Gå til innhold

PlayStation VR - Generell diskusjon


LarZen

Anbefalte innlegg

Da har jeg spilt Rez Infinite (demo), Thumper og Driveclub VR i et par timer omtrent.

 

Rez Infinite - skjønte ikke så masse av det som skjedde, men virket bra den lille tiden demoen varte.

 

Thumper - mind blown, so many colors. THE COLORS! Tror jeg kommer til å ha en del moro med dette.

 

Driveclub VR - Grafikkmessig ser det nesten ut som et PS2-spill, men fortsatt ganske bra. Skal hente frem ratt og pedaler igjen. Bonus at Bryggen i Bergen er en av de nye banene :)

 

Kjente litt i magen underveis i spillinga, men ikke noe forferdelig. Prøvde å se rundt mens jeg kjørte sakte i Driveclub, da ble jeg veldig svimmel.

 

kBMr1Pm.png

Du må teste kitchen demoen til Resident evil også :) 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Eve Valkyrie eller rigs? Klarer ikke bestemme meg..

Blir en av de der først for meg også, men klarer heller ikke bestemme meg..

Demoene var korte, men ga meg et godt inntrykk :)

Ble eve her, men i det jeg gikk ut av butikken med spillet i hånden ringte så klart barnehagen og ba meg hente guttungen da han hadde feber. Så blir ikke noe mer vr før kidsa er i seng.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vi her inne er jo i en liten boble..vi er så superhypa og stressa på å ikke få en.

Snakket med en kamerat i går, og det fikk meg til å tenke litt. Fyren som eier leiligheten til kameraten min er ikke helt god, og han lager stadig trøbbel. Faktisk vurderte kameraten min å politianmelde fyren. Kjenner noen studenter som sliter med å få tiden og pengene til å strekke til, og er mange som må jobbe nattevakt, selv i høytider som julaften og i påsken. Er minst en her inne som kjører søppelbil året rundt, og nylig holdt på å bli kjørt ned på jobb (hele historien står i "Kunder på jobben"-tråden i humor.) Kjenner også noen jenter som har blitt gravide i slutten av tenårene, og noen måtte avbryte studiene på grunn av det. Men det verste jeg kjenner til er en fyr som flyktet fra Somalia og kom til Norge helt alene uten familien sin (jævlig nok som det er), men takket være at NAV kuket det til gikk han uten inntekt i tre måneder.

 

Og her sitter jeg, da. Litt frustrert og småsur fordi jeg ikke har fått det jækla PSVR-headsettet ennå. Satt i perspektiv kan det fint drøye til langt ut i neste uke. Jeg har strengt tatt ingenting å klage over. :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Fader jeg er misunnelig på dere som har fått deres altså.....får ikke min før tidligst i morgen. Men har dere prøvd disse appene som ligger på US PSN? Ser ut som det er noen 360* greier og noe tegnefilmer? 

Jeg har testa, og de fleste er bare ports av mobil vr content, så oppløsninga er hinsides dårlig. Man kan heller ikke lene seg inn og ut på disse, som man kan i spill som er skreddersydd for PSVR. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...