Jump to content

tankbug

Medlemmer
 • Content Count

  1577
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

366 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Utdrag fra PC Gamer: "With these changes, Kotick's salary has gone from $1,750,000 to $875,000. But even with this cut, the CEO is still eligible for hefty bonuses up to 200 percent of his base salary (another $1.75 million on top). Kotick might've taken a pay cut, but he's very, very well off."
 2. Hm, hvem har påstått det? En får ikke mye PC for 5-6000 kroner.
 3. Får håpe det kommer noe senere! Ikke noen tvil om at Mario er en større greie enn Zelda, men det er helt klar en god andreplass, og Mario35 fikk mye innhold og oppmerksomhet. En HD-utgave av et Wii-spill er nok ikke det siste vi hører om det, spesielt siden de ikke har nevnt jublieet, og heller ikke annonsert noe som hyller røttene til Zelda. Kanskje de henger etter, og vil ta en ny runde senere i år sammen med en oppdatering på botw2?
 4. Jeg er faktisk fan av "veive-kontrollere", syntes de gir bedre innlevelse i action hvis de implementeres riktig. Deler ikke mange folks oppfatning av at man må sitte med en joypad i fanget, dypt nede i sofaen, for å kunne ha slappe av med gaming. Fikk aldri spilt det på Wii, så ser frem til å prøve det en gang i fremtiden. Men jeg er enig i at de burde ha gjort mye mer med det grafiske. Dette prosjektet er ikke styrt av riksantikvaren, og fortjener mer enn bare tilsynelatende høyere oppløsning.
 5. Vel, i følge filmen, som alle vet er canon , så var vel rørleggerfirmaet deres på randen av konkurs. Men kanskje det uansett er et bedre liv bare å reise rundt og samle gullmynter i stedet for å brekke ryggen på vedlikehold av de enorme rørsystemene.
 6. Det kan vel tyde på at: - Prosjektene hadde ikke kommet langt. - Prosjektene har ikke noen spesiell viktighet for Nintendo. - Nintendo hater lekkasjer mer enn noen andre
 7. Well, dette handler jo bare om interne spillprosjekter, ikke tjenesten i seg selv. Jeg hadde faktisk glemt at de skulle lage noe Stadia-eksklusivt. Spill-streaming har nok kommet for å bli, siden alle de store legger opp store mengder grunker for å komme inn på markedet. Jeg tviler på at dette er slutten på Stadia i seg selv, men jeg tror de hadde fart på kundebasen hvis de kunne garantere en voucher for spillene man kjøper som kan brukes på andre plattformer, hvis tjenesten skulle legges ned.
 8. Aldri hørt om dem, eller hatt noen interesse av spillene de har pusset opp, men virker som en kompetent gjeng. Jeg er ikke fan av at megaselskapene kjøper opp alt talentet der ute, men for min egen del er jeg glad for at de skal jobbe på Blizzard-prosjekter.
 9. E-sport er mannsdominert. Det er lettere å skape interesse for kvinner hvis de ser at det ikke bare er menn som konkurrerer. Hvis man lager en egen liga for kvinner, så vil de bli mer synlige. Plutselig har du et mye større marked.
 10. Det er ikke noe i veien for å lage andre ting i tillegg, så du kan faktisk få i pose og sekk. Det er nok en del gnisninger mellom Blizzard og Activision som gjør at det er litt uvisst hva de har tenkt å fokusere på fremover. De gikk ut og sa at SC2 ikke får mer innhold, med unntak av balanseoppdateringer, så det betyr vel at de har et utviklerteam som kan settes til noe annet. I februar neste år får vi en online Blizzcon, og forhåpentligvis så avdukes det noen godsaker der.
 11. Enig. Grensa får gå ved interaktivitet. Jeg syntes egentlig at det hadde vært greit å vise film på twitch/youtube o.l. så fremt det er blandet med kommentarer og streameren sitt innhold, for eksempel at filmen bare tar opp mindre enn halvparten a videoen, slik at man ikke kan hente ut en ren og høyoppløselig versjon av filmen fra streamen.
 12. Jeg tror de aldri kommer til å si at det ikke er aktuelt med SC3, eller en hvilken som helst oppfølger egentlig, men jeg føler at de er ferdig med Starcraft-universet slik vi kjenner det, siden alle de kjente karakterene har fått en veldig endelig slutt som gjør at et gjensyn ikke er sannsynlig.
 13. Synd at de gav opp Starcraft FPS'et som de jobbet med for å fokusere på Overwatch 2. Uansett, vet ikke hvor mye dette har å si. SC2 har jo egentlig hatt noe interessant innhold etter Legacy of the Void, så spillet har jo på den måten vært brakk lenge allerede. Starcraft 1 er fremdeles en populær e-sport, og samme kan skje med SC2
×
×
 • Create New...