Gå til innhold

Jorden er flat


Anbefalte innlegg

 

 

Jeg mener nå at bevisene peker

Du slipper å mene noe om du har bevis vettu... Da e rdet bevisene som utgjør meningen, ikke du... Så siden du "mener" dette så har du med andre ord ingen bevis, eller hva?

 

Kanskje du skal slutte å dra slikt ut av der sola aldri skinner? For det første lukter det møkk av det og for det andre kunne det hende du fikk kjenne den deilige følelsen det gir deg å være ærlig... Den følelsen har du nok ikke kjent mye på tenker jeg... :) Så det ville vært godt for deg.. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Et flat jord-kart bør jo være korrekt når det gjelder landenes størrelse i forhold til hverandre. Men det er ikke noe jeg kan få til bare ved å knipse i fingrene.

 

Hvis det er slik at vi lever i et jødisk-amerikansk diktatur, er det også slik at muslimene får rett på en del punkter. F.eks. vil deres hat mot Amerika være fullstendig saklig. Men det er fortsatt enorme bekymringer knyttet til å la Norge bli til et nytt Pakistan eller et nytt Iran...

 

81048369ba4973bb415f2946e28b5cf2.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kan du navngi kontinentene som er vist? eller er det fri fantasi?

Har aldri sett de fleste på noen kart

 

Nei, hvis våre tradisjonelle landområder ligger innenfor issirkelen, er vi helt avskjermet fra disse andre landområdene som stort sett kalles "extra land beyond Antarctica".

Men de kontinentene kan være de samme som i norrøn tro kaltes for Jotunheimen.

 

Admiral Byrd har sagt at de fant mer land som skulle utforskes, men det er nærliggende å tro at de møtte på noe farlig som er en av grunnene til at de vokter issirkelen.

Noen kulturer sier at de landområdene er fulle av griffer, og andre skumle ting som vi ikke ønsker kontakt med. Kanskje var det de områdene Sinbad sjøfareren besøkte...?

Lenke til kommentar

Vel, når døde Neil Armstrong? 25. August 2012

Det er den 237. dagen i et skuddår som 2012 var.

Og samme dagen vart Lance Armstrong strippet for sine medaljer.

Dette lukter det i lang vei frimureri, talmudist og kabbalistisk av.

Det er mye tallsymboler i bibelen. Men jeg tror ikke det kan være jukset med. Jesus på gresk er 888 og hele den greia som jeg viser til i en annen tråd her på forumet. Det gir meg et inntrykk av Guds makt.

Og måten jeg ser tallene i frimureri opplegget er å etterligne denne makten.

Deres 33 grader. Joan Rivers som er født i 1933 dør 81 år gammel på dagen til Beyonces 33 års dag som er født i 1981. Før hun døde kalte hun kona til Obama for en transvetitt.

Paul Walker som dør i en rød Porsche. Dør på samme måte som i hans første film som heter Skulls og omhandler "secret society" der han får en rød Porsche i gave fra dem.

Flat jord er da kanskje fullt mulig å skjule med den makten de har.

 

Herregud. Dette er grunnen til at jeg besøker diskusjon.no daglig.

Jævlig bra underholdning  :w00t:

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Begynner å bli interessant at de og blir mer og mer antisemittiske her også. Begynner å lukte litt... 

 

Du har vel aldri tatt meg seriøst uansett. Jobber akkurat nå med en teori om at Hitler var en krypto-jøde (jøde i hemmelighet. Vi vet at Hitler var av en viss jødisk avstamning.) Han kan ha samarbeidet med andre jøder om å gjøre dette mot Tyskland fordi de ikke likte tyskere. Det er en enorm skyld som stadig hviler på det tyske folk på grunn av 2. verdenskrig, og som samtidig gir en stadig statusheving for Israel. Frimurere er veldig kyniske når det gjelder å sette seg et mål, og hva som kan gjøres for å oppnå målet.

 

Forøvrig trodde nazistene på et land utenfor Antarktis, som de kalte Ultima Thule. På youtube finner man stort sett bare et svensk nazi-band som kaller seg Ultima Thule. Men selve greia med landet bakenfor Antarktis er interessant...

 

fe-sunlight-rays.jpg

Lenke til kommentar

Du mener ikke å si at Holocaust var en hoax også vel? Vær så snill a, si at du kødder nå? Jødehat har ingenting i 2016 å gjøre, på tide du våkner opp

Og btw, skal du post meme's, så gjør de relevante. Sola igjennom et skylag får deg bare til å se dum ut, og bekrefter hvor ille det står til med din intelligens! 

Endret av bshagen
  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

fe-sunlight-rays.jpg

 

 

Det er lov å ta et enkelt googlesøk på slikt før du sluker det rått. Solstrålene er faktisk (tilnærmet) parallele. Se for deg at du ser på et togspor som strekker seg inn i distansen. Det ser ut som strålene "sprer" seg på avstand, men det handler bare om perspektiv, siden skyene hvor strålene "begynner" er mye lengre vekk enn bakken.

 

http://blogs.discovermagazine.com/badastronomy/2011/11/02/crepuscular-rays-are-parallel/#.V-NGEa2GfAk

Endret av HaxyQ
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg lurte på om det fins idag i Norge noen som tror at Jorda er flat og på noen konspirasjonsteorier. Der fant jeg en. Dette var litt sjokkerende.

 

Man trengte ikke NASA eller Columbus for å vite at Jorda er rund eller ikke. Mange visste tidligere at Jorda var rund.

 

Til og med Aristoteles påstod at Jorda er rund og beviste det med at "det ser ut som skipet synker ned i vannet når det seiler langt borte".

 

Hva han mente kan være forklart med bildene under:

 

Shiphorp.jpg

 

Du kan observere dette med nakne øyne:

 

 

Men noen andre filosofer spurte om "hvorfor vannet ikke faller av" og sa at Jorda ikke kan være rund. Noe som klart ikke er vitenskapelig.

Endret av Gavekort
Fjernet lenke som kontakter eksternt nettsted
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Her mener de (helt seriøst) at ved å bruke større forstørrelse av optikken, så vil man kunne se hele skipet igjen. Noe som selvsagt ikke funker, jeg jobber på sjøen, men hva veit vel jeg? La meg introdusere meg selv. Jeg er en del av eliten, ansatt av NASA, jeg er frimurer, jøde samt fan av Hitler. Om du forstår ironien og om du verdsetter din egen mentale helse så ville jeg stoppet her. Om ikke, så er du herved advart om at om du har hår, så må du forberede deg på å miste det. Ved at du river det ut. Ved roten. I sinne. Og frustrasjon. Mens du gråter i et hjørne.

Hjertelig velkommen skal du være og lykke til  :)

Endret av bshagen
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Klokka 0713, lett skydekke med det lyseste partiet direkte i øst.

0800 delvis skyet med det lyseste partiet nå plassert cirka 10 grader sør for første observasjon.

Akkurat nå er det tåke så ikke så mye å se her jeg er.

Ikke en helt 100% observasjon akkurat men det beste jeg fikk til under de rådende omstendigheter.

Kompasset jeg brukte er en mobilapp på en samsung telefon.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Klar himmel, soloppgang direkte øst 90 grader. Kompasset jeg brukte heter Seadrill West Gemini (brua) som er et boreskip i Sør-Atlanteren :)

 

Så da har vi akkurat samme himmelretning fra Norge til Angola. Er ikke det rart, Max og Porcius? Takk per, for at du gjorde dette :)

Men... Var ikke påstanden fra maxRPM at på en globe ville dette ikke skje? Ergo har dere nettopp bevist for ham at vi ikke bor på en globe :confused:
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...