Jump to content

Amored

Medlemmer
 • Content Count

  5274
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

64 :)

About Amored

 • Birthday 10/29/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9477 profile views
 1. Har testa broadcast til Twitch nå, og det fungerer veldig bra. Liker at chatten dukker opp på skjermen uten at man må spille i et mindre vindu med en permanent ramme med streaminfo.
 2. Synes da bilder ser ganske bra ut i klippet jeg testa med.
 3. Tror jeg kan ha fikset "rebuilding database"-problemet. Jeg startet maskinen safe mode og rebuilda databasen manuelt derfra, som tok lenger tid enn da errorene kom. Har ikke opplevd feilen siden.
 4. Restmoden på PS4 har jeg veldig dårlig erfaring med. Et par ganger jeg trodde den var ødelagt. Slutta å bruke restmode etter det. PS5 gikk i restmode i går kveld, men våknet lett. Men vil helst unngå å bruke det.
 5. Angående rebuilding av database, har jeg kun intern lagring. Opplevde én i dag også. Merkelig opplegg. Ellers er jeg veldig fornøyd med konsollen og kontrolleren. Spilt litt Astro nå. Elsker triggerne og rumblen! Liker til og med høytaleren på kontrolleren. Skrudde alltid av den i spill på PS4, men her føler jeg den faktisk tilføyer noe. Har spilt bitte litt Demon's Souls også, og må si det ser vakkert ut. Ser at omgivelsene er kjente, men det ser allikevel så annerledes ut. Liker det veldig godt!
 6. Lasta ned diverse spill/apper i går kveld, og måtte rebuilde database 4 ganger på 20min. Det skremte meg litt!
 7. Er vel et gebyr om det Vippses over 3k? Kanskje han tar med det i regnestykket? 🤷‍♂️
 8. Henta min før jobb i dag. Brukte mer tid en nødvendig på å finne ut hvor jeg skulle plassere den, og liggende eller stående. Ble noen justeringer i tv-benken. Fikk skrudd den på og satt opp noen av tingene, men rakk ikke bli ferdig før jeg måtte dra på jobb 🙈 Elsker utseendet! Kontrolleren virker herlig! Blir moro å utforske menyer, og ikke minst teste kontrolleren i et spill.
 9. Er vel ikke ulovlig å legge ut ting på Finn?
 10. Fått det til å fungere? Forskjellige spill i tillegg til at begge kommer til å bli vanskelig å få tak i en stund fremover.
 11. De sendte ut Xbox kvelden før release. Tipper de gjør det samme med PlayStation.
×
×
 • Create New...