Jump to content

radiohodet

Medlemmer
 • Content Count

  2558
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1687 :)
 1. Å ikke ta med en haug med Zachtronics-spill her gjør artikkelen veldig useriøs. Gone Home blir også som å foreslå å se Dawson's Creek eller noe i den duren. Får håpe ikke skolelitteraturen har havnet helt nede på det nivået enda.
 2. Jo det er det, men dere får ikke lov til å bruke den til det. Lite valuta for pengene. Tror poenget her er at mange tror en konsoll er i nærheten av en PC til 30 lapper, pga de store ordene som brukes om konsoller til enhver tid, når de i realiteten ikke er mer enn en budsjett-PC med bruksrestriksjoner.
 3. Som eneren er dette et bra spill, men når det finnes spill som Dead Cells og Hollow Knight der ute, så blir det å spille dette som å ta et steg ned en divisjon. Anbefales om man er hard core plattformspiller, da. Hvis ikke ville jeg heller gått for et av de to jeg nevnte. Ori-spillene er også altfor lette, og de kunne spart seg for historiefortellingen, som er så klisjé som det går an å få blitt og tar altfor mye plass i spillet.
 4. 99,9% av spillanmeldere har ikke peiling i det hele tatt, så de hører jeg aldri på. Man kan like gjerne spørre en tilfeldig 12-åring eller Sonys presseavdeling. Hører på 0,1 prosenten, da.
 5. 2020 kommer nok til å bli et bra år for oss gamere, ja, men ikke pga denne gørrkjedelige lista...... Ser ikke en spilljournalist fram til noe mer interessant enn en pressemelding fra Sony? Kan jo like gjerne linke til deres hjemmeside. Disse artiklene har jo ingen verdi for spillinteresserte om det ikke er lagt noe arbeid i det.
 6. Kult og velfortjent at Disco Elysium får såpass med oppmerksomhet, men skuffende at det tydeligvis ikke er mange i redaksjonen som har spilt det, siden de kom fram til at The Outer Worlds er bedre. Det er klasseforskjell på spillene i Discos favør.
 7. Et av tiårets mest spennende spill i følge Gamer, men tydeligvis ikke spennende nok til å anmelde det da det kom til PC for flere måneder siden. Gleder meg til GOTY-anmeldelsen av Disco Elysium om det kommer til konsoll om noen år. Gamer lever tydeligvis fremdeles i 2006 da spillpressen hadde glemt at det var noe som het PC.
 8. Bra anmeldelse. Dette spillet er et 6/10 eller 7/10-spill. Det har et ok, men litt klønete kampsystem, og som vi har sett mange ganger før. Dessuten er historien og karakterene noe av det mest forglemmelige jeg noensinne har sett i et spill. Jedi Knight-spillene var ikke akkurat noen høydare der de heller, men de var bedre enn det skvipet vi får servert i dette spillet. Og til de som klager på anmelder og mener at spillet er 9/10, så er det jo tydelig at dere er her kun for å "heie" på spillene deres. Hvis dere digger dette spillet, kan dere trygt kjøpe alle fremtidige AAA-spill uten å måtte gå til Gamer for å ffå en bekreftelse på at deres spill er "best". De som er opptatt av kvaliteten på spill derimot, trenger denne typen anmeldelser.
 9. Hvem er egentlig dette spillet ment for? 99% av de som har noe forhold til Half Life kommer aldri til å skaffe seg VR for å spille dette. Kunne like gjerne lagd en ny IP, men blir vel en del mer hype på denne måten, selv om jeg ville trodd at Portal hadde vært et bedre alternativ for et VR-spill. Spillet i seg selv kommer til å floppe, men Valve får vel solgt et par flere briller, og hypen fra pressen får vel flere til å besøke Steam framover, og de har jo nok av gryn til å tåle et kortsiktig tap.
 10. Skjønte ingenting da jeg så en anmeldelse av dette spillet på Gamer. Men så var det deg, ja. Bra anmeldelse! Dette skal anskaffes!
 11. Dette hadde du aldri skrevet om det ikke var et spill fra en du er fanboy av. Det høres utrolig kjedelig ut. Hadde dette spillet blitt laget til PC av en ingen har noe forhold til, hadde absolutt ingen brydd seg, og alle hadde sagt at spillet ser ut som et helt latterlig spill uten utfordringer, som har mer lyst til å være en film enn et spill. Og til de som krangler om det står mellom dette og Call og Duty, så er det en useriøs diskusjon. Det finnes tusenvis av indiespill som er mer originale og interessante enn dette spillet. Gamer anmelder dessverre knapt et eneste av de ti beste spillene som kommer ut hvert år, så på sett og vis skjønner jeg at noen tror dette er unikt.
 12. Shadow Tactics, ja.... enda et av dette tiårets beste spill som gikk Gamer hus forbi. Får håpe de ikke glemmer Desperados 3 da. Har store forhåpninger til dette etter Shadow Tactics.
 13. Bare til info. Dette har ingenting med Fallout 4 å gjøre, og det virker som om anmelder har levd under en stein hele livet, for dette er altså fra skaperne av Fallout 1 og 2, så man må nok et stykke lenger tilbake i tid om man skal snakke om inspirasjonskilder. Skuffende å ikke sammenligne med disse spillene når det tross alt er en slags spirituell oppfølger til disse spillene, og ikke radbrekkingen til Bethesda. Tim Cain og Leonard Boyarsky hadde heller ingenting med New Vegas å gjøre, selv om det er naturlig å dra sammenligningen, siden det også var Obsidian. Skal uansett litt til om dette spillet er bedre enn årets soleklart beste rollespill sålangt, Disco Elysium, noe manglende Gamer-anmeldelse også beviser.
 14. Kanskje det er et av Spellforce-spillene. 3eren kom for et par år siden, og hadde en demo. https://www.gog.com/game/spellforce_iii
 15. Vet den redaksjonelle linja i Gamer ikke er allverden, men dette er noe av det dummeste jeg har lest på Gamer noensinne. Dette burde aldri ha kommet på trykk, og burde vært stoppet av redaksjonen. At det er en politiker endrer ingenting. 90-tallet ler seg i hjel av en slik påstand. Selv 00-tallet ler godt.
×
×
 • Create New...