Jump to content

tankbug

Medlemmer
 • Content Count

  1477
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

316 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vel...det er vel bare business as usual? De er vel et privat selskap som vil tjene mer penger, og det er vel ikke noe som tyder på at de har noen ambisjoner som har noe med den kinesiske staten å gjøre, hvis det var det du siktet til?
 2. Samme for meg, backloggen min har snart tiårsjubileum.
 3. Tja, spiller ingen rolle for meg, men enten har formatet gått ut på tid, ellers har ikke E3 gjort nok for å opprettholde statusen sin.
 4. Sikkert et godt kjøp! Tydeligvis har de ikke brukt mye av pengene på utseendet, dette var grelle saker
 5. Fair enough, Wii U var vel et eksperiment som var dårlig planlagt, dårlig timet, dårlig markedsført, og hadde funksjoner som ikke ble spesielt bra utnyttet i de fleste spill. Men Wii var og er en helt unik og fantastisk morsom spillmaskin, og hadde Nintendo laget Gamecube 2 i stedet, så hadde de nok slått følge med Sega inn på gamlehjemmet. Uansett så hadde de noen fabelaktige spill som jeg ikke ville ha vært foruten. Jeg har alltid satt pris på at Nintendo tør å prøve seg på nyvinninger i stedet for å bare dytte inn kraftigere hardware, så jeg var veldig glad for at NX ikke ble en Nintendostation.
 6. Hva er det slags grunn? Tror du at folk hatet Wii/Wii U så mye at de kjøpte Switch for å gjøre et poeng...som er...? Nei, det gir ikke mening. Switch er populær fordi: -Nintendo har mange gode ekslusive spill. -Switch den beste bærbare plattformen. Den er overlegen ergonomisk både fysisk og digitalt telefoner/tabs for mesteparten av spill som ikke er laget for touch. -Lettvin å koble opp til TV'n hvis du foretrekker det. -God tredjepartstøtte, både gjennom optimaliserte AAA-titler og indiespill. -Tilbyr interessante/unike spillopplevelser, slik som sine forgjengere. Denne gangen gjennom f.eks. labo og ring fit.
 7. Kan godt hende for de som er sensitive for slike ting. Vi spilte et simplet VR-spill på jobb, og en av mine kolleger ble svimmel og kastet opp på gulvet. Glad jeg så langt virker immun.
 8. Slik det er formulert på norsk, ville jeg heller si at Google at de gir jobben med å optimalisere spillene til studioene, og stoler på at det blir bra etterhvert. En ganske drøy ansvarsfraskrivelse i forhold til løftene som ble gitt.
 9. Høres bra ut! Jeg savner det universet, og basert på traileren så kan Alyx se ut som en "must have" som lever opp til hva vi forventer at Half-Life, et spill som ikke bare er solid, men som også er nyskapende.
 10. Vel, hvis 1% av alle som har et forhold til Half-Life faktisk går til innkjøp av VR-ustyr for å spille dette, så blir det fremdeles et heidundrende år for Valve, Oculus og HTC. Men hvorfor føler du at Portal er et bedre alternativ? Med sin enklere grafikk, renere baner og mer rolig problemløsning så er det kanskje mer forventet, siden vi har ørten av slike VR spill allerede, men jeg vil jo heller ha et "standard" half-life spill som har VR dybde i forhold til innlevelse og interaksjon.
 11. Jeg har hørt om flere som har hatt samme problem, men som etter en stund har blitt vant med det. Ellers så var det kanskje ikke de beste brillene? Det tror jeg også har mye å si for en del folk. Fremdeles håp!
 12. Dette ser jo helt fantastisk ut... Håper dette innfrir og får fart på VR-utviklingen.
 13. Er du seriøs? Det var jo ikke en review. Halvparten av klippet, som var forsåvidt interessant, er at Google har levert et produkt som ikke er klart, og at det var slitsomt å få satt opp. Resten handlet om at chromecast er bullshit, at pakka er dyr, og at Google hadde en arrogant uttalelse angående å reservere navn for første gang i historien. Gamer.no hadde faktisk prøvd Stadia, og gav oss et innblikk i hva vi kan forvente av tjenesten i seg selv, som var det eneste jeg var ute etter. Jeg vet allerede at det er dumt at Google ikke har blitt ferdig med device-støtte, jeg vet at man må ha chromecast, jeg vet at det ikke er mange spill tilgjengelig for det enda, så all denne bitchingen er bare bortkastet tid for min del.
 14. Jeg ser for meg at Stadia ikke er veldig brukbart i forhold til datacaps på mobilnettet slik det er i dag, uansett om latency'en er bra. Tror vi snakker flere gigabytes i timen, men en kan vel kanskje sette ned oppløsning til HD iallefall. Kanskje mobilnettet blir "fri data" etterhvert/snart, og at det da ikke lenger er et issue.
×
×
 • Create New...