Jump to content

WebKnight

Medlemmer
 • Content Count

  1055
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

1 Follower

About WebKnight

 • Birthday 07/25/1974

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er det flere som opplever at boksen henger seg opp når man ser opptak? Skjer kun ved opptak (live TV, netflix etc. funker bra) og etter å ha sett ca 30 minutter. Når den henger seg begynner bildet først å hakke får det henger seg helt opp. Jeg får ikke skrudd av boksen, men må ta strømmen for å starte den på nytt. Lurer på om jeg skal bytte boks eller om dette er et problem flere har.
 2. Modemet må bestilles ved siden av (regner med de spør om du trenger det eller om du har når du bestiller GetboX) Regner med modem/router blir Sagemcom 3890 og ja, det kan settes i bridge mode.
 3. Frossenlaks er nok i mange tilfeller være bedre enn laks fra ferskvaredisken eller de ferske som er pakket inn. Selv bruker jeg stort sett de frosne da de blir pakket og fryst kort tid etter at de blir kuttet opp/slaktet. Når det gjelder First Price synes jeg frossenlaksen dems er helt OK, spiste det faktisk så sent som i går Men folk er forskjellige så anbefaler deg å ta en egen test, kjøp en pakke med First Price (evt et annet billigmerke) og en pakke fra en annen (dyrere) produsent. Stek en av hver og smak selv Og til slutt, ikke bare røsk med dere den første og beste pakken, gå litt igjennom pakkene du finner i frysedisken, sjekk at filetene er i fine stykker og gjerne har lik form størrelse, kan være ganske store forskjeller på pakkene.
 4. Noen som har testa om det er mulig med TV via Coax etter den nye oppdateringa?
 5. Valgte du Coax under installasjonen? Har du Coax koblet til eller kun nettverkskabel?
 6. Før du setter i gang, har du vurdert å levere de på et lakkeringsverksted? Mulig dette sprenger budsjettet, men resultatet blir strøkent. Om du skal male de er det vel best å ha de liggende slik at man slipper at malingen renner og lager striper på frontene.
 7. Hvor blir det av oppdateringer?? Fatter ikke hvorfor de ikke "utnytter" at de har massevis av folk som tester produktet og gir tilbakemeldinger. De burde jo oppdatere boxene så snart de fikk nyss om et problem, slik at det kan testes. Eller så tenker de vel først å rette opp alt før de legger ut en ny oppdatering. Lurer også på om get får sine egne oppdateringer på disse boxene (GetboX exclusive) eller om det går gjennom SagemCom og at oppdateringene ikke kommer før de legger de ut for alle.. Noen som vet?
 8. Det har du rett i, tenkte ikke på det i min iver etter å teste i går Skal teste på nytt med å resette den når jeg får tilgang til boxen.
 9. TV gjennom coax er ikke aktivert, fikk i allefall bare opp en feilmelding om at boxen ikke hadde ethernet i går da jeg testa med å nappe den ut. Fikk da ikke noe TV bilde, og med både coax og nettkabel ligger sendingen fortsatt ca minuttet bak "live" (kjipt med spoilere når man ser fotballkamp og har glemt å mute kampen i appen sofascore ) Så da er det nok tv gjennom nettverksporten enda.
 10. I dag er det Get Box II og GetboX som gjelder. Den opprinnelige Getbox er utgått og tror ikke det er noen igjen av de i bruk. GetboX er den nye androidbaserte boksen som kommer og som noen av oss har mottatt for å være forsøkskaniner på. Stusser bare litt over at get ikke utnytter dette bedre, jeg har enda ikke blitt kontaktet vedr. mine erfaringer med boksen..
 11. Gjorde en test i går, bildet forsvant når jeg koblet fra nettverkskabelen på GetboX'en, og hadde fremdeles bilde når jeg tok ut coax (så ikke da noen nevneverdig forskjell i billedkvalitet, men testet ikke så mye), så tv-signalene kommer via modem/nettverkskabel. Jeg har Coax fra vegg til modem. Men det er vel meningen at man skal få signalene via coax'en etterhvert.
 12. Når jeg skulle starte en film i PLEX appen i går, fikk jeg dukket det opp en popup som spurte om jeg ønsket å bruke passthrough. Sto også at dette kunne endres under innstillinger. Tenkte som sagt ikke så mye på det da, men tenkte å si fra siden du nevner det
 13. Forsøkt å ta ut CMOS batteriet på HK og satt det tilbake? Evt bytt det om du har samme type liggende. Er muligens også en "jumper" på HK som du kan nullstille cmos med, se manualen
 14. Her er mitt inntrykk så langt. Først og fremst - Vi har TV-/internettsignaler gjennom coax. GetboX har ikke innebygget modem/ruter så man trenger dette utenom, jeg har foreløpig hatt det gjennom Getbox II, men da denne uansett ikke klarer mer enn 250mbit var det på tide å bytte den ut, har nå et Sagemcom 3890v3 modem (satt i bridge) som går til en AmpliFi HD Mesh Router. Fikk boksen før helgen, så har fått testa den litt. Oppsettet var meget enkelt. Billedkvaliteten står ikke tilbake for GBII, tvert imot opplever jeg den som bedre. Menyene er raske. (eneste er litt loadetid når man bytter menyelement i toppen, serier, filmer etc. før man ser innholdet) Det negative: Har opplevd at EPG (programguiden) innholdet har blitt borte, en reboot og det var på plass igjen. Har også opplevd at det blir litt surr ved kanalbytte enkelte ganger. Får ikke til å caste fra netflix til boxen, men det er kanskje grunnet at den får egen netflix funksjonalitet etterhvert? Bruker den med Harmony Ultimate fjernkontroll og i utgangspunktet trenger man ikke endre noe, men litt tuning av diverse kommandoer er gjort for egen del. Har også en stuePC (først og fremst for Plex) Denne er knapt benytta etter at GX kom, har installert Plex appen istedenfor og den fungerer som bare det. Har også testa youtube og spotify appen, men ikke mer enn at jeg kan si at de fungerer Siden den fortsatt er i "beta" ser jeg litt mellom fingrene på de småfeilene jeg har hatt, så foreløpig er jeg meget fornøyd med den lille rakkeren
×
×
 • Create New...