Gå til innhold

Håvard

Medlemmer
 • Innlegg

  5 181
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Håvard vant dagen sist 2. september 2013

Håvard hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Håvard

 • Bursdag 06. sep. 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

23 208 profilvisninger

Håvard sine prestasjoner

975

Nettsamfunnsomdømme

 1. Det er slik jeg tolker artikkelen. Men hvordan oppdatere en device som er "end-of-life", og ikke får oppdateringer? Skal de pålegges å støtte alle versjoner i all tid?
 2. Nedover i artikkelen står det jo at det er samme teknologi som andre land, men at Apple og Google må legge inn hvert enkelt land, og at det derfor krever oppdaterte telefoner.
 3. Det hadde jo blitt ekstremt lite sømløst. Alle tilbyderene ville hatt hvert sitt billettsystem. Dette prøvde de i England, og resultatet var at jeg måtte kjøpe billetter fra tre forskjellige tilbydere for å ta toget frem til studiestedet. Her kan jeg kjøpe hele turen med Entur.
 4. Derfor er det bra at de testet. https://www.nodvarsel.no/ Meld i fra om at du ikke fikk varsel 👍
 5. Det er ingen ting som tilsier at man ikke vil få støtte til et større spill.. https://www.nfi.no/sok-tilskudd/utvikling/utvikling-av-spill-etter-kunstnerisk-vurdering
 6. DaVinci Resolve har blitt veldig populært, og gratisversjonen inneholder alt du trenger, samt mye mer. Mange som bruker det, så det finnes mange tips og triks der ute. www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve
 7. Det er lurt å ta kontakt med flyselskapet før reise for å bekrefte at dette kan la seg gjøre 👍
 8. Hvis du ikke har behov for det, ville jeg skrudd det av. Det er flere sikkerhetshull i SMB1...
 9. På vei til konkurs, og gjør laderen brukbare før skya stenges? 🤔
 10. Det fungerer her.. Her er lenke direkte til kartet. https://vegkart.atlas.vegvesen.no/#kartlag:geodata/@600000,7225000,4/splash:changelog
 11. Vegvesenets Vegkart. https://www.vegvesen.no/fag/teknologi/nasjonal-vegdatabank/hente-ut-og-se-pa-data-i-nasjonal-vegdatabank/kart/ Søk på fartsgernse øverst i høyre, velg det, og trykk på veien du er ute etter.
 12. This. Hjelper lite å ha god råd til fine ferier hvis samboer/kone ikke kan bli med, fordi man ikke vil bidra ekstra?
 13. Fagforeningsavtale med gode vilkår.
 14. En handlepose i plast koster vel 2-3 kroner nå, en rull med søpleposer koster under 1 krone pr stykk
×
×
 • Opprett ny...