Jump to content

tankbug

Medlemmer
 • Content Count

  1554
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

361 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ofte blir slike diskusjoner spart til deep dives i ettertid, syntes jeg. Ikke noe som er offentlig mens ting er under utvikling.
 2. Blir bare spekulering fra min del, seff, men i gaming podcasts her så tror jeg at gjennomsnittsalderen er såpass høy at folk har et nostalgisk/fan forhold til Sony og Nintendo. MS ble først seriøst relevant her med 360, så følelsene blir ikke de samme. Jeg tror folk over 30 føler at de har et mer intimt forhold til de førstnevnte. Men ikke i den grad at folk ikke vil gi MS cred når de lager et veldig bra produkt.
 3. Beklager, men der må jeg protestere. Greit å ikke like utseende på det kommersielle produktet, men den kit maskina må vel være det styggeste vi har sett. Hadde passet rett inn som en veldig spesifikk boks med elektronikk som hører hjemme på en anleggsmaskin eller en annen rolle i industrien.
 4. Tilbake til 2-3 Widow/Hanzo og resten genji pr lag "I need healing" "I need healing" "I need healing" "I need healing" "I need healing"
 5. Lykke til i ny jobb, Jon Cato! Håper at dine bidrag til spillkulturen i Norge ikke avtar. Får vi snart en Tiltcast 3.0?
 6. Tja, men hva er grunnen til at esport og idretten skal bli ett? Er det bare for penger? Anerkjennelse fra samfunnet? IOC har allerede gitt fingeren til alt som ikke er spill basert på tradisjonell sport, så hvis NIF skal følge deres retningslinjer så er det allerede en vegg mellom hva folk vil se og hva NIF er interessert i å være med på.
 7. Liker mye bedre arcade-ish FPS med varierte, urealistiske våpen, og har heller ikke tålmodighet til et spill basert på eliminering. Kan bli aktuelt hvis det blir type OW/DoD respawn eller deathmatch modes tilgjengelig. Ser for meg at dette er noe som skal prøve å bli en CS-killer, og kanskje de lykkes, men det er ikke spes interessant for meg.
 8. Hadde dagens world of warcraft blitt like sosialt om det hadde blitt lansert i 2004? Det tror jeg, iallefall. Jeg tror ikke folk kun bryr seg om å dele opplevelsen for å få tilgang til bedre utstyr etc. Jeg tror spillet er mindre sosialt i dag fordi folk ikke bryr seg så mye lenger. Det er et gammelt spill, og det er vanskelig å holde fresh, så folk gidder ikke å investere time etter time bare for å få tilgang til alt innholdet. Blizzard kan bare svare med å gjøre det letter tilgjengelig hvis de vil beholde spillerne.
 9. Må vel bare si meg veldig uenig i eksemplene (og konklusjonen) som blir gitt her. Ingen ser på Der Untergang og tenker "lurer på om Hitler vinner denne gangen", det er ikke poenget med filmen. Men mange filmer og spill er lagt opp til at du ikke vet hva som skjer første gangen. Hvis Fight Club hadde startet med at ... ...så ville du ikke kunne nyte filmen på samme måte første gangen. Når man ser den igjen så kan man sette seg tilbake og få med seg detaljer, hvordan plottet gir mening når man kjenner twisten, og nyte hvordan det hele henger sammen. Kun da kan man virkelig fått opplevd slike filmer til deres potensiale.
 10. Strålen hennes som gjør mye skade på de som har mindre enn 50% liv kommer nok til å bli nerfa ganske hardt. Hun kan bare fly rundt og smelte tanks.
 11. I det minste er dette et firma som selger faktiske produkter og ikke bare kjøper opp masse patenter og venter på at de finner noen de kan saksøke basert på dem.
 12. Burde være grei skuring siden de lagde en "remake" på Wii U, og kan sikkert lett porte den. Personlig så er jeg mest spent på Galaxy, som kanskje er min favorittserie av de "nyere" Mario-spillene.
 13. Hvorfor er ikke bakoverkompatibilitet omtrent det siste man ser etter i en ny konsoll? Er det ikke nok nye spill å kose seg med?
 14. Er det? Har bare hørt "GOTY!"-type kommentarer om det. Men kanskje det ikke fikk nok oppmerksomhet?
×
×
 • Create New...