Jump to content

Håvard

Medlemmer
 • Content Count

  5032
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Håvard last won the day on September 2 2013

Håvard had the most liked content!

Community Reputation

737 :)

1 Follower

About Håvard

 • Birthday 09/06/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

20309 profile views
 1. Videoovervåkning uten lov fra styret på fellesområde høres ut som en større sak enn at noen tjuvlåner en vaskemaskin?
 2. På vår eGolf røyk noen ventiler i varmepumpa, som førte til at vi hverken hadde varme eller kjøling. Fikk byttet fire ventiler, så ble det bra igjen. I følge mekanikere var det visst stor sjans for at sirkulasjonspumpa tok skade av problemet med ventilene, men var ikke tilfelle på vår bil.
 3. Basehopping er ingen større utgift enn fritidsbåter, vannskutere, motorsykler, kajakkpadlere, kanopadlere og andre "unødvendige" morsomme greier.
 4. UL91 selges blant annet på Kjeller. Blyfri avgas som kan benyttes på ~70% av GA-flyene. Om det krever noen konvertering av motor vet jeg ikke.
 5. Så langt jeg kan se har det i 2021 vært to ulykker. Færre enn motorsykkel, og motorsykkelsesongen har vært bedre enn på lenge. Rekreasjonskjøring med småbåter og vannskuter tar også mange flere liv. Vi gjør mye som er utrygt, men skulle man nekte folk å ha det gøy ville vi fått et kjedelig liv. Da er det bedre å jobbe for å gjøre aktivitetene tryggere ved å bedre opplæring o.l.
 6. Hvor skal vi sette grensen? Fotball er kun underholdning, og mange blir skadet hvert år. Bør forbys? Lysbåtkjøring? Fjellturer generelt? Kan jo trene på treningssenter i stede. Der kan man jo ikke gå seg bort.
 7. Jeg har et bankkort hos DNB knyttet til en konto som ikke er del av et kundeprogram. Det støtter ikke kontaktløs betaling. Fikk som svar fra kundeservice at det ikke gikk så lenge kontoen ikke var knyttet til et kundeprogram som f. Eks dnb ung. Kanskje det er en løsning?
 8. Kan ikke paralelltaksebanen på Evenes oppgraderes, slik at den kan benyttes som rullebane ved behov?
 9. Hvis noen ønsker å bruke sin tid og penger til utvikling av et spill med et politisk budskap, må de såklart få lov til det? Så kan vi som forbrukere bare styre unna de spillene vi ikke vil spille.
 10. Heldigvis er sjansen for ADE relativt lav. https://www.medpagetoday.com/special-reports/exclusives/91648
 11. Telefonen bruker GPS, mobilmastene, WiFi og Bluetooth for posisjon. GPS fungerer ikke så bra i by mellom høyhus, der det er liten sikt til himmelen. Da hjelper de andre teknologiene med.
 12. Hva er poenget? At han bør leve resten av livet i godstolen forran TVen i stede for å gjøre noe han trives med?
 13. Nå har hun klipt håret, som vokser ut igjen.
 14. Det høres jo ut som du enten kjørte en utdatert versjon, eller har fått noe snusk i maskineriet? Windows 7? I såfall fikk du jo tilbud om å oppgradere gratis.
×
×
 • Create New...