Gå til innhold

Samsung Galaxy S8/S8+ diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Nei har prøvd. Var ikke noe svar å få.

 

Må vente da. Eventuelt bruke odin eller annet program for å lagt inn en annen versjon. Men usikker på om det er noen man mister. Må være en grunn til at telenor holder oppdateringen tilbake.

Ja, de har ikke fått verifisert av all dritten de legger på i etterkant funker...
Lenke til kommentar

 

 

Nei har prøvd. Var ikke noe svar å få.

 

 

Må vente da. Eventuelt bruke odin eller annet program for å lagt inn en annen versjon. Men usikker på om det er noen man mister. Må være en grunn til at telenor holder oppdateringen tilbake.

 

 

De kom med en merkelig forklaring om at de må sende ut oppdateringen i puljer. Det var visstnok for å ikke overbelaste systemet. 

Lenke til kommentar

Hadde selv problemer etter update. 

 

For min del var det minnekortet som ikke hadde takla oppdateringa, kunne leses fra, men ikke skrives til. Tok det ut og har etter det like bra eller bedre batteritid som før oppdateringa.

 

Så sjekk det om dere har minnekort.

 

 

Trenger batterihjelp! Nesten ny s8, tomt batteri lenge før kvelden... Moderat bruk. Krise dårlig!

Er det etter oppdatering til Oreo? I så fall tror jeg nesten full reset er eneste som kanskje kan fikse det. Jeg opplever i alle fall batteribruken som helt tullete etter at jeg oppdaterte. 9t på batteri, 2.5t skjerm på, og 15% igjen på battrtiet var status i dag tidlig . Jeg har prøvd alt unnatt full tilbakestilling nå, og ingen ting hjelper. Før oppdatering holdt den lett 24 timer med 5-6 timer skjermbruk. :(

 

 

 

Ah ok. Ja, etter Oreo ja.

 

Lite lyst på full reset :/

Lenke til kommentar

S8 Telenor kan nå oppdateres via smartswitch på PC, så da tror jeg at fota åpnes i dag eller i morgen.

 

Deutsche Telekom kunngjorde i forrige uke at de ikke kommer til å fortsette med sine branded-varianter, noe som vil føre til raskere oppdateringer som en hyggelig bieffekt. Kanskje noe Telenor kan ta til seg?

 

Skal gjelde blant annet:

 

Samsung S8, S8+, Note8 , S9, S9+, A3(2018), A5(2018), A8(2018), J3(2018) (modellene i kursiv finnes vel ikke, skrivefeil?)

 

https://www.androidpolice.com/2018/03/21/deutsche-telecom-makes-preloaded-bloat-optional-speeds-firmware-updates-getting-straight-manufacturer/

 

https://telekomhilft.telekom.de/t5/Blog/Smartphone-Branding-war-gestern-Heute-entscheidet-ihr-was-auf/ba-p/3149750

Endret av mandela
Lenke til kommentar

Er det andre som har lagt merke til at AP for både TEN og NEE er identiske? 

 

Ulikheten ligger i CSC-filen, TEN-filen er spesifikk for Telenor i Norden mens NEE er for Norden generelt. AP-filen er lik for samme programvare-versjon, det samme gjelder BL (bootloader) og CP (modem). 

 

I dag er NEE blitt en del av en såkalt multi-produktkode kalt OXM og deler felles produktkode med mesteparten av Europa, noe som gjør at du kan velge andre lands programvare som er en del OXM og få full støtte for NEE selv om programvaren ikke er sluppet offisielt i Norden enda.

Lenke til kommentar

Jeg ville blitt på NEE, normalt kommer oppdateringene raskere på denne produktkoden. Det du går glipp av, som jeg personlig ikke ser på som et stort tap, er Telenor sine forhåndsinstallerte apper som er en del av TEN alá MinSky o.l. Disse kan uansett lastes ned direkte fra Google Play om du skulle ha lyst på dem.

Lenke til kommentar

Ny oppdatering ute nå (i alle fall for NEE). Skulle resette tlf pga batteriproblemene etter Oreo-oppdateringen, og fikk varsel i smart switch da jeg koblet til telefonen. Gir den nye oppdateringen en sjanse før ev reset.

 

Edit: Foreløpig ser det faktisk ut som ting fungerer mye bedre etter siste oppdatering. Har nå 70% batteri igjen med 2t skjermbruk. Jeg ser av CPU-grafen i gsam at prosessoren nå klokkes ned mer og oftere enn etter Oreo oppdateringen. Nå klokkes også CPU ned under lading. Det skjedde ikke på CRAP-versjonen. Lading går også mye raskere.

Endret av teitur
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...