Jump to content

RWS

Medlemmer
 • Content Count

  13735
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

RWS last won the day on September 22 2016

RWS had the most liked content!

Community Reputation

7079 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er jo hva det er, oppdikninger, overdrivelser, usannheter, løgn og overtro.... Det som er fornærmende er at noen fremmet dette som sannhet og tvang folk til å tro på det... Så det du ser i dag er en naturlig utvikling som burde ha funnet sted for to tusen år siden, når de første idiotene kom trekkende med de latterlige påstandene, overdrivelsene og løgnene om jesus fyren, og i møte med ALL religion. Kristne foreksempel har hatt to tusen år på seg for å bevise påstandene sine... Ikke et bevis er kommet på banene enda og de blir det idiotisk å hevde at man ikke kan avfeie disse latterlige og drøye påstandene også... Faktisk finner jeg det temmelig intellektuelt fornærmende å påstå at religiøse påstander er noen form for sannhet i dag..
 2. Hell no!!! Holder bra med den tiden vi er her for min del... Evig liv frister ikke overhodet, kommer til å bli grusomt kjedelig... Og svikter helse takker jeg for meg uten mer snikk snakk..
 3. RWS

  Min tro.

  Det er bare et problem, vi VET at bibelen ikke er sann når den lyver og overdriver om jesus.. Hadde kristne brydd seg om sannhets gehalten i boka si var det ingen som ville vært kristne, så på den annen side er det kanskje like greit å anse bibelen som sann... Kristne fremstiller seg ikke mer uærlige og lite opptatt av sannhet enn andre troende. De heller fatter ikke at uten bevis så er alle guder ren fantasi, usannheter og overdrivelser... Forhåpentligvis vil mennesker i fremtiden skjønne hvorfor gude forestillinger spiller fallitt og alltid har gjort det...
 4. Nei. Søk opp animal behavior. Mange dyr som lever i flokk som har klare spilleregler de lever etter. Du finner ikke skriftlige regler da, om det var det du mente..
 5. Uansett så må vi gå ut i fra at den virkeligheten vi ser, føler, hører og sanser, ER virkelighet, da det er alt vi har... Om vi er en hjerne i en vattdott som ble skapt for fem minutter siden så er det "matrix'et" det eneste vi har å gå ut i fra... Og evolusjon det som stemmer best med den modellen...
 6. Om ikke annet så "beviser" den vannflommen hva for en primitiv idiot denne guden er... Noen i midtøsten er slemme og hva gjør denne idioten av en gud? Jo, han drukner alle, mennesker som dyr... Du, jeg, ja alle som lever i dag kunne FINT ha funnet på langt bedre løsninger enn denne "jeg dreper alle, inkludert min sønn, som løsning" alltid... Bibelens problem er at denne flommen aldri fant sted, ev flere tusen grunner. Så her juger regelrett bibelen, blandt flere ting bibelen regelrett juger om... Hvorfor skulle en gud ha et behov for å juge til folk? Hvorfor er denne guden fremstilt, i sin egen selvbiografi til og med, som en primitiv, morderisk idiot der djevelen ser ut til å fremme de beste forslagene? For det er ganske rart når et går opp for deg at den som skulle være den slemme i denne boka er slått i slemhet av den som liksom skal fremstå som god, syntes du ikke? Hele bibelen vitner så til de grader at den er skrevet av ignorante og religiøst forstyrrede menn som ikke hadde peiling på hva som foregikk et par mil utenfor husveggene der de bodde... Ingenting gudeaktig i fremførelsen av yahwe, tvert i mot ville denne ørken guden av jødisk opprinnelse vært en primitiv, brutal og steindum gud om han hadde vært virkelig... En steindum tyrann som vi overhodet ikke hadde tilbedt.. . og som kristne var stupide nok til å videreføre på bakgrunn av jødiske sagn og myter. De skulle ha valgt en som ikke var så primitiv og dum.... Og som faktisk hadde en skikkelig ond djevel fremfor den snille versjonen bibelen fremsetter... Står jo i bibelen at gud har skapt både det gode OG det onde, så jeg klarer ikke helt å se hvorfor kristne hele tiden prøver å frikjøpe guden deres mens de klandrer djevelen for det gud skapte.. Men det er vel ikke mer å forvente av religiøst marinerte mennesker, vettaskremte som de er over de innbilte straffene de tror kommer til å ramme dem om de ikke tror bare godt om guden sin...
 7. Nå er det økonomi som er den største årsaken til skilsmisser da... Her kunne vel gud spyttet inn litt penger, slik at dette ekteskapet kan fortsette hellig...?
 8. Hvor var denne gudens allvitenhet den dagen spurte jeg et kristent hode engang og intet svar kom.... For er det sånn at denne guden kan henge av seg allvitenheten når han vil? For hvis denne guden faktisk hadde vært allmektig ville han selvsagt ha visst hvordan det ville gå for adam og eva... Og hvorfor løp han rundt og lette etter dem når han liksom er allmektig? Så enten ville dette med syndefallet vært guds plan hele tiden eller så ville han rett og slett vært ond som ikke sikret dette treet bedre... Bibelen sier det jo selv, adam og eva visste nært innpå ingenting og hvem med vettet i behold ville sagt til to steindumme ungdommer at de ikke skulle spise frukt fra det eller det treet og trodd at de ville høre på det? Gud måtte jo vært dum i tillegg... Å blande inn DNA i denne åpenbare fantasi historien er bare latterlig. Vi VET at alle nålevende mennesker stamfar og stam mor for alle som bor utenfor afrika utvandret fra afrika og at den kristne guden ikke hadde en dritt å gjøre med det, så å late som man har vitenskap på sin side for å understøtte eventyret i bibelen blir derfor bare latterlig.. ... og derfor har vi gitt dyr mye unødig lidelse oppover...... Vi bestemmer ikke over andre enn oss selv (og knapt nok det er vi i sted til..), da dyr ikke er her for vårt velbehag eller bestemmelses rett, de er her fordi de i likhet med oss evolverte til hva de er i dag og fortsetter å evolvere etterhvert som klima tilpasninger og overlevelse krever det... Vi er ikke slutt produktet, vi også er kun et trinn i stigen som heter evolusjon..
 9. Denne tråden ble startet 30 oktober 2014 og holder fremdeles på enda, med over 6400 svar.. Noen er enten ekstremt dårlige til å ta til seg fakta eller så er noen ekstremt dårlige til å forklare fakta... Sett mye av det første og lite av det andre.. Virker som om noen har som hobby å være fakta fornektere fordi det stritter i mot overtroen deres.. Evolusjons teorien har, etter over 150 år med innsamlet data, så mye bevis for seg at det kan kalles fakta, da ingen single oppdagelse kan velte teorien lenger. Selv om en eller annen gud skulle vise trynet sitt akkurat nå ville evolusjon fremdeles vært fakta... Det er den beste beviste teorien som eksisterer i vitenskap og uten den ville vi levd omtrent halvparten så lenge, vi måtte hatt en skokk med unger fordi mange av dem ville dødd og vi ville død som fluer av temmelig mye som vi i dag ikke lenger anser som farlig engang... Kjøres dette opp mot påstandene "gud gjorde det" hva sitter vi igjen med? I det tusen året før evolusjon kom på banen så var det jo nettopp det senarioet vi i dag slipper å oppleve som skjedde. Folk hadde en skokk med unger, sykdom var også gud sin skyld for et eller annet og vi dødde som fluer så fort det kom noe litt verre enn vanlig forkjølelse.. Så ser man slik på det så har "gud gjorde det" fremdeles ingenting å komme med framfor evolusjon. Møter jeg noen F2F som påstår de tror mer på jernalder myter enn på moderne vitenskap er diskusjonen over før vedkommende har sagt det siste ordet. For da snur jeg bare på hælen og går. Uhøflig kanskje, men jeg syntes det er hundre ganger mer uhøflig å fornærme ethvert tenkende menneske med jernalder myter når vi har skikkelig data på hvordan ting henger sammen. Da prøver man ikke bare å fordumme seg selv, man prøver å fordumme andre også og det er ihvertfall i mine øyne slettes ikke pent. Så jeg måler bare vedkommende opp og ned og snur meg og går. Forrige gang jeg gjorde det fikk jeg høre hvor dum jeg var som ikke trodde på jernalder mytene vedkommende trodde på og jeg gadd ikke å snu meg og svare engang, jeg bare gliste og gikk videre... For dette er måten vi egentlig burde møtt alle slike jernalder myter påstander med, for i dag VET vi at de ikke er sanne. Å si at gud gjorde det uten et eneste bevis for det beviser bare en ting, at vedkommende som påstår det ER dust..
 10. Matrix.... At vi ikke kan være helt sikre på hva virkeligheten er (Kanskje er vi en hjerne i en vattdott, inne i et kunstig dataprogram, mest sannsynlig er verden er slik den fremstår for hver og en av oss eller whatnot...) fritar oss ikke fra å behandle verden slik den faktisk fremstår for oss. Å skape seg alle mulige slags illusjoner kompliserer kun ting og skaper falske forventninger.... Tenk hvordan verden ville fremstått hvis all faktisk evnet å forholde seg til hva som faktisk er fakta fremfor alle disse fantasiene folk enten overtar eller innbiller seg verden over? For ikke å snakke om å være ærlige uten hele tiden å måtte fremstille seg bedre enn man faktisk er... Vi ville antagelig ha vært på månen før 1700 tallet om ikke slike tåpelige fantasier hadde holdt oss nede og for landet for lenge siden på Mars og hatt kolonier der... For er det noe slike døds kult fantasier har vist så er det at de ikke er mye å bygge fremtiden på... Hvordan kan de være det når død og fordervelse er alt slike døds kulter ønsker..
 11. Syntes kristne kan legge vekk sin arroganse og frekkhet og ha respekt for at andre ikke feirer de kristne løgnene om bursdagen som aldri fant sted jeg... Om de klarer å respektere andre da, så langt har de ikke jobbet nok med det... La folk feire jula som de vil, den er ikke kristen eller hedensk eller ditt eller datt, da dette er en tradisjon som er mye eldre enn det og jula er stor nok for alle.... La folk feire den akkurat som de vil.
 12. Virkelig en kommentar som viser hvor blåst og mørkt det er i kristen verden... ALLE bibler er forandret, det har de vært HELE tiden!!! Mye av det som i dag står i bibelen står ikke i de eldste kopiene, ikke så rart, da kopier av de eldste kopiene ikke stemmer med de eldste kopiene engang... Den som aldri har syndet kan kaste den første stenen står ikke i de eldste orginalene for eksempel... Hva som står i disse biblene har endret seg hele tiden, delvis fordi språket har utviklet seg og delvis fordi det sitter teologer og "mener" noe om dette i nye utgivelser... Slik det alltid har gjort... Vi vet ikke engang hvem som skrev 1/3 av NT, annet enn at bibelen juger om det også, og du bekymrer deg om 2011 versjonen av denne blekka? Takk for god latter og for at du understreker hvor latterlig og fordummet man blir når man tror på myte-rør ala bibelen... For ALLE bibler er forfalskninger i så måte... Sett deg inn i hva du påstår istedenfor å påstå slikt sludder blindt er du snill...
 13. Det er bare et kjempeproblem, hvem gud av de tusenvis av guder er det? Så det var ikke så enkelt allikevel.. Å putte gud inn gir ingen svar, kun flere spørsmål. Så her bruker du Occam's razor feil, da større kompleksitet kreves for gud enn for noe annet, så her kuttet du deg
 14. Det er mange ting som ikke har bevis ja, men som fremdeles kalles en teori i vitenskapen. Og vet du hvorfor? Fordi vi må begynne et sted. Darwin hadde egentlig ikke bevis han heller når han kom med finkenes nebbstørrelser i boka si. Men det har visst seg å være helt riktig det han fant ut, i dag hr vi flere tonn med beviser på at evolusjon er riktig. For det andre kommer aldri vitenskap til å kunne slå fast at noe er 100% sikkert, da enhver teori ALLTID vil stå åpen for å rette opp eventuelle feil eller ting vi ikke har funnet enda. Men vitenskap er allikevel det best verktøyet vi i dag har til å finne ut hva som mest sannsynlig har skjedd, selv om vi ikke har direkte bevis. Hvis jeg ser et knekt tre og en kommer og forteller meg at en UFO kjørte på treet og knakk det mens en annen kan fortelle meg at det ble truffet av lynet er det den siste forklaringen jeg går for, trenger ikke bevis på det. Occam's razor, da det viser seg at det enkleste forklaringen som regel er den rette. Så har du selvsagt graden av bevis... Hvis en kompis forteller meg at han parkerte bilen min tre gater mot nord krever jeg selvsagt ikke bevis for det... Kommer han å sier at supermann parkerte bilen min for ham tre gater mot nord stiller det seg anderledes, for hva fanden har supermann i min bil å gjøre.... Du skjønner tegninga ... Til mer fantastiske påstander til mer fantastisk må bevisene være også... Sikkert noen som kan forklare dette bedre enn meg. Men jeg er inneforstått med at vitenskap ikke forsøker å finne 100% "sannheter", da ville den stilt seg like dum som religioner da, som har flere 100% "sannheter" som hverken kan bevises eller er ønsket beviser for... Men det betyr ikke at jeg tar alt av vitenskap for god fisk heller. Har en masse på "vente og se" list mi...
×
×
 • Create New...