Jump to content

Håvard

Medlemmer
 • Content Count

  5145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Håvard last won the day on September 2 2013

Håvard had the most liked content!

Community Reputation

939 :)

1 Follower

About Håvard

 • Birthday 09/06/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22006 profile views
 1. Hva gjør vi de dagene vi bruker mer strøm enn vi har vannkraft? Hvorfor skal noen selge til oss, når tviholder på overskudsstrømmen vår?
 2. Det samme har jeg lært. Etter at vi flyttet til Trøndelag fant vi dog fort ut at vi må klippe gresset når det er opphold, vått gress eller ei. Men klipperen skal lagres tørt.
 3. Høres likt ut på Android og iOS. Stusser på at folk klager på at appen ikke åpnes og lukkes av seg selv, da den sender varsel og åpnes enkelt via det, samt lukker seg når man har fullført innloggingen. Tryggere er den jo også. Nå får vi endelig varsel om hvor vi forsøker å logge inn.
 4. Jeg får notification når jeg skal logge inn på noe som krever BankID, men må åpne appen manuelt, f.eks via notification. Når jeg har gjort ferdig innloggingen, lukker appen seg selv ved å trykke på "OK". Android 11, Sony-telefon.
 5. Derfor er det like greit å bli valset over av en fiende, med potensielt en undertrykkende og totalitær styresform? At man ikke er enig i måten landet blir styrt på i dag, gjør ikke alt annet bedre?
 6. For alle som benytter lokal og utc-tid om hverandre i arbeid blir det utrolig tungvindt at forskjellen drifter over tid
 7. Har du reklamert på transaksjonen hos banken? Hvis ikke, gjør det asap.
 8. I praksis bytter de ikke jobb. De skal fly de samme flyene, med de samme kollegaene, i de samme uniformene, med de samme konsernlederne. Det er jo dette striden handler om.
 9. Håvard

  Text editor Mac

  Visual Studio Code er ikke en tung IDE, og må ikke forveksles med Visual Studio.
 10. Håvard

  Text editor Mac

  Visual Studio Code? Download Visual Studio Code - Mac, Linux, Windows
 11. Hvorfor ikke motsatt? Alle som skal innom bare fordi de har glemt rømme til tacoen burde gjøre dette utenom rushtid vi storhandler?
 12. De legger vel kun ned BankID på Mobil? Kodebrikken skal beholdes, og den fungerer uavhengig av både iOS og Android-versjon. Ikke er vi låst til BankID heller. De fleste offentlige tjenester lar deg jo velge mellom BankID, MinID, BuyPass eller Smartcard.
×
×
 • Create New...