Gå til innhold

Hvilket stjernetegn frykter du mest?


Grievdus

Anbefalte innlegg

Hvem er den mest fryktfulle/Snille?

 

Hvem frykter du mest? Å hvorfor? 

 

 

Hvem frykter du minst? Å Hvorfor?

 

 

Regler

 

-Hold dere innenfor emnet

 

-Begrunn svarene dine

 

-Ingen dritt slenging

 

Siden avstemmingen ikke fungerer av en eller annen grunn (håper en moderator kan hjelpe meg med det!

Gjelder også disse reglene:
 

-Hvem frykter du mest?

-Hvem er du minst redd/beskymret over?

 

-Hvilket stjernetegn er du?

 

-Mann/Dame?



Væren:

 

 

Værer er hyggelige, snille og har en sterk personlighet. De reagerer på urettferdigheten i verden, selv om de først og fremst bryr seg om seg selv. De når ofte målene i livet sitt og er meget arbeidsomme perfeksjonister. Værene har stor selvtillit og viser generelt lite følelser ovenfor andre, bortsett fra enkelte utbrudd som snart er glemt. De har lett for å snakke før de tenker, og liker å gjøre mennesker lykkelige. Værene jakter mer på heder og ære enn på penger. De er også meget spontane og føler at de trenger anerkjennelse.

 

Mannlig vær: Den mannlige væren er meget kreativ og har mange ideer. Han er utålmodig og har stor selvtillit. Han er ofte en ledertype.

 

I kjærlighetslivet er han lidenskapelig. Han har lett for å være beskjeden i begynnelsen, men det tar snart slutt. Han er den mest trofaste av alle stjernetegnene selv om han har lett for å finne en annen hvis romantikken tar slutt, eller hvis du flørter med andre. Han er også sjalu.

 

Når det gjelder penger er han mer opptatt av ære enn penger, men han bruker gjerne penger for å glede andre. Pengene forsvinner like fort som de kommer inn.

 

Han er en god far, men kan være meget bestemt.

 

Kvinnelig vær: Den kvinnelige væren har lett for å være tøff og dominerende. Hun trives best i selskap med menn, og er idealistisk. Hun er sårbar selv om hun ikke ønsker å vise det utad.

 

I kjærlighetslivet er hun den som ofte tar initiativet. Hun forguder den hun er forelsket i og er meget sjalu. Hun forventer frihet selv om hun ikke lar deg få frihet. Det lønner seg ikke å prøve å holde noe hemmelig for henne. Hun liker å få komplimenter.

 

Når det gjelder penger er hun ikke den som har mest orden i økonomien, og det er ikke særlig lurt å la henne disponere ditt kredittkort.

 

Hun er ofte en streng mor.

 

Tyren:

 

 

 

Personer født I tyrens tegn er meget sta, solide, stødige og tålmodige. Hvis en tyr har bestemt seg for noe er det nesten umulig å få denne personen til å forandre mening. De blir heller ikke så lett sinte, men hvis de først blir sinte har de lett for å eksplodere. Tyrer har til tider behov for å være helt alene, og kan surmule hvis de er misfornøyd med noe. De er ikke oppfarende og er heller ikke smålige. I tillegg er de hjemmekjære, meget glad i blomster og naturen generelt.

 

Mannlig tyr: Den mannlige tyren er praktisk, rolig, fornuftig og jordnær. I tillegg er han også ofte glad i musikk. Han liker ikke mas og er ofte en ledertype.

 

I kjærlighetslivet er han meget romantisk og sensuell. Han er glad i berøring og liker feminine kvinner. Vanligvis er han meget snill, øm og tolerant. Hos enkelte mannlige tyrer er det et negativt trekk at han kan enten slå deg, eller kjefte på deg mens andre hører på.

 

Han har ofte god økonomi og tenker på penger først og fremst som sikkerhet, men er ikke gjerrig.

 

Den mannlige tyren er oftest en meget god far, men har lett for å skjemme bort barna.

 

Kvinnelig tyr: Den kvinnelige tyren er oppriktig, ærlig, viljesterk og lojal. Hun god til å takle kriser men kan være temperamentsfull. Hun er oftest en praktisk tenker og kler seg for å ha det behagelig.

 

I kjærlighetslivet er hun lite sjalu, men hun forventer allikevel din lojalitet og å få din fulle oppmerksomhet. Når det gjelder penger er hun i likhet med den mannlige tyr mest opptatt av sikkerhet. Det som teller mest for henne er å ha nok penger til å ha et godt liv, ikke å sløse.

 

Hun er en god mor, men kan etter hvert som barna blir eldre bli streng. I tillegg kan hun bli meget sint hvis barna ikke følger hennes regler.

 

Tvillingene:

 

 

 

Personer som er født i tvillingens tegn endrer mening raskt og har god fantasi. Det virker også som om de har to personligheter og de er ofte rastløse. De fleste tvillinger kan gjøre flere ting samtidig uten å måtte anstrenge seg. Tvillingene misliker rutine og liker ofte spenning. De er gode til å overtale andre og handler ofte i strid med sine innerste ønsker.

 

Mannlig tvilling: Den mannlige tvilling er glad i mennesker, god til å snakke og er tilpasningsdyktig. Han endrer mening raskt og er vanskelig å bli klok på. Han lover ofte mer enn han kan holde.

 

I kjærlighetslivet liker han best personer som ikke kjeder ham og som kan gi ham mentale utfordringer. Hvis noen kjeder ham finner han en annen. Mange mannlige tvillinger gifter seg flere ganger. Han er lite sjalu.

 

Når det gjelder penger er det både og. Han kan både sløse og være gjerrig. Det er ingen mellomting.

 

Han er en far som oppfører seg som barnas venn og er ikke så opptatt av disiplin. Han kan allikevel komme med ubetenksomme bemerkninger som sårer barna.

 

Kvinnelig tvilling: Den kvinnelige tvilling er ofte ubestemmelig og uberegnelig. Hun endrer seg hele tiden. I tillegg er hun hjelpsom og har mange tanker om alt mulig.

 

I kjærlighetslivet er hun ofte lite lidenskapelig selv om hun er livlig og morsom. Hun føler behov for å være sammen med den hun elsker hele tiden. Når det gjelder penger kan hun både bruke pengene fornuftig og en sjelden gang sløse.

 

Hun er både en streng og ettergivende mor. Det kommer an på hennes humør.

 

Krepsen:

 

 

 

Personer som er født i krepsens tegn er oftest harde utenpå men myke innvendig, og de kan lett bli såret. De er hjemmekjære og glad i familien. Krepsene har et sterkt behov for sikkerhet, særlig økonomisk. Krepser har gode lederegenskaper og har medfølelse med andre. De tenker også langsiktig.

 

Hvis du er snill mot en kreps er han/hun oftest dobbelt så snill mot deg. Er du slem mot en kreps kan krepsen enten ta hevn, eller så er det den siste gangen du ser denne personen. Krepsene er styrt av månen og kan derfor ha stadige humørsvigninger og intense følelser, selv om de ikke snakker om sine følelser til andre enn de som står dem meget nær. De har også god intuisjon og verdsetter ro og hvile.

 

Mannlig kreps: Den mannlige krepsen er en følsom person. Andre kan oppfatte ham som kald og tøff, men dette er hans måte å beskytte seg selv på. Hvis han blir såret eller er deprimert holder han seg ofte for seg selv helt til han føler at alt er i orden. Hvis han har satt seg et mål i livet gir han ikke opp før han har fått oppfylt det, uansett hvor lang tid det tar.

 

Når det gjelder penger er han sparsommelig og liker å ha litt i reserve, det er ikke dermed sagt at han er gjerrig. Han kan godt bruke mye penger på en gave til kjæresten, men han sløser aldri bort pengene på noe skrap. Den mannlige krepsen ønsker også å vente med å starte en familie til han har ”råd” til det.

 

I et forhold har den mannlige krepsen lett for å sjalu, da han ofte føler seg usikker og er redd for konkurranse.

 

Han er også høflig, kreativ, og ofte stille og beskjeden.

 

Kvinnelig kreps: Den kvinnelige krepsen har lett for å ha store humørsvigninger. I det ene øyeblikket kan hun være lykkelig, men i det neste øyeblikket han hun være sint eller deprimert.

 

Hun er vanligvis ikke den som først forteller hva hun føler for deg, så hvis du er interessert i henne er det du som må fortelle hva du føler for henne. I et forhold er hun i motsetning til den mannlige kreps ikke sjalu, men hun kan være eiesyk. I tillegg har hun lyst til å være sammen med deg hele tiden.

 

Hun er redd for å være upopulær og ikke være pen nok, men hun er ingen svak person. Hun kan bli såret hvis hun hører sladder om seg selv.

 

Når det gjelder penger ser hun på disse som sikkerhet og en kilde til glede. Hun misliker oftest sløsing.

 

Den kvinnelige krepsen gjør alt for de som står henne nær. Hun er en god mor, men har lett for å være en slitsom svigermor.

 

Løven:

 

 

 

Personer som er født i løvens tegn hater å kjede seg. De føler behov for å bestemme over og belære andre. Løvene er meget stolte personer med et stort ego. De forhaster seg sjelden. Det beste du kan gjøre er å rose en løve. Løvene er alltid lidenskapelige og har lett for å sløse med penger. Det finnes to typer løver, den utadvendte og den stille.

 

Mannlig løve: Den mannlige løven er høflig og tålmodig utad, men arrogant og forfengelig innvendig. Han er impulsiv og flink til å reparere ting. I tillegg føler han et behov for å bestemme over andre. Han er også redd for å dumme seg ut.

 

I kjærlighetslivet er han meget lidenskapelig, romantisk og beskyttende. Han er ofte sjalu, men kan være meget snill hvis du viser at du bryr deg om ham. Mannlige løver er meget trofaste etter de har blitt gift, selv om de beundrer andre.

 

Når det gjelder penger kan han til tider sløse. I tillegg kan han være en risikotager. Han blir allikevel sjelden blakk.

 

Han er en meget god far som krever respekt fra barna.

 

Kvinnelig løve: Den kvinnelige løven er sentimental og feminin. Hun vil gjerne bestemme over andre og kan i likhet med den mannlige løve være både arrogant og forfengelig. Hun har god smak og er ofte utadvendt.

 

I kjærlighetslivet liker hun at sin partner er kreativ og gir henne dyre gaver. Hun krever oppmerksomhet og liker ikke tøffelhelter. Hun misliker at noen tar henne for gitt. Hun er trofast så lenge hennes partner også er det.

 

Når det gjelder penger bruker hun ofte mer penger enn hun har på dyre klær, etc.

 

Hun er god mor som gir sine barn mye oppmerksomhet.

 

Jomfruen:

 

 

 

Personer som er født i jomfruens tegn er ofte stille og tankefulle perfeksjonister som hverken sløser med penger eller følelser. De bekymrer seg ofte over de enkleste ting og tar ofte på seg flere oppgaver enn de klarer. Jomfruene er ofte ærlige personer som man kan stole på. De er meget vennlige men de misliker slurv og rot. Hvis du oppdager at en person som er født i jomfruens tegn har gjort en feil bør du være forsiktig når du sier det til denne personen.

 

Mannlig jomfru: Den mannlige jomfruen er praktisk og materialistisk. Han har ofte god bakkekontakt, er kritisk og pirkete. Han er i tillegg snill, omtenksom og til å stole på. I kjærlighetslivet gir han uttrykk for sin kjærlighet ved å knytte seg til deg. Det kan virke som om han er laget av is og han kan bli skremt av andres følelser. Han har få forhold bak seg fordi han heller satser på kvalitet enn kvantitet. Det finnes mange ungkarer som er født i jomfruens tegn, men hvis han virkelig blir glad i noen vil som regel hans kjærlighet vare livet ut.

 

Når det gjelder penger er han flink.

 

Han er en far som tar sitt ansvar meget alvorlig, og han vil prøve å lære opp barna. Han er allikevel ikke den som viser mye følelser ovenfor barna, selv om han har det.

 

Kvinnelig jomfru: Den kvinnelige jomfruen er tøff, men ofte beskjeden. Hun er en perfeksjonist sjelden er forsinket. Hun er ofte meget snill. I tillegg innrømmer hun aldri sine feil og har lett for å kritisere andre.

 

I kjærlighetslivet følger hun sine følelser. Hvis hun faller for en annen mens hun er gift er det ikke noe problem for henne å skille seg. Det skal allikevel mye til før hun er utro. Hvis hun kan stole på deg kan du som oftest stole på henne.

 

Når det gjelder penger liker hun ikke å sløse.

 

Hun er en bestemt og påpasselig mor som aldri overser barnas behov.

 

Vekteren:

 

 

 

Personer som er født i vektens tegn er sammensatte. De kan ha store humørsvigninger. De snakker mye, men er gode til å lytte. De er meget flittige og arbeidsomme i perioder, og er late i andre perioder. Vektene er milde og rettferdige personer, men de misliker utålmodige personer. Det mest negative med dem er at de har lett for å overdrive sitt inntak av for eksempel alkohol, og noen kan oppfattes som kranglevorne.

 

Mannlig vekt: Den mannlige vekten har vansker med å bestemme seg. Han liker ikke å såre noen, selv om han lett kan gjøre det i ren ubetenksomhet. Han prøver alltid å være rettferdig. I tillegg er han opptatt av bagateller og misliker rot.

 

I kjærlighetslivet kan han være frustrerende men også meget romantisk. Han er en meget god forfører men har vansker med å binde seg til noen. I tillegg har han vansker med å forstå sin partner.

 

Når det gjelder penger har han lett for å bruke mye penger på noe han synes er morsomt.

 

Han er en rettferdig og mild far.

 

Kvinnelig vekt: Den kvinnelige vekten er glad i å diskutere. Grunnen til dette er at hun vil komme frem til et objektivt standpunkt. Hun er sjarmerende og rettferdig. Hun misliker å gjøre ting alene.

 

I kjærlighetslivet er hun snill, lojal og samarbeidsvillig. Hun er også kjærlig og nesten tilber sin partner.

 

Hun bruker ofte mye penger på ting hun synes er vakre.

 

Hun er en mor som er snill, men streng når det er nødvendig.

 

Skorpionen:

 

 

 

Personer som er født i skorpionens tegn har et stort ego. De vil gjerne hjelpe andre og er hyggelige. De er også meget lojale mot sine venner og sin familie. Skorpionene har lett for å gjengjelde både snillhet og urettferdighet, men de har lett for å være mistroiske og eiesyke.. De har lett for å overdrive og kan for eksempel ødelegge sin kropp ved for hardt arbeid. Skorpionene er meget opptatt av sex.

 

Mannlig skorpion: Den mannlige skorpionen er lidenskapelig selv om det ofte ikke synes på utsiden. Han har lett for å overdrive når det gjelder alkohol, mat eller kjærlighet. Han er meget temperamentsfull og bryr seg lite om hva andre mener om ham. Hans venner er håndplukket.

 

I kjærlighetslivet er han lidenskapelig, men sjalu. Han er også lojal, men vil gjærne være sjefen i forholdet. Når det gjelder penger er han ofte forsiktig, men han kjøper til tider ting han aldri får bruk for.

 

Han er ofte en streng far.

 

Kvinnelig skorpion: Den kvinnelige skorpionen er uavhengig og fryktløs. Hun kan virke likegyldig og kjølig på utsiden, men det er hun ikke innvendig. Hun bør ikke fornærmes. Man kan stole på henne, og hun forteller ikke dine betroelser til andre. Hun snakker ikke med andre om sine egne hemmeligheter. Hun liker ikke svake personer og er en individualist.

 

I kjærlighetslivet er hun lojal og lidenskapelig. Når det gjelder penger varierer hun mellom gjerrighet og sløsing. Hun liker penger men er mer opptatt av prestisje.

 

Hun er en sterk og hjelpsom mor som kan være blind ovenfor feil som barna gjør.

 

Skytteren:

 

 

 

Personer som er født i skyttens tegn er oftest utadvendte og snakker mye. De har lett for å komme med uheldige uttalelser som de blir sjokkert over når de får tenkt seg om. Dette er på grunn av deres ærlighet. De misliker løgn og er rastløse. De fleste elsker dyr, men noen er redd dem. Mange skytter er risikotagere. De tenker og planlegger mye, men når de er sammen med andre personer handler de før de tenker. Til tider kan de være rasende, men de angrer seg etterpå. De er dårlige løgnere og er glade i å gamble. De føler seg ikke spesielt knyttet til sin familie.

 

Mannlig skytte: Den mannlige skytten er en ukuelig optimist som kan gjøre dumme ting i blind tro på at det går bra. Han har mange venner selv om han er taktløs. Han er ærlig og liker å reise

I kjærlighetslivet har den mannlige skytten ofte mange tilfeldige forbindelser. Han flørter mye og trenger frihet. Han er ærlig, men han er ofte redd for forpliktelser. Når det gjelder penger tar han ofte sjanser. Ovenfor sine barn er han mer en venn enn en tradisjonell far.

 

Kvinnelig skytte: Den kvinnelige skytten er frittalende og ærlig. Hun er også meget temperamentsfull og uavhengig. Hun bryr seg lite om sitt rykte. De fleste er klønete. Hun misliker husarbeid men gjør det uansett. I kjærlighetslivet liker hun å bli beskyttet, ikke kommandert. Hun liker ikke svake personer. Hun har lett for å forveksle vennskap og kjærlighet. I likhet med den mannlige skytten flørter hun mye og er tilbakeholden når det gjelder ekteskap. Hennes hjerte er allikevel forsvarsløst.

 

Når det gjelder penger har hun liten interesse av dem, men du bør ikke la henne låne ditt kredittkort.

 

Hun er en meget god mor som barna ser på som sin venn.

Steinbukken:

 

 

 

Personer som er født i steinbukkens tegn holder seg ofte i bakgrunnen, men det virker som om det er de som alltid vinner. De har god forretningssans og selvdisiplin. De er praktiske, kalde og beregnende. De typiske steinbukkene virker harmløse, men de gjør gjerne alt de kan for å komme i lederposisjoner.

 

Mannlig steinbukk: Den mannlige steinbukken ønsker innerst inne sosial status og anerkjennelse. Han kan virke stiv utenpå men han er ikke det innvendig. Det er få som får vite hvordan han virkelig er. Han liker å få komplimenter selv om det ikke virker slik. Hans familie betyr mye for ham. Han har ofte et rutinepreget liv.

 

I kjærlighetslivet er han ofte nervøs i starten. Han kan være utro når han er ung, men ikke når han blir eldre. Hans partner vil etter en tid bety alt for ham, selv om han ikke viser det så ofte.

 

Når det gjelder penger er han flink.

 

Han er en far som ikke skjemmer bort barna, men vil gi dem et godt liv.

 

Kvinnelig steinbukk: Den kvinnelige steinbukken er praktis og fornuftig. Mange kvinnelige steinbukker er karrierekvinner. Hun ønsker sikkerhet og respekt. Hun virker rolig utenpå, men hun er ikke det innvendig. Hun har ofte humørsvigninger. Familien betyr mye for henne og hun ønsker et fint og ryddig hjem der alle slektninger er velkomne.

 

I kjærlighetslivet ønsker hun først og fremst sikkerhet. Hvis hun får den sikkerheten kan hun være lidenskapelig.

 

Når det gjelder penger ønsker hun også sikkerhet. Hvis hun har råd til det kjøper hun gjerne dyre ting.

 

Hun er en god mor som gir barna de beste og dyreste tingene.

Vannmannen:

 

 

 

Personer som er født i vannmannes tegn er snille og rolige, men de liker å sjokkere og er fulle av overraskelser. De er nysgjerrige og liker å eksperimentere. Når det gjelder venner ønsker de mer kvantitet enn kvalitet, og de skifter venner ofte. Det kan virke som om de lever i sin egen verden, men de tenker på et annet nivå enn de fleste andre. De sier sin mening, men belærer ikke andre. Mange vannmenn trenger psykiatrisk hjelp og de har vansker med å stole på andre. De har også lett for å være distré og de misliker løgn.

 

Mannlig vannmann: Den mannlige vannmannen liker seg godt i forsamlinger og liker alle. Han misliker trangsynthet. Han liker ikke å vise følelser og analyserer alt. Hans mål i livet er ofte å gjøre noe som kan hjelpe andre mennesker.

 

I kjærlighetslivet er han meget hensynsfull, men han har vansker med å bli forelsket. Han er den typen som må forføre andre, andre kan ikke forføre ham. Han gifter seg oftest sent i livet og er ikke sjalu. Det er meget liten fare for at en mannlig vannmann er utro.

 

Når det gjelder penger liker han hverken å låne eller låne bort penger. Han sløser ikke.

 

Han er en far som barna liker.

 

Kvinnelig vannmann: Den kvinnelige vannmannen er ofte en tilbaketrukket individualist. Hun viser ikke sine følelser og trenger frihet. Hun kan plutselig bestemme seg for å forandre livet sitt, og hun liker å sjokkere.

 

I kjærlighetslivet er hun trofast så lenge hun er forelsket. Hun er ikke lideskapelig og aldri sjalu. Selv om hun aldri er sjalu forsvinner hun umiddelbart ut av ditt liv hvis du er utro. Hun har sjelden dype følelser ovenfor noen.

 

Når det gjelder penger bryr hun seg lite om dem.

 

Hun er en tolerant mor som har litt problemer med å vise følelser ovenfor barna

Fiskene:

 

 

 

Personer som er født i fiskenes tegn har stort sett få ambisjoner. De er snille og vanskelige å hisse opp, de har også vansker med å bestemme seg. De ser verden gjennom rosa briller, og har dermed lett for å flykte fra realitetene. Fiskene har lett for å drikke for mye alkohol eller misbruke narkotika. Mange har store humørsvigninger. De ønsker å hjelpe andre.

 

Mannlig fisk: Den mannlige fisk er en følsom person som dagdrømmer. Han har ingen fordommer og er sympatisk. Han snakker ofte før han tenker, og kan komme til å fortelle hemmeligheter videre. Hvis han derimot har lovet å ikke fortelle noe, er det umulig å få noe ut av ham. Han misliker å høre om andres problemer.. Han har alltid små hemmeligheter.

 

I kjærlighetslivet er han romantisk. Han er ikke sjalu. Han trenger oppmuntringer.

 

Når det gjelder penger er mange mannlige fisker talentløse, mens noen gjør det meget bra. Han er en meget god far som barna vil like godt.

 

Kvinnelig fisk: Den kvinnelige fisk er meget sjarmerende og hun drømmer mye. Hun takler kriser bra, men er sentimental. Hun kan virke hjelpesløs. De fleste kvinnelige fisker er sjenerte og usikre selv om det ikke alltid virker slik på utsiden. Hun kan ha store humørsvigninger.

 

I kjærlighetslivet ønsker hun beskyttelse og din kjærlighet. Hun har alltid stor tro på sin utkårede.

 

Når det gjelder penger er hun ikke av de flinkeste.

 

Barna betyr alt for henne, og hun har vansker med å disiplinere dem.

 

Frykter mest løven.
Begrunnelse: Har hatt en ex som som er løven, som krevde mye oppmerksomhet, likte dyre gaver, og brukte en god del av MINE penger på dyre klær og sko. å ja kan godt innrømme jeg var en tøffelhelt på den tiden.

Frykter minst: Steinbukken

Begrunnelse: vet ikke om jeg har møtt ei, men virker som ei som er trofast og god kontroll på økonomi og en god mor er en must for meg! så håper jeg møter ei slik dame. dog håper hun også er trofast ;)

Stjernetegn: Skorpion (Mann)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...