Gå til innhold

Evil-Duck

Moderatorer
  • Innlegg

    10 430
  • Ble med

  • Dager vunnet

    10

Hjelpsomme svar

  1. Evil-Duck's innlegg in Sodastream gassflasker - hvor kjøper/fyller dere dem? ble markert som svaret   
    Du leverer inn den tomme patronen i en butikk som selger sodastream å får en ny patron mot en hundrings eller rundt der. Om du skal kjøpe en separat flaske uten å levere inn den du har tror jeg det koster rundt en 300 kroner.
  2. Evil-Duck's innlegg in Doom 2016 (PC) Live 13. Mai ble markert som svaret   
    Vet ikke hvor nær endingen jeg er nå, men har spilt rundt en 8 timer, må bare si at dette var kickass! Løpe rundt med et enormt arsenal med våpen å sprenge alt rundt seg menst en løper fra demon til demon å røsker hender, føtter og hoder av dem akkomagnert av tunge gitarriff i bakgrunnen   Doom 2016 har ikke skuffet et sekund!
  3. Evil-Duck's innlegg in Skifte trafo på wiresystem spotter ble markert som svaret   
    Stemmer , skulle kanskje formulert meg litt bedre, men her er jo det snakk om en fast installasjon.
     
     
     
    Varmetapet går på effekten på pæren ja, hvorvidt om det finnes noen halogenpærer som er mer energieffektive eller ikke vet jeg ikke men kan ikke forstå at det skal være noe betydelig, her må gjerne noen komme å rette på meg. Etter et kjapt søk fant jeg dog denne pæren
    http://www.elektroimportoren.no/halogen-12v-mr16-alu-35w-gu5-3-wfl-36-3000t-osram/3720205/Product.html
     
    "Osram Decostar 51 ALU har aluminiumsbelagt reflektor og er uten frontglass. Forskjellen fra andre typer ligger i at aluminiumsreflektoren kaster lys og varme fremover. Dette begrenser varmeutviklingen i armaturen"
     
    Så kanskje dette kunne vært noe å prøve ?
  4. Evil-Duck's innlegg in Er steelseries 7H usb bra? ble markert som svaret   
    En sannhet med untak Phileas . Vet jeg ofte skriker mye om Qpad 1339/Beyerdynamic MMX300 , men her får du det beste fra 2 verdener . Selv om det er over det dobbelte av ditt opsette budsjett OP er jo det noe du kan vurdere. Utrolig komfortable hodetelefoner med veldig god lyd til både spilling og musikk .
     
    Et annet alternativ om du vil spare penger er å kjøpe Beyerdynamic DT770 32 ohm og en Modmic å feste på siden . Da DT770 er samme hodetelfonen som de nevnt over , bare uten mikrofon. Er dog fortsatt over budsjettet ditt med noen hundrelapper. Men det er vertfall mine tips til deg uansett .
     
    En tommelfinger regel er å kjøpe hodetlefoner fra selskap som driver med lyd og ikke alt annet som de fleste av disse "gaming" selskapenne driver med.
×
×
  • Opprett ny...