Jump to content

Nstin

Medlemmer
 • Content Count

  2058
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

695 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

12120 profile views
 1. Samsung a7 lite har vært på tilbud til rundt 1600 flere ganger. Kan være noe å se etter kommende black week.
 2. Helck. Fantastisk historie med interessante vendinger. Morsom og seriøs på en gang. Veldig snart ferdig.
 3. Bestemte meg for å lese 5 bøker i år. Lest 2. Ble vanskelig å lese mer ettersom ordene i bøker ender opp med å få en "skinnende glød" rundt de etter ca 20m. Flere som opplever dette? Men har fått veldig sansen for manga. Så jeg har lest 13 bøker med manga på nettbrettet. Kombinasjonen av bilder og tekst om hverandre gir nok avbrudd virker det som, så det ikke gir denne gløden. Tenker å kjøpe meg lesebrett å prøve om det ikke gir denne gløden rundt ordene ettersom jeg liker vanlige bøker veldig godt også.
 4. Folk som ene bestemoren min som trur på homøopati. Hun er veldig skrøpelig og klarer ikke å gjøre noenting selv, ikke en gang komme seg ut av stolen sin. Men nekter all hjelp fra kommune og blånekter å komme seg på et hjem. Nei, bedre at bestefar skal slite seg til døde først. Og hun skal absolutt ikke høre på leger, men drar til fuckings homeopater istedet og folk som ber for henne. Snakket med henne i dag etter jeg kom hjem fra et 3 dagers opphold på sykehuset og en operasjon. Så her sitter jeg i masse smerter også kommer hun med "nå er det på tide at du innser at "vitenskapen" ikke er så bra som du trur. Nå kan du komme hit også drar vi til homeopaten min og får orden på deg". Det var siste dråpen for meg, så jeg eksploderte. Fortalte henne at hun ikke forstår selv hvor utrolig lav intelligens hun har som kan tru på homøopati og hvor utrolig ondskapsful og egoistisk hun er som ikke tar ansvar og kommer seg på et jævla hjem før hun tar livet av bestefar. Og at hun kan bare drite i å ta kontakt med meg igjen før hun er på et hjem der hun hører hjemme. For en lettelse!
 5. Kan ikke skjønne meg på dere som er i mot politiet i denne og lignende saker. Uavhengig av psykisk lidelse, går du rundt å prøver å ta livet av folk så er du en så stor fare for samfunnet at du fortjener å bli permanent fjernet fra det. Eneste jeg har å utsette på politiet her er at de skulle ha skutt han tidligere så de kunne unngått å satt seg selv i såpass fare.
 6. Dummeste jeg har hørt. Snakk om å være totalt blåst for perspektiv. De aller fattigste har aldri i verden råd til investeringen det er å kjøpe noe nytt, eller brukt som er forholdsvis nytt. De kjøper skrap de kan fikse for egenhånd og kjører de til de ikke blir EU godkjent lenger.
 7. Jobbet i et amerikansk selskap de målte hvor lang tid man brukte på testene og det var et par som skippa gjennom alt. De måtte ta det på nytt over videokonferanse med HR fra LA, I LA sin tidssone. Så de ble værende på jobb til klokka 9 om kvelden eller noe sånt. Fun.
 8. Hatt min i litt over 3 uker nå. Veldig fornøyd med den. Batteritiden er helt ok, har null problemer med at det bare er 3300mah batteri. får opp til 7 timer SoT og den holder hele dagen. Absolutt digger Samsung og alt den kan gjøre kontra andre merker jeg har hatt tidligere. Få masse gratis themes, kjøpe dem eller lage de selv med good lock og theme park. My phone app på pcen gjør så jeg kan styre hele telefon fra pcen, ta samtaler på pcen og kjøre alle apper fra pcen. Har ikke så fornøyd med en telefon eller så gira over en telefon siden 2005. Kjøpte clear case med ring fra samsung. Verste dritten ever, feilstøpt og sitter løst. Ikke svarer de på mail heller. Kjøpt meg en dritsøtt deksel fra korea i stedet som kommer neste uke. Akkurat nå bruker jeg en clear case fra ebay til 90 kroner som er mye bedre en samsung sitt eget.
 9. Det der er fullstendig bullshit. Du går opp uansett hva du spiser om du spiser for mye kalorier. Har ingenting å si hvor de kommer fra. Spiser du mer enn du forbrenner så går du opp i vekt. Ferdig snakka.
 10. Ooh, de virker perfekte for meg. Har veldig små øreganger og de minste de selger på apoteket er for store for det ene øret mitt. De av voks er veldig ekle synes. Skal prøve disse.
 11. Hele premisset ditt er tapt når du starter med å si at alle vet at man har en sjel. Dummeste jeg har hørt
 12. Sånne folk skulle vært bura inne. Helt seriøst. På min discord får bare folk med mer enn 60iq lov til å bruke voice activation. Har man ikke det så får de push to talk.
 13. Trur de fleste kvinner ikke er klar over at slik de ser ut uten sminke er utseende demmes og at med sminke er ikke det.
 14. Noen som har fått sin flip enda? Jeg kunne fått en svart på tirsdag. Men valgte å vente til 10ende så jeg får den lilla jeg vil ha mest
×
×
 • Create New...