Jump to content

radiohodet

Medlemmer
 • Content Count

  2554
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1685 :)
 1. 2020 kommer nok til å bli et bra år for oss gamere, ja, men ikke pga denne gørrkjedelige lista...... Ser ikke en spilljournalist fram til noe mer interessant enn en pressemelding fra Sony? Kan jo like gjerne linke til deres hjemmeside. Disse artiklene har jo ingen verdi for spillinteresserte om det ikke er lagt noe arbeid i det.
 2. Kult og velfortjent at Disco Elysium får såpass med oppmerksomhet, men skuffende at det tydeligvis ikke er mange i redaksjonen som har spilt det, siden de kom fram til at The Outer Worlds er bedre. Det er klasseforskjell på spillene i Discos favør.
 3. Et av tiårets mest spennende spill i følge Gamer, men tydeligvis ikke spennende nok til å anmelde det da det kom til PC for flere måneder siden. Gleder meg til GOTY-anmeldelsen av Disco Elysium om det kommer til konsoll om noen år. Gamer lever tydeligvis fremdeles i 2006 da spillpressen hadde glemt at det var noe som het PC.
 4. Bra anmeldelse. Dette spillet er et 6/10 eller 7/10-spill. Det har et ok, men litt klønete kampsystem, og som vi har sett mange ganger før. Dessuten er historien og karakterene noe av det mest forglemmelige jeg noensinne har sett i et spill. Jedi Knight-spillene var ikke akkurat noen høydare der de heller, men de var bedre enn det skvipet vi får servert i dette spillet. Og til de som klager på anmelder og mener at spillet er 9/10, så er det jo tydelig at dere er her kun for å "heie" på spillene deres. Hvis dere digger dette spillet, kan dere trygt kjøpe alle fremtidige AAA-spill uten å måtte gå til Gamer for å ffå en bekreftelse på at deres spill er "best". De som er opptatt av kvaliteten på spill derimot, trenger denne typen anmeldelser.
 5. Hvem er egentlig dette spillet ment for? 99% av de som har noe forhold til Half Life kommer aldri til å skaffe seg VR for å spille dette. Kunne like gjerne lagd en ny IP, men blir vel en del mer hype på denne måten, selv om jeg ville trodd at Portal hadde vært et bedre alternativ for et VR-spill. Spillet i seg selv kommer til å floppe, men Valve får vel solgt et par flere briller, og hypen fra pressen får vel flere til å besøke Steam framover, og de har jo nok av gryn til å tåle et kortsiktig tap.
 6. Skjønte ingenting da jeg så en anmeldelse av dette spillet på Gamer. Men så var det deg, ja. Bra anmeldelse! Dette skal anskaffes!
 7. Dette hadde du aldri skrevet om det ikke var et spill fra en du er fanboy av. Det høres utrolig kjedelig ut. Hadde dette spillet blitt laget til PC av en ingen har noe forhold til, hadde absolutt ingen brydd seg, og alle hadde sagt at spillet ser ut som et helt latterlig spill uten utfordringer, som har mer lyst til å være en film enn et spill. Og til de som krangler om det står mellom dette og Call og Duty, så er det en useriøs diskusjon. Det finnes tusenvis av indiespill som er mer originale og interessante enn dette spillet. Gamer anmelder dessverre knapt et eneste av de ti beste spillene som kommer ut hvert år, så på sett og vis skjønner jeg at noen tror dette er unikt.
 8. Shadow Tactics, ja.... enda et av dette tiårets beste spill som gikk Gamer hus forbi. Får håpe de ikke glemmer Desperados 3 da. Har store forhåpninger til dette etter Shadow Tactics.
 9. Bare til info. Dette har ingenting med Fallout 4 å gjøre, og det virker som om anmelder har levd under en stein hele livet, for dette er altså fra skaperne av Fallout 1 og 2, så man må nok et stykke lenger tilbake i tid om man skal snakke om inspirasjonskilder. Skuffende å ikke sammenligne med disse spillene når det tross alt er en slags spirituell oppfølger til disse spillene, og ikke radbrekkingen til Bethesda. Tim Cain og Leonard Boyarsky hadde heller ingenting med New Vegas å gjøre, selv om det er naturlig å dra sammenligningen, siden det også var Obsidian. Skal uansett litt til om dette spillet er bedre enn årets soleklart beste rollespill sålangt, Disco Elysium, noe manglende Gamer-anmeldelse også beviser.
 10. Kanskje det er et av Spellforce-spillene. 3eren kom for et par år siden, og hadde en demo. https://www.gog.com/game/spellforce_iii
 11. Vet den redaksjonelle linja i Gamer ikke er allverden, men dette er noe av det dummeste jeg har lest på Gamer noensinne. Dette burde aldri ha kommet på trykk, og burde vært stoppet av redaksjonen. At det er en politiker endrer ingenting. 90-tallet ler seg i hjel av en slik påstand. Selv 00-tallet ler godt.
 12. Jo, det er en stor forskjell. Dette er som å se på at en fyr ser på Netflix, HBO eller NRK. Tror alle (over en viss alder i alle fall) ser hvor teit det virker. Streaming fordummer spillmediet, men det er en vel en grunn til at streamere spiller de letteste og mest tanketomme spillene der ute. Men det hadde vært interessant å vite hvorfor folk har blitt for late til å engang spille disse spillene selv. Er det fordi selv spillere har skjønt at disse spillene er så kjedelige at de må se en eller annen fyr kommentere mens han spiller det, for å få en viss underholdningsverdi? Er det fordi de ikke vet at det finnes tonnevis av bra spill der ute fordi spillpressen, som Gamer, ignorerer dem? Er det fordi folk føler seg utenfor, og at streaming blir en slags sosial greie?
 13. Det er Gamer vi snakker om her. At de sover i timen er vel ikke akkurat sjokkerende. Flight Simulator var det klart mest imponerende som ble vist fram på E3. Noe av det eneste verdt å nevne, egentlig. Resten av det potensielt interessante var jo bare CGI, så teller ikke.
 14. Håper PC-showet viser konsollkidsa hvor skapet skal stå og fokuserer på gameplay-videoer, men siden det er E3 er ikke forventningene veldig store. Mulig vi får se litt gameplay fra Bloodlines 2. Tipper også vi ser litt mer av Desperados 3 og allerede nevnte Evil Genius 2. Håper Klei er der for å vise fram noe, men det spørs vel. BG3 hadde vært noe, men tviler veldig. Antageligvis blir hele showet tilegnet spill som kommer eksklusivt for Epic Store, siden de sponser.
×
×
 • Create New...