Jump to content

magnusalex

Medlemmer
 • Content Count

  3262
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

630 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Slik jeg har forstått det, med forbehold om at jeg tar feil, er at Thunderbolt 3 kabler (med USB-C grensesnitt) er kompatibel med "alt", mens USB 3.1 kabler med USB-C ikke er det. Kanskje mest praktisk å kjøpe kabler som er kompatible med det meste...?
 2. Du må kanskje litt opp i pris hvis det skal være aktuelt, men har du vurdert en laser/led-skriver? De tørker ikke ut. Jeg skriver også ut svært lite, så et sett med toner holder i 3-4 år her hos meg. Jeg har en HP-maskin, men det finnes mange andre merker å velge i.
 3. Ja, jeg betaler. Usikker på hva, men 15 kr/mnd høres ikke helt feil ut.
 4. Vet ikke om det løser ditt problem, men jeg bruker denne til samme formål: https://www.clasohlson.com/no/Ontech-GSM-9040,-GSM-alarm-med-fjernstyring/36-6257 Får SMS når temp er utenfor angitt område, eller ved strømbrudd. Hvis jeg ikke husker helt feil mener jeg at det går ann å sette opp varsling til e-post også via kontrollpanelet.
 5. Jeg har brukt denne her i mange år: https://tb.rg-adguard.net/public.php. Her ligger de fleste versjoner. Ser litt shady ut, men selve fila kommer fra *.microsoft.com, så den er safe
×
×
 • Create New...