Jump to content

radiohodet

Medlemmer
 • Content Count

  2611
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1755 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Snakk om å koke suppe på spiker, og lure penger ut av nostaligiske konsollfanboys. Hadde dette spillet bare kommet ut på PC i 1997 hadde absolutt ingen brydd seg om det i dag, fordi, la oss kalle en spade for en spade, dette er et spill med syltynt gameplay, historie og karakterer.
 2. Burde kanskje bruke litt mer tid på skolen hvis du ikke kan lese norsk, i stedet for å ta det ut på artikkelforfatteren. Det er jo ikke hans feil. VR gir forøvrig fremdeles altfor lite valuta for pengene. Hadde trodd det skulle kommet lenger nå, men det er jo fremdeles ekstremt få spill det gir noen mening å bruke det i.
 3. Haha, Far Cry skal stille vanskelige spørsmål. Det må være dagens kommentar. 😂 Blir som om Justin Bieber skal synge om meningen med livet.
 4. Hvorfor i alle dager bruke tid og krefter på å lage et tilbakeblikk på et så ekstremt middelmådig spill? Og jeg er snill hvis jeg sier det er middelmådig. Tenk at Wizards of the Coast ga godkjenning til det røret her rett etter at Baldur's Gate 2 hadde blitt lagd. Neste tilbakeblikk blir kanskje Daikatana? PS: Ser nå at du faktisk likte spillet. Den hadde jeg ikke sett komme. Haha!
 5. Er ikke mulig å gi 9/10 med treeren inkludert. Det er nesten Dragon Age 2-"kvalitet" på den. Ikke at noen av de to første er i nærheten av 9/10 heller, men kan se for meg at hvis man ikke spiller så mange spill og er virkelig fanboy av enkle spillopplevelser med rett fram "episke" historier, så kan toeren være 9/10. Men en spillside som forsøker å være seriøs kan virkelig ikke påstå dette. At de har endret slossingen i eneren til å være mer lik den helt grusomme slossingen i oppfølgerene trekker også helt klart ned. Ikke at den er så fantastisk i eneren heller. Den er ekstremt klossete, men det var i alle fall et forsøk på å lage noe interessant, i en tid hvor Bioware fremdeles latet som de lagde rollespill.
 6. Det kommer det garantert ikke til å være. Kommer til å komme haugevis av indiespill som havner langt foran på det området. Når det gjelder AAA-spill (hvis man kan kalle Arkane for det), så er jo selvsagt historien en annen, men der skal jo dette ingenting til. Arkane er i det minste et av få større spillselskaper som prøver å lage interessante spill. (Fram til nå i alle fall)
 7. Fantastisk spill, men SMB3 er enda bedre. Nest beste Super Mario-spill med god margin, da.
 8. Gamer anmelder nesten aldri spill som opprinnelig er eksklusivt til PC, bortsett fra noen høyprofilerte strategispill.
 9. Hehe, Furevik og spill fra Japan, hvor skalaen starter på 9 omtrent. Så gudene vet hvordan dette er. Nier Automata var i alle fall selve definisjonen på middelmådighet. Kjedelig kampsystem, totalt uinteressante karakterer og historie og et lagresystem laget av Satan. At historien og karakterene i et spill som kommer fra Japan er fantastisk, er dessverre like lite sannsynlig som at et PC-eksklusivt spill skulle blitt GOTY hos Gamer. Litt rart at gamingindustrien i Japan er så umoden, siden filmindustrien har så mange klassikere, men det har kanskje med at publikum til denne typen spill historisk sett har vært (og fremdeles er?) unge gutter.
 10. Problemet er at dere igjen går i fella og tror at spillenes svar på Transformers er noen potensielle mesterverk som holdes tilbake av at ingen tør å røre i politikk. Det er ingen som diskuterer politiske undertoner i Transformers heller. Call of Duty, The Division og Far Cry? Hjelpe meg. Det finnes da tonnevis av BRA spill som tar i politikk hele tiden. Trenger ikke gå lenger tilbake enn til fjorårets kanskje beste spill, Disco Elysium, som har politikk dryppende fra årene, og er mye bedre pga dette. Et spill som Gamer ikke tok i med en pølseklype engang og fremdeles står uanmeldt. Kanskje dere kan begynne med å se litt lenger enn nesetippen deres, også må dere slutte å tro at Call of Duty og den gjengen der er noe bedre enn det verste mølet som produseres av Hollywood, og ingen lager politiske analyser av disse filmene. (Eller klager på at det mangler) Spill kommer ALDRI til å bli tatt seriøst hvis vi ikke snart begynner å kalle en spade for en spade og innser at de mest populære spillene er søppel på alle mulige måter. Men så lenge Gamer og resten av spillpressen har det samme målet som Ubisoft, og resten av de store fiskene, nemlig å tjene mest mulig penger, ved å appellere til minste felles multiplum og unngå å trå kjøpesterke fanboys og sponsorer på tærne, så kommer ingenting til å endre seg.
 11. Haha, 9/10. Nok en "dritgøy" anmeldelse av et elendig spill fra Gamer. Selv ikke vanlige folk synes dette spillet er "dritgøy", og da må det være dårlig, for dette er selve definisjonen på et ultrakommersielt spill med så lave ambisjoner at ikke engang utviklerne kan ha siktet på mer enn 7/10 da de gikk i gang med utviklingen.
 12. Det er dere som har støttet og hyllet konsoller som burde skamme dere. Dere får som fortjent for å støtte et lukket økosystem med propriertære løsninger. Håper ingen av dere er overrasket over at Sony ikke bryr seg om dere, for da er dere jaggu lettlurte.
 13. Det er jo ingenting i spillet som trenger raske reflekser i alle fall, så bør vel fungere greit med håndkontroller, selv om å bare peke og klikke med musa selvsagt vil være enklere. Fantastisk spill forøvrig, som alle må spille. (Med mindre de hater å lese) Skandale at Gamer aldri anmeldte spillet.
 14. Får ikke mye konsoll heller. 😂Og det er vel derfor ingen bruker 5-6000 kroner på en PC, fordi det lønner seg i lengden å betale litt mer, slik at man kan droppe en 2-3 konsollgenerasjoner fordi de henger så ufattelig langt bak PC. Prisen på 3060 virker forøvrig helt tullete i forhold til 3080.
×
×
 • Create New...