Jump to content

maxRPM

Medlemmer
 • Content Count

  2012
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

107 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 3000 kilometer unna da rundt regnet når ISS ikke flyr rett over deg, og at man kan se den i inntil 6 minutter på himmelen, dvs en distanse på 2800 kilometer. Kan sikkert finne steder på Spot the Station som er langt unna rett over hodet på kartet og fortsatt se den i 6 minutter på hvelvingen. Finnes sikkert en utregning på hvor mye av himmelen man kan se som er 400 kilometer over kloden når man selv står på bakken. Men det bør være over 2800 kilometer. Hvis ikke burde ISS være umulig å se i 6 minutter.
 2. Finner ikke, men denne er ikke langt unna vinkel på måneformørkelse som ikke passer klode.
 3. Kloden har svar for alle problemstillinger, men er du fornøyd med svaret? Måneformørkelsen i videoen burde være bak fjellet med den vinkelen. Den vinkelen han hadde mot fjellet så er det kort vei ut mot utenfor atmosfæren på en klode. Edit. Var ikke denne videoen vinkelen var « far out». Kan post en annen video hvor jeg synes måneformørkelsen var for gale til å bli reddet av refraksjon. Ellers på slutten av forrige video blir det forklart at han ikke burde se solformørkelsen. Men NASA sier han gjør det pågrunn av refraksjon.
 4. Ikke rart vi her i Norge kan se ISS som er liksom 400 kilometer over jorden, på andre siden av jordkloden. Denne kloden gjør underverker for hva vi kan se. Vi ser bare 5 km ut i horisonten når vi står på bakken. Men det som er 400 kilometer over oss kan vi se 5000 kilometer unna. Matematikken her er logisk. Ikke nok med der. Sollyset lyser på den hele veien over himmelen med lysbøying såklart. Det er jo en magisk kule vi bor på. Mattemagisk.
 5. Med lysbøying så kan jeg se det som skal foregå bakom fjellet. Forstått. Er man heldig, så kan de som egentlig ikke skal kunne se formørkelser få gjøre det ved at de ser solen og månen i lysbøyd posisjon.
 6. Et annet eksempel er at man kan være et sted hvor fjell dekker horisonten men man ser solen og månen som blir formørket samtidig. Som i denne
 7. Sant nok. Men er bare å si det magiske ordet, lysbøying, og Vipps så kan man under rette forhold se sin egen bakende på en globe.
 8. Tviler ikke at det er tenkt på for lenge siden. De er mektige, de blir gudene i denne verden ved å slå seg sammen og kontrollere oss vanlige folk. Med å lage kaos og kontrollen, krig og fred. Og brød og sirkus. Når det er sagt så virker det som de kontrollerer media og dermed kan de legge inn skjulte budskaper i filmer og annen media. De blir mektigere slik. Og Cgi fly i media den 11. September og kontrollerte intervjuer den dagen og dagene videre. Slik blir falsk historie til og de skyldige slipper unna ti tusen milliarder ganger rikere av situasjonen. Så kommer folk som synes det er muffens og undersøker nærmere, da oppretter de folk som «er med på det» men latterliggjør hele greia.
 9. Ellers i flat jord verden. En satellitt har falt ned.
 10. https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1385167&page=14 Kan ikke diskutere sånt i denne tråden. Men gjerne i den tråden jeg linker til. Godt å friske opp gamle kunnskaper. 1.Mos bok består av 1533 vers. 3*7*73 Første vers i Johannes åpenbaring er 18865. 5*3773 Midterste kapittel i hele bibelen er Salme 117. Sum 2294. 37*62 Vers 1 eller 2 var 962. Sum 37*26. 26*62=1612 1612+2161=3773
 11. Den var god. Hodeskader, hehe. Men seriøst. Uranus har den type gass, hva med Jupiter Saturn Neptun da? Jesus på ristet brød var ikke godt nok for meg. At første vers i bibelen i gemmatria ble 2701 som er 37*73 og speilbildet til 2701 som er 1072 lagt sammen blir 3773 og de tingene var godt nok for meg. Men for andre er troen godt nok. Og velsignet være dem for det.
 12. Ess da. Funker det. Ser jo at gamle karene som var mer ærlige som Auguste Piccard sier «the Earth looked like a flat disc with upturned edges». NASA sitter sikkert på svarene, men skjuler det for oss. Litt mer åpen var de på 50-60 tallet når de sa at man må fly som om jorden var flat og ikke roterende. Kanskje er det arbeidere i NASA som har lekket informasjon om at jorden er flat. Men at det er hemmelig og de får ikke fortelle det til offentligheten. Og verre er det at indoktrineringen av globejord har gått så hardt at det er nærmest umulig for vanlige folk å tro jorden er flat. De ser jo tross alt på TV at den er en jordklode.
 13. Uranus lukter. Sammen med Pluto på Pluto Sex skrevet i skyene på første offisielle bilde av jorden siden 1972. Og asteroiden som ligner et dødningehode som dukker opp hver 31. Oktober. Confirmation by ass
 14. Ja det bør han mene, ellers hadde sjefen sikkert sparket ham. Se hvor han rister på hodet når hun sier « around the World» og viser med hendene som om jorden er en ball
×
×
 • Create New...