Jump to content

Nstin

Medlemmer
 • Content Count

  2065
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

712 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

12489 profile views
 1. Dette: https://nypost.com/2022/08/18/she-hulk-star-on-obsession-with-female-marvel-heroes-bodies/ For en latterlig ting å si. Ingen har større kroppspress og fokus på seg i superhelt filmene enn det menn har. De fleste kvinner i disse rollene har ikke engang trent på forhånd for å se ut som de karakterene de spiller. Mens mennene må trene seg ihjel for å ha nok muskler.
 2. Corona, for sliten til å gjøre noe men med nok energi til å irritere meg over det.
 3. Har vurdert det selv. Men de er fortsatt for låste til å være verdt det. Bruker ofte link to windows for å bruke min samsung telefon via pcen og jeg bruker ofte apper som tachiyomi som det ikke finnes noe i nærheten av til ios. Og smartklokkene til apple er de absolutt dårligste. Og seff, de har ikke usb-c.
 4. Slike artikler er så utrolig irriterende. Kunne ikke brydd meg mindre om å "holde ut" lengre for hennes nytelse.
 5. Verdt å vite at en 2 takter på 125cc er mye sprekere enn en 4takter på 125cc
 6. Kolesterolet i mat påvirker oss mye mindre enn hva man trudde tidligere. Dette er det jeg refererte til med utdatert informasjon. Helt uenig i din måte å angripe problemet her. Det aller viktigste når man er så stor er å få ned vekten umiddelbart, alt annet er nesten helt uviktig i forhold. Da helsegevinsten av redusert vekt er såpass enorm og de takene man må ta for å redusere kaloriinntaket er i seg selv en stor omlegging som naturlig vil redusere fettinntaket og senke kolesterolet.
 7. Ser det er mye dårlig informasjon her, som det ofte er når det gjelder vektnedgang. Mye utdatert og feil. Som at egg ikke er bra, helt feil. Egg er helt konge, masse protein og lavt i kalorier. Er flere måter å gå ned på vekt på, men alle innebærer et kaloriunderskudd. Viktig å finne en måte som passer din personlighet. Hva du spiser er ikke så viktig, så lenge du er i et underskudd så går du ned i vekt. Personlig så er jeg stor fan av raske drastiske endringer. Så jeg gikk rett på 1400kcal om dagen og raste ned i vekt og gikk ned 80kg på 15mnd. Det er ikke noe for alle, men jeg er en alt eller ingenting type person så det fungerte for meg. Gjør det enkelt, regn ut din TDEE med en kalkulator på nettet (velg sedentary på aktivitetsnivå), bruk en app som my fitness pal og en kjøkkenvekt for å måle alle kaloriene du får i deg. Hold deg i et underskudd basert på kalkulatoren, jo større jo raskere resultater. Dette klarer du.
 8. Å bli mer opplyst er ikke noe jeg trenger fra en serie. Har selv vært svært overvektig og gått ned 80kg på 15mnd. Vet godt at det ikke er lett. Men vet også at det er i prinsippet svært enkelt. Er man veldig overvektig så går man også raskt ned om man gjør det riktig. Disse påstandene dine om at folk holder på si alt er rein bullshit og fornektelse. Noe det er en ekstrem overflod av blant overvektige
 9. Man skulle gjerne tru det var sant. Men det er så utrolig mange som trur at kalorier er stort sett irrelevant i vekttap og at hva man spiser spiller en liten rolle i det.
 10. Nei, dette er eksakt den bullshitten jeg hintet til. Om man ikke spiser så går man ikke ned i vekt? Dette er det dummeste jeg har hørt. Om man ikke spiser så går man drastisk ned i vekt. Hvor ellers tar kroppen energi fra? Løse luften? Om det var tilfelle så hadde vi ikke hatt behov for mat. Og nei det finnes ikke tilstander der kroppen bare lagrer all maten som fett. Det er fullstendig bullshit og igjen om det var sant så hadde vi ikke hatt sult. Du har ingen anelse hva du prater om.
 11. Folk med 0 mikrofondisiplin. Folk som trur at vektnedgang ikke er 100% bare kaloriunderskudd Folk som trur at man kan være sunn på enhver vekt
 12. Rama serien til Arthur C Clarke er meget bra
 13. Rendevouz with rama - Arthur C Clarke (og resten av den serien) Childhood End - Arthur C Clarke Contact - Carl Sagan To ekstremt smarte mennesker som har levd utrolige liv og det synes godt i bøkene de har skrevet.
 14. Kjøpte meg Kobo Libra 2 og endte opp med å lese 18 mangabøker og 6 bøker før året var omme 😃 Vel verdt de 1800 kronene! Bøkene er jo gratis så ca 9-10 bøker lest så er hele lesebrettet spart inn ^^
 15. Samsung a7 lite har vært på tilbud til rundt 1600 flere ganger. Kan være noe å se etter kommende black week.
×
×
 • Create New...