Jump to content

ballerusk

Medlemmer
 • Content Count

  462
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

77 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I dag er siste dag du kan kjøpe den digitale versjonen av Super Mario 3D Allstars i eShop (ekskludert digital kode tror jeg). Fysisk kopi er foreløpig fortsatt lett å finne.
 2. Fikk VR-adapteren i posten i dag så nå kan det bli mer Astro Bot på PS5 om jeg vil edit: Oops, trodde jeg var i PS5-tråden.
 3. Er PS Store bare veldig mye uoversiktlig nå? Umulig å sortere etter navn under Black Friday deals, tenkte jeg skulle se om jeg fant noen greie indie-spill.
 4. Noen i Norge som har fått PSVR-adapteren? On another note; hadde bestilt WRC 9 hos Coolshop til 499,-, men nå er det visst på salg i PS Store til 330,-\350,- (!)
 5. Gjorde «tabben» med å sette PS5 i hvilemodus, hadde ingen lyd etter vekking. Prøvde reboot uten hell. Endte med at jeg skrudde den helt av i ett minutt og byttet hdmi-input og da funket lyden igjen.
 6. Nei intet nytt på den fronten. Kommer sikkert i 19-20-tiden om jeg skal bruke PS5-kontrolleren jeg fikk tidligere i uken som referanse.
 7. Ser den. I følge Coolshop har spillet release i morgen, men det er ingen hast for meg da en har Astrobot og Bugnax (PS+) å holde på med i mellomtiden
 8. Bestilte meg WRC 9 hos Coolshop. Har ikke handlet hos de før, men satser på det går bra. 499,- er hundrelappen billigere enn andre plasser for PS5-versjonen (selv om PS4-versjonen har gratis oppgradering) og noen få prosent med Viatrumf så satser vi på at det blir gaming en gang neste uke.
 9. Ha musepeker over brukernavnet så dukker det opp en fane hvor du finner "ignorer medlem" og så er det silencio paradiso
×
×
 • Create New...