Gå til innhold

Den store FIFA 16-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Whoho - spilte en FUT Draft-kamp, og vant :)

 

Gøy å drafte legends - fikk Ryan Giggs i sin prime... George Best valgte jeg av en eller annen grunn bort.

Hvordan er premiene? :)

Taper du match får du pakke premie.

 

Slik jeg har skjønt det nå så opparbeider du deg premier per seier opp til 4 seiere som er max premie, ender du på 1-2-3 seiere får du premie der etter.

På en seier fikk jeg noen pakker, men vet ikke videre opp ennå da man får pakker når man taper eller har fått max seiere, er foreløpig på 2 på rad nå, satse på 4 :p

Lenke til kommentar

Må bare si til de som klager på å bare møte Real Madrid/Barcelona online. Trikset for å ikke møte superlag hele tiden er å ikke spille superlag selv hele tiden.. Bruker du en av de 7-8 beste lagene på spillet møter man en av de 7-8 beste, heldigvis. Så lenge "alle" skal spille Real Madrid er det ingenting EA kan gjøre for å "fikse" så det ikke blir Real Madrid mot Real Madrid online.

 

Det de kan fikse er at det ikke blir Charlton mot Real Madrid, og det har de gjort. Hadde vært håpløst å spille med en av de 500 (eller hvor mange det er) andre lagene om man risikerte å møte topplagene hver kamp. Spilte 5 onlinekamper i går, møtte henholdsvis Birmingham, Heracles, Rapid Wien, Bari og Leipzig. Morsomt, variert og ingen 90+ pace spillere å utnytte for motstanderen.

 

Kamper mellom 2,5 til 3,5 stjerners lag spilles langt mer som fotball enn den enmannsshow løpeballen som bedrives mellom superlagene. Det er 29år siden Maradona gikk med ballen fra midtbanen og scorte mot England, det er 17år siden Owen løp fra hele forsvaret til Argentina og ble verdensstjerne over natta, vi husker disse øyeblikkene fortsatt for det var så spesielt. I Fifa gjør Ronaldo og Tevez det i hver kamp..

 

Eksempel på et mål med Vålerenga igår

 

Presise pasninger på første eller andre touch hele veien, spillere med 60-70 rating er mer enn gode nok så lenge man ikke er avhengig av å kunne løpe fra forsvaret med ballen i beina for å score. Akkurat på det målet her får jeg riktignok hjelp av at motstander rusher ut med midtstopperen (back må inn og covre, vingen min blir fri), men det går uansett fint an å spille bra fotball med trestjernerslag.

 

 

Endte litt off-topic her, tenkte noen ville hevde det ikke går an å spille med vanlige lag ("jeg kommer ikke alene mot keeper fra midtbanen, det går så treigt, bu-hu") så svarte de på forhånd :p

Poenget er hvertfall at det nytter ikke å klage på å møte bare de 1%beste lagene når man spiller de selv. Hva er det folk vil egentlig, møte Espanyol med Barcelona? Spille Chelsea mot Southampton? Det høres jo gøy ut for de som bruker Espanyol/Southampton.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...