Gå til innhold

Premier League, Liverpool - Arsenal, onsdag 13. januar 21:00


Anbefalte innlegg

2015/2016 - Premier League - Serierunde 21

____________________________________________________________________________________________________________________________

post-228041-0-98275800-1452669593_thumb.pngpost-228041-0-04736000-1452669545_thumb.png

Anfield, Liverpool

13.01 Kl: 21:00

TV2 Premium/BT Sport 1

Dommer: Mike Jones

 

Liverpool tar i mot serielederne Arsenal i den 21 serierunden i årets PL, i en kamp Liverpool helst bør ta poeng. Liverpool ligger foreløpig på en 8.plass på 30. poeng, med 6 poeng opp til 4.plassen som Tottenham har. Opp til Arsenal på 1.plass er det 12 poeng. Liverpool og Arsenal har en lang historie med en rekke fantastiske og store kamper. Den aller største ble spilt i 1989 der vinneren av kampen stakk av med ligagullet. Arsenal vant til slutt 2-0 etter mål i det 89 minuttet av Michael Thomas å vant ligaen. I moderne tid har det også blitt spilt en rekke fantastiske kamper, med 4-4 på Anfield der Arshavin scoret 4 og Benyoun utlignet på overtid. Liverpool sin 5-1 seier i 2013/2014 og Arsenal med en 4-1 seier på the Emirates i 2014/2015 legger til grunn for en flott kamp på en onsdagskveld. Liverpool og Arsenal møtte hverandre i den 3 serierunden i årets PL på the Emirates, det ble en nervepirrende affære som endte 0-0, utrolig nok. Dette er det 220 møtet mellom klubbene, der Liverpool har vunnet 83 kamper, Arsenal har vunnet 79 kamper og 58 kamper har endt uavgjort. 

 




 

Liverpool

Som sagt innledende er det viktig for Liverpool å få med seg poeng herfra for å henge med i kampen om topp 4. Med en veldig varierende form vet man ikke hvilket Liverpool som dukker opp. Etter tap 3-0 borte mot Watford, slo de Leicester som da var serielederne 1-0 på Anfield, etterfulgt av 1-0 seier mot Sunderland og 2-0 tap mot West Ham. De har også spilt 2 cupkamper etter sist PL-kamp, med 1-0 seier i semifinalen i ligacupen mot Stoka og 2-2 borte mot League 2 laget Exeter City. 

 

Klopp prøver sitt beste å ta tronen fra Wenger i å skade spillerne sine, og har spillere som Coutinho, Sturridge, Skrtel, Lvoren, Origi og Rossiter er alle skadet, mens Ibe, Hendersen og Sakho har gode muligheter til å være involvert i følge Klopp. Tidligere Arsenal-spiller Kolo Touré er tilbake. Caulker har blitt signert på lån fra QPR og kan starte om Klopp føler seg komfortabel med det.  

 


Lagoppstilling:

 


Mignolet


Clyne, Toure, Sakho, Moreno


Henderson, Can, Milner


Lallana, Firmino, Ibe



 

 

 

 

 

Arsenal:

Arsenal har hatt en rolig periode etter jul, men er i god form skal man dømme resultatene i de siste Premier League-kampene. 1-0 seier sist mot Newcastle, 2-0 og 2-1 hjemme mot Bournemouth og Man City, 2-0 borte mot Aston Villa og 3-1 hjemme mot Sunderland, med det eneste tapet borte mot Southampton 26. desember der de ble knust 4-0. De har også som Liverpool spilt i FA Cupen denne helgen, der det ble 3-1 seier hjemme mot Sunderland. 

 

Med kun én kamp siden 2. januar mot Newcastle United, bør store deler av troppen være utladet og i motsetning til Liverpool, ikke slite med fatigue og siden Newcastle kampen har det ikke blitt rapportert om nye skader. Cazorla, Le Coq, Alexis Sánchez, Jack Wilshere, David Ospina og Dat Guy Welbz er alle skadet. Verdens beste Tomáš Rosický <3 <3 <3 er tilbake fra skade, men kommer neppe til å være involvert. Flamini og Arteta er også i trening og vil trolig være involvert. 

 

Lagoppstilling:

 

Čech

Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal

Flamini, Ramsey

Campbell, Özil, Walcott

Giroud



____________________________________________________________________________________________________________________________

Endret av Corporal Jenkinson
  • Liker 6
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå skal Liverpool først makte og prestere for å opprettholde noe konstant trykk, noe de med vekslende hell har klart hittils under Klopp. Om de ikke makter kan Liverpools aggresive press like gjerne gi Arsenal rommet og åpningene de er flinke til å utnytte. 

 

Blir en spennende kamp som kan gå alle veier. Men holder Arsenal som små favoritter.

Lenke til kommentar

De trenger ikke å gjøre det mer komplisert enn Southampton. Ramsey er alt for dårlihg med ball og for klumsete til å være boksåperen som spiller fri mellomrommet. Vi har blitt markant dårligere på dette siden Cazorla ble skadet, naturligvis. Forhåpentligvis åpner vi sterkt slik at Pool ikke kan legge seg bakpå og presse oss. Trenger en god kamp av vingene idag, for mye ustabilitet av Oxlade og Campbell.

Lenke til kommentar

Du snakker om Ramsey som han er en dårlig fotballspiller. Greit fyren ikke har vist stor form siste tiden, men på en god dag er Ramsey mer enn god nok til å kunne bidra til å senke Liverpool. Om Klopp taktikken fungerer optimalt i dag og Liverpool klarer å presse samlet og aggresivt får vi det vanskelig. Om de ikke gjør det får de fort problemer. Selv mot "dårlige" Ramsey.

Endret av archongamer
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...