Jump to content

maxRPM

Medlemmer
 • Content Count

  2165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

109 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja. Men av de videoer jeg har sett så ser de bakken og mere til ved sånne distanser, og dem beste tiden for å unngå refraksjon er om morgenen før bakken/vannoverflaten varmes opp av solen. Taboo Conspiracy poster mange av de på kanalen sin, observasjonene er ofte fra andre folk, men han kortet de ned, for å se lang versjonen, så er det bare å gå til kanalen han refererer til. Som denne her Har kan overflaten ses over 10 kilometer unna 0,6 fot over bakken. Hvordan er det mulig selv med høyest regnet refraksjon.
 2. Så hvis denne mannen som du oftest ser hele kroppen på selv om du bare burde se hatten på hodet, holder en stokk 10(800cm+200cm) meter lang, så er det din vatrede synsretning?
 3. Haha, morsomt. Fortsett med å se på den skriptede verden du lever i ved bare å se på overflaten. Likesinnede, eller tildelt samme tale?
 4. Du mener man ser dobbelt så langt som den 8cm*km^2 formelen fordi om to personer som er 200 cm høye ser på hverandre 10 km unna så ser de bakken som horisonten 5 kilometer unna, men fordi de er like høye så kan de se toppen av hodet på hverandre 5 kilometer til. Men stemmer det med dropp en på en kurve. 8 centimeter * 10* 10. Det er 800 centimeter dropp det
 5. Synes å huske at 240 miles unna var horisonten når man så den fra et flyvindu.
 6. Var det ikke 8 cm x km^2 da 32cm ved 2 kilometer og 200 centimeter ved 5 kilometer. Beklager 3 kilometer. Kom ikke på formelen i farten men tenkte på en tidligere diskusjon om å se en mann stå langt unna på et frossent vann.
 7. Se svar jeg ga JT Hammer, og sjekk ut denne. 6 sekunder ut og trykk på pause. Se høyden på de fjella. Rundt 9000 fot alle sammen 3-400 kilometer unna, tatt på en høyde på rundt 9000 fot. Øyehøyde? Ja. Burde det være det? Om 125 km begynner å synke under øyehøyde så burde vertfall 400 km gjøre det
 8. Ja men det er nesten sånn jeg lurer om virkelig denne høyden han står på er 221 meter over havet og det punktet er 210 meter over havet. For jeg har ikke sett andre eksempler på dette.
 9. I så tilfelle så feier Canigou fra Marseille kurven under ti lag tepper. Og her er en annen Det er på en frossen innsjø. Han driller hull i isen for å forsikre seg han ikke står på en unormal stor isklump. Men det betyr lite når det er snakk om mange meter med dropp fra den distansen. Var det ikke bare tre kilometer unna så skal man ikke se en person som er like høy som deg lenger?
 10. Står han lavere enn fjellene så vil jo alt som er langt unna minke ned til hans øyehøyde så selv 1000 meter blir ned mot hans horisontlinje. Så dette virker som han står lavere enn 210 meter, da blir fjell som er langt unna høyere enn de som er enda lenger unna, selv om de enda lenger unna faktisk er høyere. Men jeg har sett dette beviset før at han står et sted som er 210 meter over eller noe. Men er dette det eneste tilfelle, eller vet du om flere?
 11. Sheol på hebraisk. Den flate jordens nedre, den flat jordens øvre er himmelen hvor vi går på et hav av glass.
 12. Det blir ikke så dumt nei, det kan ha litt å si, men det er en tynn linje kaldt luft sammenlignet med den varme luften ovenfor. Denne luften er den som gir refraksjon, en smule av havoverflaten blir dratt opp, spesielt når det er høye bølger. Og en hel del av luften blir dratt ned. Man ser kompresjonen i lugarvinduene. Dette skjer mer og mer dess lenger ut man kan zoome fordi det er da mye atmosfære mellom deg og hva du ser. Samme bredde ja, refraksjon vertikalt ja, ikke horisontalt ja, riktig, riktig, flattrykt bilde ja, ja flat jord, riktig, riktig. Globejorden, fantasi, ja, ja. Ballspill, tullball, ball tilbedelse, baal og ball veldig likt ja ja.
 13. Aliens fra andre planeter og månelandinger er ganske dumt.
×
×
 • Create New...