinjene syns jeg ikke vi skal gripe noe betydelig inn. 

 

Men igjen som det ble poengtert ut i den andre tråden du oppretter er det brukerne generelt som må inn i denne diskusjonen og lufte sine meninger om hvordan de mener ting bør bli gjort. Jeg ser poenget ditt i at samletråder ofte kan bli tråder hvor de samme brukerne diskuterer og nye brukere kanskje kan bli litt skeptisk å bryte inn i "gjengen" som henger der, men igjen om det oppstår noen ufinheter her så vil nok en moderator komme fort på banen. Rapportering er og svært viktig, på enden av dagen er moderatorene på formet her frivillige ubetalte ildsjeler som dessverre ikke har mulighet til å dedikere all sin tid til å sjekke gjennom alt av forum og underforum for å lete etter tråder og innlegg som bryter med retningslinjene, dersom rapporter kommer inn blir disse som regel tatt fort hånd om, og dersom vi kommer over noe selv vil vi selvfølgelig ta tak i dette og. 

Endret av Evil-Duck
Lenke til kommentar

Det burde vel heller opprettes flere egne forum for de få spillene Gamers lesere faktisk spiller. Om vi skal få en million tråder om Fallout 4, Diablo 3, eller noe annet gørrkjedelig på PC-forumet eller under Generell Spilldiskusjon, så hadde i alle fall jeg gitt opp å prøve å finne den tråden i skuddåret som kanskje omhandler noe interessant. (Synes allerede det er for mange tråder om en håndfull spill) Tror ikke massive spilltråder for AAA-spill skremmer bort forumbrukere heller. Spillene blir jo ikke plutselig interessante å diskutere selv om de splittes opp i tusenvis av enkeltemner.

 

Så mitt forslag er egne forum for de spillene som har store spilltråder. Jeg er sjeleglad for å slippe å måtte lese om GTA, Battlefield, Counter-Strike, Elder Scrolls og World of Warcraft, og tror mange andre også føler det på den måten. Om vi hadde blitt kvitt trådene for lignende spill i tillegg, så hadde det vært veldig positivt.

 

Jeg kunne også tenke meg å legge ned Generell spilldiskusjon-forumet, siden flere av trådene burde ligget i PC-forumet, og de spillene som har et konsollmarked er så store at de burde hatt sitt eget forum.

Endret av radiohodet
Lenke til kommentar

Nå er jo jeg selv en av de i moderatorgruppen som holder mye til på spillforumet her å syns kanskje din kritikk av moderatorer på forumet her fremstår som noe skarp, vi er absolutt til stede å prøver så godt vi kan å holde orden . I de virkelig store samletrådene som de diverse konsoll og VR trådene rundt omkring splitter vi svært ofte ut større diskusjoner som dreier seg om spesifikke spill, så tidlig som i forgårs ble en stor diskusjon splittet ut fra Playstation VR tråden, meg selv og flere har og generelt svært stor fokus på å så splittet ut større diskusjoner fra disse trådene i egne tråder. Men etter din definisjon vil disse trådene som blir splittet ut og fort bli samletråder da diskusjonen ofte fortsetter i lang tid der og, men her kan vi selvfølgelig ta oss selv i nakken å prøve å bli enda flinkere på å splitte ut flere interessante diskusjoner, men samtidig må vi passe på at det ikke blir for mye diktering og overstyring av brukernes vilje. 

 

Samle tråder for spesifikke spill ser jeg selv ikke noe galt med eller noen måte å unngå på, om vi skal diktere hvordan første innlegget i disse trådene skal utformest føler jeg det og fort blir veldig detaljstyring som jeg tipper svært mange ville sette svært lite pris på, det er en fin balanse som en må prøve å holde her, men å gjøre alle fornøyde er dessverre vanskelig. Vi kan selvfølgelig opprette informasjons tråder hvor vi kan gi noen hint og tips til hvordan en bør poste og opprette div tråder, men å ha helt bestemte regler for hvordan trådtittel og førstepost skal utformest syns jeg blir litt vel detaljstyring, såfrem alt er innenfor retningslinjene syns jeg ikke vi skal gripe noe betydelig inn. 

 

Men igjen som det ble poengtert ut i den andre tråden du oppretter er det brukerne generelt som må inn i denne diskusjonen og lufte sine meninger om hvordan de mener ting bør bli gjort. Jeg ser poenget ditt i at samletråder ofte kan bli tråder hvor de samme brukerne diskuterer og nye brukere kanskje kan bli litt skeptisk å bryte inn i "gjengen" som henger der, men igjen om det oppstår noen ufinheter her så vil nok en moderator komme fort på banen. Rapportering er og svært viktig, på enden av dagen er moderatorene på formet her frivillige ubetalte ildsjeler som dessverre ikke har mulighet til å dedikere all sin tid til å sjekke gjennom alt av forum og underforum for å lete etter tråder og innlegg som bryter med retningslinjene, dersom rapporter kommer inn blir disse som regel tatt fort hånd om, og dersom vi kommer over noe selv vil vi selvfølgelig ta tak i dette og. 

Jeg følte for å være noe skarp, da jeg synes det ble gjort minimalt ut i fra det jeg prøvde å formidle flere år siden. Her er vi igjen, og ingenting har skjedd.

 

Personlig har jeg forståelse for at mods/admins ønsker tilbakemeldinger i fra brukerne når det gjelder denne problemstillingen. Oppfølgingen og formidlingen av mitt forslag stoppet opp uten tilbakemeldinger. Jeg kan godt poste igjen i tråden det er snakk om her, men føler det ikke direkte er min jobb å drive noe mods/admins skal gjøre.

 

Dersom brukerne ikke kommer med tilbakemeldinger bør man ta til aksjon. I den originale tråden ble jeg nærmest beordret av en admin til å gjøre jobben selv. Selv til tross i at jeg hadde forklart problemstillingen.

 

Når det gjelder retningslinjer for både tittelfeltet så finnes det ganske klare retningslinjer på det. De skal beskrive posten. Og flertallet av postene jeg merket i OP bryter disse. Det tar en mod ca. 30s å se alle disse.

 

Det burde vel heller opprettes flere egne forum for de få spillene Gamers lesere faktisk spiller. Om vi skal få en million tråder om Fallout 4, Diablo 3, eller noe annet gørrkjedelig på PC-forumet eller under Generell Spilldiskusjon, så hadde i alle fall jeg gitt opp å prøve å finne den tråden i skuddåret som kanskje omhandler noe interessant. (Synes allerede det er for mange tråder om en håndfull spill) Tror ikke massive spilltråder for AAA-spill skremmer bort forumbrukere heller. Spillene blir jo ikke plutselig interessante å diskutere selv om de splittes opp i tusenvis av enkeltemner.

 

Så mitt forslag er egne forum for de spillene som har store spilltråder. Jeg er sjeleglad for å slippe å måtte lese om GTA, Battlefield, Counter-Strike, Elder Scrolls og World of Warcraft, og tror mange andre også føler det på den måten. Om vi hadde blitt kvitt trådene for lignende spill i tillegg, så hadde det vært veldig positivt.

 

Jeg kunne også tenke meg å legge ned Generell spilldiskusjon-forumet, siden flere av trådene burde ligget i PC-forumet, og de spillene som har et konsollmarked er så store at de burde hatt sitt eget forum.

 

Jeg er ganske uenig i denne løsningen. La meg forklare litt  av problemstillingen jeg ser på dette og samletråder.

 

Når man oppretter mange kategorier og underfora vil man skape grupperinger innad i forumet. Noe ala et ekkokammer. Altså vil brukerne samle seg rundt sin gruppe og sjelden gå utenfor den. Med andre ord vil brukerens meninger kun bli styrket da ingen motstrider evt. feil eller mangler med uttalelsen. Dette er nettopp det som har skjedd mellom konsollene og PC.  Å splitte forumet mer vil kun gjøre problemet rundt det mer tydelig.

 

Enkelte samletråder er derimot til nytte. Det kan man ikke nekte for. Hovedproblemet mitt her er at mange ikke oppfordrer til debatt. Mer som at det er snakk om først til mølla. Et statussymbol. Derfor føler jeg å heve kvalitetskravet på disse vil hjelpe betraktelig. Altså ha informasjon i OP som reduserer eventuelle spørsmål andre brukere lurer på. 

 

Å ha færre kategorier og underfora føler jeg leder til mer diskusjon mellom alle brukerne. Å ikke finne tråder og innlegg man har deltatt i er et dårlig argument. Alt en bruker trenger å gjøre er å trykke på "mine innlegg", eller gå inn på sin profil. Å ha mange samletråder gjøre at forumet ser mer inaktivt ut enn det virkelig er. Det skjuler aktiviteten som forumet har. For en ny bruker er dette ganske skremmende. Skal den brukeren ha forventninger om å lese gjennom hundre eller tusentalls poster for å finne det han/hun ser etter? Eller eventuelt diskutere et emne som kanskje gruppen har tatt opp mange ganger før. Og kanskje nekter å ta videre del i det.

Endret av TCi
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg følte for å være noe skarp, da jeg synes det ble gjort minimalt ut i fra det jeg prøvde å formidle flere år siden. Her er vi igjen, og ingenting har skjedd.

 

Personlig har jeg forståelse for at mods/admins ønsker tilbakemeldinger i fra brukerne når det gjelder denne problemstillingen. Oppfølgingen og formidlingen av mitt forslag stoppet opp uten tilbakemeldinger. Jeg kan godt poste igjen i tråden det er snakk om her, men føler det ikke direkte er min jobb å drive noe mods/admins skal gjøre.

 

Dersom brukerne ikke kommer med tilbakemeldinger bør man ta til aksjon. I den originale tråden ble jeg nærmest beordret av en admin til å gjøre jobben selv. Selv til tross i at jeg hadde forklart problemstillingen.

 

Når det gjelder retningslinjer for både tittelfeltet så finnes det ganske klare retningslinjer på det. De skal beskrive posten. Og flertallet av postene jeg merket i OP bryter disse. Det tar en mod ca. 30s å se alle disse.

Du kan jo mene at det har blitt gjort minimalt men det har blitt større fokus på å splitte ut interessante diskusjoner fra samletråder nå enn det har vært tidligere, det er noe vi jobber med stort sett hele tiden og som blir gjort titt og ofte, her legger vi og inn moderatormeldinger å viser sådan vår tilstedeværelse på den måten. Ved endring av trådtitler eller generell flytting av tråder informerer de fleste om dette gjennom en PM til trådstarter for å skape så lite forstyrrelse i tråden som mulig, derfor blir en del moderering litt under radaren og ikke så fryktelig synlig, men det blir likevel gjort selv om du som bruker ikke nødvendigvis ser dette. Men som jeg selv nevnte i det opprinnelige innlegget mitt skal jeg prøve å ha enda større fokus på å splitte ut større diskusjoner fra disse trådene fra nå av. Vi i moderatorgruppen har forøvrig allerede blitt oppfordret om å prøve splitte ut interessante diskusjoner fra store samletråder så tiltak har blitt gjort, å prøve å opprettholde disse tiltakene er jo opp til oss som er veiledere og moderatorer noe vi prøver på, det er og en del brukere som er flinke å rapportere inn når en diskusjon starter å ta litt av i en av disse store trådene, men vi kan alle helt klart alltids bli flinkere. 

 

Mitt spørsmål til deg er som følgende : Hva er det du egentlig ønsker? Vil du at flere skal spørre om tips og hjelp i div spill i egne tråder slik det blir lettere for andre å finne disse om en lurer på det samme? Isåfall kan jeg skjønne det, det er og noe som vi normalt sett ikke splitter ut og er isåfall en stance vi må ta internt i moderatorgruppen å komme opp med en bestemmelse rundt om dette er noe vi konsist skal gjøre. 

 

Hvordan mener du/dere ellers vi burde sette restriksjoner for hva som kan og ikke kan diskuteres i disse trådene? Her ber jeg deg ikke om å gjøre jobben vår, men ønsker her bare input fra deg og brukerne som faktisk bruker disse trådene rundt hva som burde og ikke burde være "lov" 

 

I orginaltråden din hadde du en avstemning der flereparten av de som stemte ville beholde samle trådene med strammere restriksjoner, vi har som sagt hatt fokus på å prøve splitte ut spennende diskusjoner fra disse her på spillforumet så noe har vi da gjort, men tydeligvis ikke nok. 

 

Av de trådene som du har markert ut ser jeg 3 stykker som virker lite beskrivende for hva tråden handler om ellers ser jeg personlig ikke noe galt med de, skal se på disse fortløpende om de ikke allerede er sett på av andre. 

Endret av Evil-Duck
Lenke til kommentar

Hei, og takk for tilbakemelding!

 

Både samletråder mot enkelttråder har sine fordeler og ulemper. Vi forsøker å legge oss på et sted i mellom. Det innebærer at våre moderatorer og veiledere blant annet blir oppfordret til å splitte ut innlegg fra større samletråder. Vi ønsker heller ikke å stenge av det fellesskapet slike samletråder ofte kan medføre.

 

Det er samtidig også begrenset til hvor aktivt vi kan gå inn og moderere slike tråder, bla. på grunn av ressursene vi har. Vi er ofte avhengige av at innlegg blir rapportert, og tar selvsagt i mot forslag via. rapporteringer hvorvidt innlegg i tråder bør splittes ut. Våre moderatorer og veiledere har ikke spesifikke ansvarsområder i forumet. De fleste har uansett sine favorittkategorier, og vi har flere av dem som ofte er å finne i spillkategorien.

 

Dersom noen føler at de ønsker å bidra som frivillig, kan man sende inn en åpen søknad.

Lenke til kommentar

Den dagen et spill lanserer bør samletråden for spillet stenges evt med klare retningslinjer for hva den skal inneholde. Da slipper man å bla seg gjennom X antall sider med hvem som har fått spillet før dato, hvilke butikker som sender spillet tidlig osv om du bare vil vite hvordan man gjør en enkelt ting i spillet f.eks. Har mange ganger gitt opp å prøve å finne informasjon om noe i et spill jeg spiller her inne da søkefunksjonen er heller laber, samt at det er umulig å lete seg frem i en samletråd på ofte flere titalls sider.

Lenke til kommentar

Jeg ser ikke helt problemet hverken med samletråder eller med trådtitlene det vises til her.

 

Det er lite som skremmer vekk brukere mer enn over-rigide regler for hvordan alt skal være - det finne naturligvis en grense begge veier her, men jeg føler på ingen måte at spill-kategoriene her er i ferd med å 'skli ut' på noe vis.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Jeg sluttet også å bruke spill-forumet på grunn av samletrådene. Jeg er ikke innom daglig, kanskje to-tre ganger i uken, og da blir samletrådene rett og slett for massive. Liker mye bedre å se en liste over tema (les: Forum-tråder), hvor jeg kan følge med på noen få som er av interesse, kontra en massiv tråd med 95% unødvendig fjas.

 

I tillegg: Jeg opprettet selv en konkret tråd en gang, med et helt reelt tema - som ble slettet og flyttet inn i samletråden. "Holder med én tråd", var tilbakemeldingen. Endte med 2 svar før det var glemt. Da gidder man ikke mer... :) 

 

Bare mine "two cents". 

  • Liker 5
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg sluttet også å bruke spill-forumet på grunn av samletrådene. Jeg er ikke innom daglig, kanskje to-tre ganger i uken, og da blir samletrådene rett og slett for massive. Liker mye bedre å se en liste over tema (les: Forum-tråder), hvor jeg kan følge med på noen få som er av interesse, kontra en massiv tråd med 95% unødvendig fjas.

 

I tillegg: Jeg opprettet selv en konkret tråd en gang, med et helt reelt tema - som ble slettet og flyttet inn i samletråden. "Holder med én tråd", var tilbakemeldingen. Endte med 2 svar før det var glemt. Da gidder man ikke mer... :)

 

Bare mine "two cents". 

 

Det spiller ingen rolle om det er samle tråder eller ikke når de ikke er AKTIVE

 

Det er mange år siden spill delen av forumet har vært veldig aktiv. Mye av aktiviteten har flytta seg til reddit føler jeg siden man får hele subreddits til å diskutere det spillet man spiller

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

 

Mye av grunnen til at vi ikke ser en positiv vekst av nye brukere, er nok at man er redd for å ta del i samtalen da det er hardt slått fast av "kjernen" hvilke meninger som er "okay" å ha. Selv har jeg ofte blitt beskyldt for trolling for å ha andre meninger enn normen. Da enkelte nekter å godta andres meninger, tyr man til skittkasting, og derfor tror jeg det er enklere å bare følge med på trådene enn å involvere seg om man mener noe som kan ses på som "støtende" av PK-folk.

 

Må innrømme at jeg selv også har blitt drittlei av å ta del i spill-forumet her på grunn av at folk ikke evner å ta innover seg budskapet som formidles.

Du har et godt poeng der, med kjernefolk og "godtatte" holdninger.

 

Det er ikke mye åpenhet for nye folk eller meninger her. Er en enorm mengde regelryttere her som ser på livet som svart/hvitt og heller siterer lovdata enn å se virkeligheten, som er mye mer nyansert.

 

Forumet her har vært døende lenge og er har bare en liten kjerne igjen. Nye folk kommer og går fort og jeg trur det heller kommer av kjernen her enn umoderne forum.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

ikke rart dette forumet dør

 

overmoderert

 

man blir "arrestert" for den minste ting

 

folk tåler ingenting her, er nesten ikke lov å diskutere med andre medlemmer

 

ingen spillerom

 

diskusjon.no må vel være internettets safespace

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...