Gå til innhold

radiohodet

Medlemmer
 • Innlegg

  2 643
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

radiohodet sine prestasjoner

1,8k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Adaptasjon er en ting, men tilfører det historien noe, eller er det bare trykt inn med et skojern fordi de skal sjekke av noen bokser? La oss kalle en spade for en spade, Denne serien finnes kun fordi spillet er populært, ikke fordi det har en god historie. Dette er ikke akkurat "Call Me By Your Name" eller "Happy together". Når det er sagt så prøver de jo koke suppe på en spiker, så jeg skjønner godt at de prøver å gjøre spikersuppa litt mer interessant.
 2. Gaming pc-en min tok turen til de evige jaktmarker for en kort stund siden. Vurderte å kjøpe ny, men med dagens priser gidder jeg rett og slett ikke lenger. Jeg hadde hatt råd til en ny, men når det er vesentlig billigere å kjøpe PS5 (til og med privat) ble det overgang fra Pc til PS. Prisen på gaming-pcer har rett og slett nådd et så avsindig nivå at det koster mye mer enn det smaker. Ja får kanskje litt dårligere grafikk på PS5 enn på en topp gaming-pc, men jeg betaler ikke 10-20 tusen for den forskjellen. Det er enorm forskjell, men det er helt legitimt å ikke være villig til å betale for forskjellen. Folk burde allikevel la være å feilinformere. Nå lar vel heldigvis de fleste PC-gamere seg ikke lure av konsollfansen uansett.
 3. Hovedproblemet med de to spillene er at historien og karakterene er veldig svake og kjedelige. Obsidian har mistet de beste historiefortellerne sine. Både Avellone og Ziets er borte, og det merkes. Det var fryktelig mye tekst bare for tekstens skyld. Mange svulstige beskrivelser man skulle tro var skrevet av en litt overivrig ungdomsskoleelev som vil ha en S på stilen sin. Pathfinder-spillene har også dårlig historie og karakterer, men det er i alle fall ikke så mye unødvendig fyll på historiefronten, noe som gjør at det er lettere å bare spille spillene.
 4. Fått fantastisk kritikk andre steder ser jeg, men siden det er på Gamepass kan man jo prøve å finne ut av det selv. Om teksten her stemmer så høres det ut som Gamers anmeldelse er mest riktig.
 5. Glemt og glemt, fru Blom! Er vel ingen som glemmer Tex Murphy! Kult tibakeblikk. Jeg har kun spilt alle FMV-spillene selv, som så mange andre.
 6. Tenk hvis de kunne lagd en serie av en bra spillhistorie for en gangs skyld, i stedet for bare å se på salgstall.
 7. Veldig bra spill! Skjønner ikke helt sammenligningene brukt i anmeldelsen her, da. Har kanskje med lite spillerfaring å gjøre. Spillet er en slags blanding av Don't Starve og The Binding of Isaac.
 8. Burde nesten vært fengselsstraff for å kalle dette makkverket Beyond Good and Evil 2.
 9. Dette er et strålende spill, et av årets beste, men det har også noen av de dårligste skrevne karakterene og dialogene i et spill noensinne.
 10. Man vet at Hollow Knight var et fantastisk spill, fordi Gamer som vanlig ikke gadd å anmelde det. Oppfølgeren ser også fantastisk ut! Håper det endelig kommer ut i år.
 11. Synes det første spillet var ganske kjedelig. Føltes ikke ut som et Star Wars-spill i det hele tatt, men bare en reskin av et av de nye Tomb Raider-spillene. Skulle ønske noen kunne lage et nytt Jedi Knight i stedet. Han Cal-fyren er også en av de kjedeligste og platteste karakterene i et Star Wars-spill noensinne, og det sier ikke lite. Han får Kyle Katarn til å virke som Kreia. Utrolig at de går for han nok en gang, men de hadde vel ikke klart å finne på noen bedre selv om de hadde prøvd igjen.
 12. Skjønner ikke helt denne artikkelen. Hyller artikkelforfatteren de som som boykotter spillet fordi de viser sine meninger? Eller mener han at det som står i den linken han refererer til er så ille? Klarer ikke lese så mye annet ut av de uttalelsene enn at hun står opp for kvinners rettigheter. Vet det er vanlig og nærmest akseptert å undertrykke kvinner, og marginalisere dem, men klarer ikke helt se for meg at det er dit forfatteren vil. Hvis det er tilfellet, så fall burde han ikke lenger skrive for noen som helst blekke. Hvis det er det første som er poenget med denne artikkelen, og han hyller folk som boykotter uansett grunn, så lurer jeg på om han hadde hyllet nazister som hadde boykottet et spill pga whatever. Artikkelen bærer preg av hvit, priviligert mann med kjernefamilie, som setter seg over, og skal belære en kvinne. Litt ala hvordan man ser abortdebatten i USA. (Men også her hjemme) Ellers er jeg helt uenig i at man skal holde politikk borte fra spill. Hvordan skal ellers spill bli tatt seriøst?
 13. Artig personlig historie. Selvsagt også et fantastisk spill, og en klassiker alle må spille.
 14. Dessverre bærer det fremdeles preg av Larians tullete tone. Det er litt mer seriøst enn de pleier å levere, men det er fremdeles ikke kjempebra skrevet. Men det er jo år og dag siden vi sist hadde et velskrevet RPG, så det er jo ikke noe verre enn andre nyere rollespill. Selv Obsidian klarer jo ikke skrive bra historier og karakterer lenger.
×
×
 • Opprett ny...