Jump to content

ballerusk

Medlemmer
 • Content Count

  382
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dirt 5 kommer til PS5 til launch i følge spillets egen twitter-konto (@dirtgame). Gratis oppgradering fra PS4 tilgjengelig også.
 2. Jeg har heller ikke hatt noen problemer med batteriet på mine PS4-kontrollere. Men ikke ta meg på ordet, jeg hørte det fra noen andre som hevdet de hadde vært hjemme hos meg uten at jeg kan verifisere det, men det kan fort være sannheten så jeg må nesten ta det innover meg.
 3. Det tok jo litt tid før de endret datoen på produktsiden fra lanseringsdatoen til en senere dato så det kan enten tyde på at de får inn en betydelig mengde til lansering og/eller at etterspørselen ikke er kjempestor. Om du skulle likevel være så uheldig at du ikke får til 10. november og er litt utålmodig (som vi alle er, hehe) kan du prøve lykken i fysisk butikk kanskje? Men tror (og håper) det kommer til å gå bra for deg uansett
 4. Håper det kommer sånne plater/decals, da skal jeg putte de på min Quackstation 5
 5. Her er en fin liste: Assassin's Creed Valhalla Astro's Playroom Borderlands 3 Bugsnax Call of Duty: Black Ops Cold War Demon's Souls Destruction AllStars Devil May Cry 5: Special Edition Fortnite Godfall Just Dance 2021 Maneater Marvel's Spider-Man: Miles Morales Marvel's Spider-Man: Remastered Mortal Kombat 11 Ultimate NBA 2K21 Observer: System Redux Planet Coaster: Console Edition Sackboy: A Big Adventure The Pathless Watch Dogs Legion Selv kommer jeg til å gå for Sackboy i første omgang. Astro's Playroom kommer pre-installert på alle maskiner. De "største" spillene ser ut til å være Spider-Man: Miles Morales og Demon's Souls (av det jeg har "enset" i andre forum).
 6. Det er nok hvis du skulle bestilt nå. I ordrebekreftelsen din antar jeg det står det samme som det gjør i min (PS5) - ingenting.
 7. Det er litt som når foreldre sier til ungen sin "rydd rommet ditt!" og så gjør hen det ikke fordi "du sa ikke når!".
 8. Boksen kommer med håndtak i alle fall (Synd Burger King i Norge ikke har lignende kampanje)
 9. Ingen Resogun-lignende såvidt jeg kan se, men for de minste så vil Astro's Playroom være gratis for alle som kjøper PS5 https://www.gamer.no/artikler/astro-s-playroom-blir-gratis-for-alle-som-kjoper-playstation-5/494419 Selv elsket jeg Astro Bot på PS4, kanskje selve killer-app'en til PSVR, så om Astro's Playroom er litt i samme leia (dog uten VR) så kan det være good stuff.
 10. Xbox One S All-digital var nede på tusenlappen: https://prisguiden.no/produkt/microsoft-xbox-one-s-all-digital-edition-379727
 11. Kanskje DnB Supertilbud med kredittkort når de (av og til) kjører 20% rabatt hos Power? Mulig det dukker noe opp på Black Friday/Cyber Monday også, men det er to måneder frem i tid.
 12. Skal ha PS5 og ikke XSX selv, men virker som Microsoft gjør en del riktig denne gangen (Gamepass, Bethesda, "billig" nextgen-alternativ i Series S, kan bruke gamle kontrollere etc). Tror det blir jevnere mellom Xbox Series X/S og PS5 enn hva var tilfellet Xbox One vs PS4. Blir spennende å se hvordan mainstream-markedet reagerer på Series S når mange kanskje ikke får tak i PS5 og den er "nesten" (med store gåseøyne her) like bra som PS5 og koster 2500ish mindre.
 13. Merkelig, tok et screenshot fra den siden jeg linket, se vedlagt. Edit: Når jeg går inn på f.eks. Sackboy til PS5 står der ingenting om klubbpris. Men vi kan alltids håpe
 14. Går bare ut fra det som står på kundeklubb-siden deres. https://www.elkjop.no/catalog/kundeklubb/kundeklubb
 15. Den 10%-rabatten hos Elkjøp gjelder bare for PS4-, Xbox One- og Switch-spill.
×
×
 • Create New...