Jump to content

OlaOlablakken

Medlemmer
 • Content Count

  1525
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

258 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, alt for å rævkjøre proletariatet... Get a tinfoil-hat
 2. Sakset fra www.nav.no : Har du etter 2012 mottatt sykepenger, arbeidsavklaringspenger og/eller pleiepenger, og mistet retten til disse kun fordi du oppholdt deg i et annet EU/EØS-land, kan du ha krav på kompensasjon. Har du mistet retten av andre årsaker, vil du ikke ha krav på kompensasjon på grunn av praksisendringen. Hvis du tror at du er berørt av denne endringen kan du kontakte NAV på telefon 55 55 33 33. NAV går nå gjennom saker for å finne ut hvor mange som kan ha rett til kompensasjon og vil kontakte de det gjelder når vi behandler saken. Dette er et omfattende arbeid som vil ta noe tid.
 3. https://trd.by/idrett/2019/04/25/Dette-m%C3%A5-du-betale-for-%C3%A5-trene-i-studio-i-Trondheim-18837357.ece Tok 3 sek å finne via Google...
 4. Hva sier legen ? Ingen her er kvalifiserte til å uttale seg...
 5. Saksbehandler på NAV-kontor har ikke peiling...ring 5555 3333 tastevalg 4, så får du snakke med uføretrygd-avdelingen til NAV. De vil bekrefte det som er sagt her mtp bl.a ingen karantenetid :-) Og som sagt : Hadde du hatt karantenetid ville det stått i vedtaket :-)
 6. Alle som har uføretrygd har lov til å jobbe ved siden av hvis de har muligheten. De kan tjene inntil 0,4G ved 100% uføregrad. Ved lavere uføregrad er det en individuelt beregnet inntektsgrense.
 7. Helt sikkert. Les vedtaket ditt. Hadde det vært karantenetid hadde det stått i vedtaket.
 8. Det er ingenting som heter karantenetid lengre. Det var i det gamle regelverket før 2015.
 9. Fungere alt med eksternt tastatur ( USB ) ? Isåfall er det trolig selve det interne tastaturet som er defekt og må byttes.
×
×
 • Create New...