Jump to content

Amored

Medlemmer
 • Content Count

  5290
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 :)

About Amored

 • Birthday 10/29/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10178 profile views
 1. Ser etter heat sink til M.2, men litt usikker på hvilken jeg bør gå for. Noen som har forslag?
 2. Serverkapasitet koster penger, og MMO-markedet er vrient. Det er bedre å satse lavt og deretter justere kapasiteten opp når en ser at det ikke var nok, enn å satse høyt og gå på en gedigen smell økonomisk. De har allerede økt kapasiteten. Køene faktisk ikke så ille, heller.
 3. Synd spillet kun kjører i 30 fps på PS5. "Cinematic fidelity".
 4. Ord fra en mann som lagde et spill som ikke var godt nok til å få en oppfølger.
 5. Har selv bra nok PC til å spille det på ganske høye innstillinger, men velger å spille det på PS5 da jeg foretrekker å spille på konsoll.
 6. Nei, ikke sant 😉 Har ikke merket noe forskjell på latency. Kan hende 5Ghz har litt å si der.
 7. Jeg er vant til kablet. Begynte ikke å bruke trådløst før jeg måtte. Så langt har det funket helt fint. Så lenge man ikke flytter konsollen rundt i huset når man spiller/downloader, så merker man ikke til dips heller.
 8. Trådløst funker som bare det. Laster ned 40 MB/s jevnt
 9. Hva er greia med nedtellinga på Playstation? Den går til kl. 12 den 9. desember.
 10. For meg går alt av nedlastinger på PS5 mye raskere enn på PS4. Har preloada selv, og nedtellingen går også til kl. 12 den 9. Må gjerne bli spillbart da, men litt rart om det skjer.
 11. Ja. Har testa det litt, og har ikke hatt noen kjipe opplevelser så langt.
 12. Sjekka litt på Ubisofts forum, og det er visst en bug der rumble plutselig slutter å funke i kontrolleren, men blir overført til triggerne istedet. Men der er det jo egentlig ikke noe rumble, så det kjennes bare som et lite klikk i kontrolleren. Immortals-teamet jobber visst med saken.
 13. Har spilt litt Immortals Fenyx Rising nå og synes rumble og adaptive triggers plutselig begynte å oppføre seg merkelig. Spesielt når jeg bruker bua og når jeg glider. Mener det føltes helt annerledes i starten. Kontrollen funker fint i Astro's Playroom og Demon's Souls, så det er nødt til å være spillet. Noen som kjenner seg igjen?
 14. Tror det skal gå an å bytte plass på spillene ja. Fungerer som på PS4.
×
×
 • Create New...