Jump to content

Håvard

Medlemmer
 • Content Count

  4963
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Håvard last won the day on September 2 2013

Håvard had the most liked content!

Community Reputation

675 :)

1 Follower

About Håvard

 • Birthday 09/06/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18307 profile views
 1. Kan du vise til dette? For det vil kreve ekstremt mye energi å gjøre en "usving" underveis i oppskytningen. Ellers går SEASAT i en litt retrograd bane, 108 graders inklinasjon https://www.n2yo.com/satellite/?s=10967 ERS-1 har 98 grader inklinasjon https://www.n2yo.com/satellite/?s=21574#results OFEQ 11 (Sendt fra Israel), 142 graders inklinasjon https://www.n2yo.com/satellite/?s=41759
 2. Israel sender satellitter i retrograd bane, for å unngå å sende rakettene deres over andre land, men heller at de skal dette ned i middelhavet... Ikke så lenge siden de sendte opp en.
 3. Google Maps har vel den funksjonen?
 4. Og jeg må restarte laptoppen om jeg vil ha bilde på prosjektoren med PopOS, hvis jeg vanligvis bruker cpu-gpuen for å spare strøm. Windows ordner det sømløst... Det er fordeler og ulemper med begge verdener. Har aldri installert driver til en minnepinne...
 5. Hva er det du forsøker å lage? Et program med en knapp, som når du trykker på den viser deg hvor mye ram maskinen har?
 6. Visual Basic fungerer vel kun på Windows. Skal du lage noe for Windows, Linux og Mac er det vel .NET Core og C# som er greia, om du skal bruke rammeverk og språk fra Microsoft. De har dog ingen rammeverk for grafiske grensesnitt for annet enn Windows. Mulig noen andre har laget dette, det er jeg usikker på.
 7. Authenticator må settes opp til din konto, gjerne igjennom en nettside. Kontakt IT, så hjelper de nok til 👍
 8. Fikk erstattet tapt GoPro etter en padletur, uten noe mikkmakk. Så reiseforsikring i Norge kan ha noe for seg.
 9. Sett sammen de forskjellige bakgrunnsbildene du vil ha til et stort, med rett oppløsning for hver skjerm. F.eks har jeg en 2560x1440-skjerm koblet til laptoppen, og laget denne bakgrunnen for å teste på de to skjermene. Bildene med rett oppløsnig til rett skjerm må plasseres på samme måte som skjermene er satt opp i Windows Og tilpassning når du velger bakgrunn må settes som Flis/Tile.
 10. Falcon 9/Heavy har såvidt jeg kan se en flight failura rate på ca 2.3%, 0.8% høyere enn det romfergene hadde i løpet av sin levetid på 1.5%. Hvorvidt det er kritikkverdig eller ikke får være opp til enhver. For min del synes jeg det er fantastisk spennende at vi ser nytenkning og innovasjon i verdensrommet.
 11. I såfall tipper jeg man gjør som i luftfarten og bruker UTC når man kommuniserer.
 12. Hvor mye ble dere bedt om å gå ned i lønn, og hvor mye ble dere permittert?
 13. Proenget med appen er jo at man er smittebærer en stund før man i det hele tatt føler symptomer. Du og jeg kan stå i kø bak hverandre i butikken, begge føler seg friske. Et par dager etterpå blir en av oss dårlige, og får påvist Korona. Da kan de varsle de andre som har vært i nærheten dagene før man fikk symptomer.
 14. Helt enig. Skal man på andre turer enn bare oppover trumfer BC-skoa rando
×
×
 • Create New...