Jump to content

radiohodet

Medlemmer
  • Content Count

    2551
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1684 :)
  1. Bra anmeldelse. Dette spillet er et 6/10 eller 7/10-spill. Det har et ok, men litt klønete kampsystem, og som vi har sett mange ganger før. Dessuten er historien og karakterene noe av det mest forglemmelige jeg noensinne har sett i et spill. Jedi Knight-spillene var ikke akkurat noen høydare der de heller, men de var bedre enn det skvipet vi får servert i dette spillet. Og til de som klager på anmelder og mener at spillet er 9/10, så er det jo tydelig at dere er her kun for å "heie" på spillene deres. Hvis dere digger dette spillet, kan dere trygt kjøpe alle fremtidige AAA-spill uten å måtte gå til Gamer for å ffå en bekreftelse på at deres spill er "best". De som er opptatt av kvaliteten på spill derimot, trenger denne typen anmeldelser.
  2. Hvem er egentlig dette spillet ment for? 99% av de som har noe forhold til Half Life kommer aldri til å skaffe seg VR for å spille dette. Kunne like gjerne lagd en ny IP, men blir vel en del mer hype på denne måten, selv om jeg ville trodd at Portal hadde vært et bedre alternativ for et VR-spill. Spillet i seg selv kommer til å floppe, men Valve får vel solgt et par flere briller, og hypen fra pressen får vel flere til å besøke Steam framover, og de har jo nok av gryn til å tåle et kortsiktig tap.
  3. Skjønte ingenting da jeg så en anmeldelse av dette spillet på Gamer. Men så var det deg, ja. Bra anmeldelse! Dette skal anskaffes!
×
×
  • Create New...