Jump to content

Nstin

Medlemmer
 • Content Count

  2065
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nstin

 1. Dette: https://nypost.com/2022/08/18/she-hulk-star-on-obsession-with-female-marvel-heroes-bodies/ For en latterlig ting å si. Ingen har større kroppspress og fokus på seg i superhelt filmene enn det menn har. De fleste kvinner i disse rollene har ikke engang trent på forhånd for å se ut som de karakterene de spiller. Mens mennene må trene seg ihjel for å ha nok muskler.
 2. Corona, for sliten til å gjøre noe men med nok energi til å irritere meg over det.
 3. Har vurdert det selv. Men de er fortsatt for låste til å være verdt det. Bruker ofte link to windows for å bruke min samsung telefon via pcen og jeg bruker ofte apper som tachiyomi som det ikke finnes noe i nærheten av til ios. Og smartklokkene til apple er de absolutt dårligste. Og seff, de har ikke usb-c.
 4. Slike artikler er så utrolig irriterende. Kunne ikke brydd meg mindre om å "holde ut" lengre for hennes nytelse.
 5. Verdt å vite at en 2 takter på 125cc er mye sprekere enn en 4takter på 125cc
 6. Kolesterolet i mat påvirker oss mye mindre enn hva man trudde tidligere. Dette er det jeg refererte til med utdatert informasjon. Helt uenig i din måte å angripe problemet her. Det aller viktigste når man er så stor er å få ned vekten umiddelbart, alt annet er nesten helt uviktig i forhold. Da helsegevinsten av redusert vekt er såpass enorm og de takene man må ta for å redusere kaloriinntaket er i seg selv en stor omlegging som naturlig vil redusere fettinntaket og senke kolesterolet.
 7. Ser det er mye dårlig informasjon her, som det ofte er når det gjelder vektnedgang. Mye utdatert og feil. Som at egg ikke er bra, helt feil. Egg er helt konge, masse protein og lavt i kalorier. Er flere måter å gå ned på vekt på, men alle innebærer et kaloriunderskudd. Viktig å finne en måte som passer din personlighet. Hva du spiser er ikke så viktig, så lenge du er i et underskudd så går du ned i vekt. Personlig så er jeg stor fan av raske drastiske endringer. Så jeg gikk rett på 1400kcal om dagen og raste ned i vekt og gikk ned 80kg på 15mnd. Det er ikke noe for alle, men jeg er en alt eller ingenting type person så det fungerte for meg. Gjør det enkelt, regn ut din TDEE med en kalkulator på nettet (velg sedentary på aktivitetsnivå), bruk en app som my fitness pal og en kjøkkenvekt for å måle alle kaloriene du får i deg. Hold deg i et underskudd basert på kalkulatoren, jo større jo raskere resultater. Dette klarer du.
 8. Å bli mer opplyst er ikke noe jeg trenger fra en serie. Har selv vært svært overvektig og gått ned 80kg på 15mnd. Vet godt at det ikke er lett. Men vet også at det er i prinsippet svært enkelt. Er man veldig overvektig så går man også raskt ned om man gjør det riktig. Disse påstandene dine om at folk holder på si alt er rein bullshit og fornektelse. Noe det er en ekstrem overflod av blant overvektige
 9. Man skulle gjerne tru det var sant. Men det er så utrolig mange som trur at kalorier er stort sett irrelevant i vekttap og at hva man spiser spiller en liten rolle i det.
 10. Nei, dette er eksakt den bullshitten jeg hintet til. Om man ikke spiser så går man ikke ned i vekt? Dette er det dummeste jeg har hørt. Om man ikke spiser så går man drastisk ned i vekt. Hvor ellers tar kroppen energi fra? Løse luften? Om det var tilfelle så hadde vi ikke hatt behov for mat. Og nei det finnes ikke tilstander der kroppen bare lagrer all maten som fett. Det er fullstendig bullshit og igjen om det var sant så hadde vi ikke hatt sult. Du har ingen anelse hva du prater om.
 11. Folk med 0 mikrofondisiplin. Folk som trur at vektnedgang ikke er 100% bare kaloriunderskudd Folk som trur at man kan være sunn på enhver vekt
 12. Rama serien til Arthur C Clarke er meget bra
 13. Rendevouz with rama - Arthur C Clarke (og resten av den serien) Childhood End - Arthur C Clarke Contact - Carl Sagan To ekstremt smarte mennesker som har levd utrolige liv og det synes godt i bøkene de har skrevet.
 14. Kjøpte meg Kobo Libra 2 og endte opp med å lese 18 mangabøker og 6 bøker før året var omme 😃 Vel verdt de 1800 kronene! Bøkene er jo gratis så ca 9-10 bøker lest så er hele lesebrettet spart inn ^^
 15. Samsung a7 lite har vært på tilbud til rundt 1600 flere ganger. Kan være noe å se etter kommende black week.
 16. Helck. Fantastisk historie med interessante vendinger. Morsom og seriøs på en gang. Veldig snart ferdig.
 17. Bestemte meg for å lese 5 bøker i år. Lest 2. Ble vanskelig å lese mer ettersom ordene i bøker ender opp med å få en "skinnende glød" rundt de etter ca 20m. Flere som opplever dette? Men har fått veldig sansen for manga. Så jeg har lest 13 bøker med manga på nettbrettet. Kombinasjonen av bilder og tekst om hverandre gir nok avbrudd virker det som, så det ikke gir denne gløden. Tenker å kjøpe meg lesebrett å prøve om det ikke gir denne gløden rundt ordene ettersom jeg liker vanlige bøker veldig godt også.
 18. Folk som ene bestemoren min som trur på homøopati. Hun er veldig skrøpelig og klarer ikke å gjøre noenting selv, ikke en gang komme seg ut av stolen sin. Men nekter all hjelp fra kommune og blånekter å komme seg på et hjem. Nei, bedre at bestefar skal slite seg til døde først. Og hun skal absolutt ikke høre på leger, men drar til fuckings homeopater istedet og folk som ber for henne. Snakket med henne i dag etter jeg kom hjem fra et 3 dagers opphold på sykehuset og en operasjon. Så her sitter jeg i masse smerter også kommer hun med "nå er det på tide at du innser at "vitenskapen" ikke er så bra som du trur. Nå kan du komme hit også drar vi til homeopaten min og får orden på deg". Det var siste dråpen for meg, så jeg eksploderte. Fortalte henne at hun ikke forstår selv hvor utrolig lav intelligens hun har som kan tru på homøopati og hvor utrolig ondskapsful og egoistisk hun er som ikke tar ansvar og kommer seg på et jævla hjem før hun tar livet av bestefar. Og at hun kan bare drite i å ta kontakt med meg igjen før hun er på et hjem der hun hører hjemme. For en lettelse!
 19. Kan ikke skjønne meg på dere som er i mot politiet i denne og lignende saker. Uavhengig av psykisk lidelse, går du rundt å prøver å ta livet av folk så er du en så stor fare for samfunnet at du fortjener å bli permanent fjernet fra det. Eneste jeg har å utsette på politiet her er at de skulle ha skutt han tidligere så de kunne unngått å satt seg selv i såpass fare.
 20. Dummeste jeg har hørt. Snakk om å være totalt blåst for perspektiv. De aller fattigste har aldri i verden råd til investeringen det er å kjøpe noe nytt, eller brukt som er forholdsvis nytt. De kjøper skrap de kan fikse for egenhånd og kjører de til de ikke blir EU godkjent lenger.
 21. Jobbet i et amerikansk selskap de målte hvor lang tid man brukte på testene og det var et par som skippa gjennom alt. De måtte ta det på nytt over videokonferanse med HR fra LA, I LA sin tidssone. Så de ble værende på jobb til klokka 9 om kvelden eller noe sånt. Fun.
 22. Hatt min i litt over 3 uker nå. Veldig fornøyd med den. Batteritiden er helt ok, har null problemer med at det bare er 3300mah batteri. får opp til 7 timer SoT og den holder hele dagen. Absolutt digger Samsung og alt den kan gjøre kontra andre merker jeg har hatt tidligere. Få masse gratis themes, kjøpe dem eller lage de selv med good lock og theme park. My phone app på pcen gjør så jeg kan styre hele telefon fra pcen, ta samtaler på pcen og kjøre alle apper fra pcen. Har ikke så fornøyd med en telefon eller så gira over en telefon siden 2005. Kjøpte clear case med ring fra samsung. Verste dritten ever, feilstøpt og sitter løst. Ikke svarer de på mail heller. Kjøpt meg en dritsøtt deksel fra korea i stedet som kommer neste uke. Akkurat nå bruker jeg en clear case fra ebay til 90 kroner som er mye bedre en samsung sitt eget.
 23. Det der er fullstendig bullshit. Du går opp uansett hva du spiser om du spiser for mye kalorier. Har ingenting å si hvor de kommer fra. Spiser du mer enn du forbrenner så går du opp i vekt. Ferdig snakka.
 24. Ooh, de virker perfekte for meg. Har veldig små øreganger og de minste de selger på apoteket er for store for det ene øret mitt. De av voks er veldig ekle synes. Skal prøve disse.
×
×
 • Create New...