Jump to content

HaxyQ

Medlemmer
 • Content Count

  849
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 :)

About HaxyQ

 • Birthday 01/10/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. i5 9600k ser da ut til å være bedre enn selv 3700x i de fleste spill (1440p vel å merke), i tillegg til å være dyrere. Så hvorfor foretrekker dere 3600x/3700x?
 2. Klarer ikke bestemme meg for prosessor for gaming(!), noen som kan kaste litt mer lys over valget for meg? Det står mellom i5 9600k (+ tredjepartsvifte) og 3600x (+ tredjepartsvifte). Som jeg forstår utifra reviews er disse prosessorene ganske så identiske på gaming, hvor i5 gjerne er en liten prosent eller to bedre på gaming (3600x knuser i5 på alle benchmarks utenom gaming, dog) i5 kan likevel overklokkes mye høyere enn 3600x, og bør derfor være det beste valget til gaming, dersom man ser bort fra pris. Jeg er fortsatt usikker siden det virker som alle anbefaler 3600x, til tross for at reviews/gaming benchmarks marginalt favoriserer i5, i tillegg til at i5 har større headroom til overklokking. Er noe noe jeg overser?
 3. http://phys.org/news/2016-09-china-world-largest-radio-telescope.html
 4. Det er lov å ta et enkelt googlesøk på slikt før du sluker det rått. Solstrålene er faktisk (tilnærmet) parallele. Se for deg at du ser på et togspor som strekker seg inn i distansen. Det ser ut som strålene "sprer" seg på avstand, men det handler bare om perspektiv, siden skyene hvor strålene "begynner" er mye lengre vekk enn bakken. http://blogs.discovermagazine.com/badastronomy/2011/11/02/crepuscular-rays-are-parallel/#.V-NGEa2GfAk
 5. Skjønner ikke hvorfor jeg gidder å følge med på denne tråden...
 6. Ønsker ikke at denne skal gå udiskutert. maxRPM og Porcius, hvordan forklarer dere denne videoen isolert sett? Det er nevnt i et par av kommentarene at metallstanga er bøyd på dette bildet, og at den er rett på andre bilder...? - - Igjen med "det er nevnt"? Det er nevnt på universitetet at jorda er rund. Det er nevnt i barnehager at jorda ikke er flat. Det er nevnt på reddit at gravitasjon finnes. Hvorfor plukker du kun ut de få kommentarene uten hold som dine beviser? Skjønner du virkelig ikke at du muligens er på tynn is? Dessuten, la oss si at metallstanga er bøyd grunnet tukling med bildet på forhånd (?). Dette var kun et eksempelbilde, han oppfordrer deg jo til å selv bruke feks photoshop til å sjekke ut andre videoer og bilder som dere selv legger ut som bevis på flat horisont. I tillegg burde vel horisonten av jorda vært mye lavere hvis jorda var rund- En høy horisont tyder på en flat jord. - - Jeg håper virkelig ikke du snakker om hvor høyt oppe horisonten er på utsnittet av bildet? I så fall, hvis du ikke forstår at noen få graders vinkling på kameraet avgjør hvor på bildet horisonten legger seg, så begynner jeg å skjønne at flat jord er noe du genuint kan tro på. Jeg lar tvilen komme til gode, og regner med det er noe annet du mener med "høy horisont"? I tillegg høres fyren veldig arrogant ut - - Hva så? Spiller ingen rolle hvilke personlighetstrekk han har, så lenge han klarer å forholde seg til fakta, grundige argumenter, håndfaste beviser, og sunn fornuft. Se tekst i fet skrift. Så de objektene jeg har sett med mine egne øyner må være UFO'er? Du mener seriøst at det ikke finnes satelitter? Se fet tekst.
 7. Ønsker ikke at denne skal gå udiskutert. maxRPM og Porcius, hvordan forklarer dere denne videoen isolert sett?
 8. Ja, jeg er enig i det du sier
 9. Jo? Nye pengeverdier blir "trykket opp" av banker, og lånes ut med en viss prosent gjeld tilknyttet seg. Vi blåser opp økonomien, og det er dermed umulig å noensinne ha et gjeldfritt samfunn. Om gull er løsningen er dog en annen diskusjon.
 10. Så da er kristendommen den eneste sanne religion? Hva gjør deg sikker på det?
 11. Hva med de som er muslimske? Buddhister? Er de også zombier, da?
 12. Men..? Vitenskapen velger ikke et ståsted, og holder fast ved det. Vitenskapen er i konstant søken etter nye fakta, også fakta som motstrider med tidligere teorier og verdenssyn. Se bare på hvor mange teorier som har blitt endret eller forkastet de siste 500 årene. Hvorfor skulle vitenskapen absolutt tviholde på akkurat teorien om at jorda er rund? Skjønner at det er nytteløst å diskutere dette, da vi allerede er på side 98, men herre jesus..
 13. Orker ikke lese gjennom 100 sider, men hva har NASA eller hvem enn som er uærlig her å tjene på å lyge om at jorda er rund? Hvis jorden er flat, hvorfor skjule det?
×
×
 • Create New...