Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Vel, Nintendo har aldri brydd seg om å fortelle noe særlig om teknologien de bruker. Men jeg tror nok det er Maxwell, ikke minst fordi hvis jeg forstår det rett så er den mer energieffektiv?

Motsatt.

 

Men grunnen til at Switch har Maxwell er fordi det var det siste nye på slutten av konfigurering av hardware for konsollen. Det er ikke som om de slenger sammen noe "raskt og gæli" rett før launch.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Det er en reklame fra komplett. Den er skrevet på betaling og er derfor ikke kritisk til noe som helst. Personlig mener jeg at den type reklame i nettaviser burde vært forbudt, da mange tror dette er en ekte artikkel. Det er det jo bare å se her inne hvor den har blitt linket til iallfall to ganger.

Sånt sett burde YouTube vært forbudt. Helt sjukt mange youtubere som blir betalt for å ha en spesifikk mening.

Nå er ikke youtube en nyhetsformidler da. Selvfølgelig finnes det nyheter på YouTube, men det er en side hvor alle kan laste opp hva de vil. Men er enig i at også der burde det merkes og informeres mye om at det er betalt markedsføring. Men igjen så skal aviser etter min mening være mer seriøse enn bloggere og youtubere da aviser normalt er drevet mer profesjonelt, enn en videoblogg.

Lenke til kommentar


Innlegg med overdreven quoting, aka pyramidebonanza, er redigert for å forkorte lengden på posten. Quoting er bra for å vise hvem dere siterer men pass på at det ikke blir overdreven bruk av denne funksjonen. Det er ikke nødvendig at folk får slitasjeskader på scrollefingeren for å komme frem til det dere har skrevet.

Reaksjoner på dette skal som vanlig ikke kommenteres i tråden men kan gjerne tas på Personlig Melding. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet.

Lenke til kommentar

Noen andre Blizzard-fans her som gjerne hadde sett at vi fikk f.eks. en Diablo 3 port til Switch? Jeg lurer på om at manglende støtte for Nintendo siden SNES er på grunn av Blizzard sin hengivenhet til PC, eller om de har hatt problemer med å samarbeide. Jeg vet ikke om Blizzard egentlig vil lage ports for konsoll(ps4/xbone), eller eierne ikke lar dem ignorere et marked på den størrelsen. Vet ikke om det er noe business for dem å lage Switch-ports, men uansett så hadde jeg satt pris på litt Blizzard-gaming når jeg er på farten :)

Lenke til kommentar

 

"State of Mind is a futuristic thriller game delving into transhumanism. The game explores themes of separation, disjuncture and reunification, in a world that is torn between a dystopian material reality and a utopian virtual future.

Employing multiple playable characters and two separate game worlds, State of Mind explores the existential drama that develops in a society on the brink of post-material existence.

You are Richard Nolan, a father and journalist from Berlin who discovers that he and his wife and son have been subjects to mind uploads. Richard’s upload, however, has gone wrong. As a result, he is still living in real-life reality, but an incomplete second version of his self also exists in a secret Virtual Reality project.

Upon realizing that he is literally a torn man, Richard sets out on a dramatic and dangerous search for salvation. He aims to reunite with his family, as well as with his own split self. On his way, he soon realizes that this journey isn’t only about him, but about the future of mankind."

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Ok, da tok jeg feil der.:) Ikke første gangen.:p Mulig jeg bare forveksler terminologi. Er Maxwell X1 og Pascal X2? Leste noe om at X2 var så ny og rask, men krevde langt mer strøm, og antok X2 var Pascal, siden det var snakk om nyere arkitektur.:)

Både X1 og X2 er Maxwell. Tegra P1 er Pascal. X2 har i hovedsak vært brukt i systemer i biler og er en utgave med kraftigere CPU

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...