Jump to content

avtrekkeren

Medlemmer
 • Content Count

  3273
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

avtrekkeren last won the day on April 26 2016

avtrekkeren had the most liked content!

Community Reputation

587 :)

About avtrekkeren

 • Birthday 03/15/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det de skulle ha gjort med WoW Classic etter at de var ferdige med alle fasene, var å gå for en helt ny utvidelse, i stedet for TBC. Et parallelt / alternativt univers. Videreutviklet spillet i en annen retning, med en alternativ historie. Da ville de hatt muligheten til å lære av av alle "feil" i senere expansions. Samtidig ville mange classic-spillere nok garantert likt nye opplevelser innenfor samme rammer som classic.
 2. Everquest var det første "ordentlige" MMORPG-et i 3D. Sjangerdefinerende spill, som alle senere MMORPGs - inkludert World of Warcraft - har blitt inspirert av. Skal man dra Starcraft-paralleller er det vel riktigst å si at Everquest var for World of Warcraft det Dune 2 var for Starcraft.
 3. I vanilla tillot de vel server transfers etterhvert - også fra PvP til PvE? Før TBC?
 4. Som vanlig er mange av funksjonene i neste Android-versjon allerede inkludert i både Samsung og Huawei sine (og sikkert andres) skall til både nåværende og tidligere versjoner. Eksempelvis mørkemodus og skjermopptak. Sistnevnte er for øvrig superenkel i bruk på P30 pro, bare dobbeltdunke to knoker på skjermen. Dobbeltdunke en knoke for skjermbilde.
 5. State of Decay 2, Mutant Year Zero, Gears of War 4 og Sea of Thieves er allerede inkludert i den vanlige xbox game pass for xbox - via "play anywhere". Er det meningen at de tar vekk denne funksjonen fra det vanlige abonnementet, for så å øke prisen dersom man vil ha muligheten?
 6. Det er jo i praksis det jeg må nå framover. Det er ikke summen i seg selv som er mest irriterende, men å måtte dra inn på verksted med bilen to ganger i året. Nå kan jeg sikkert prøve å time den ene til service, men likevel... Hvis jeg forstod det riktig, så gjelder det kun 2013-modellene (de første med disse sensorene) - det ble jo solgt noen tusen av denne årsmodellen. Fra 2014-modellene og senere så husker systemet to sett dekk visstnok.
 7. Har ikke lyst å bare godta det nei - hadde vært interessant å vite om det er andre som har denne modellen av Toyota Rav4 som har opplevd det samme.
 8. Har en RAV4 2013-modell med dekktrykkmålere. Problemet med disse er i følge Toyota at de kun husker ett sett dekk av gangen - dvs at hver gang jeg bytter fra vinter- til sommerdekk eller omvendt, så må jeg fysisk inn på Toyota for å få dette fikset. Merk: det er ikke snakk om selve kalibreringen (som kan utføres ved å trykke på knappen under rattet), men rett og slett linking mellom sensor i dekk og bil. De tar 200 kroner for jobben, og de hevder det ikke er mulig å gjøre dette selv. I praksis må jeg for evig og alltid, så lenge jeg har bilen, inn på verksted to ganger i året for å koble opp dekktrykkmåler. Jeg antar at den ikke vil passere EU-kontrollen om varsellampen lyser for feil på dekktrykkmåler. Noen andre som har opplevd dette, eller har andre måter å koble disse på? Det virker jo høl i huet at jeg ikke skal kunne utføre dette selv.
 9. Deathblow = Dødsstøt? Det burde vel være en helt grei oversettelse. Sjefskamp er jo greit det - mye bedre enn da dere prøvde dere med "sluttfiendekamp" for mange år siden "Minisjef" høres dog ut som noe helt annet enn det det er - høres ikke veldig kraftig ut
 10. Joda, det er helt unikt i bilverdenen å tilby slike returordninger. Men ref angrefristen: Ordlyden er vel "tilnærmet" - og det er lov å både åpne og teste produktet, men ikke "ta det i bruk som sin egen" (eller noe i den duren). Man trenger heller ikke levere tilbake produktet i original emballasje. Det blir en definisjonssak hva som er å teste. For min del ville jeg testet langkjøring med minst 2 hurtigladinger etterhverandre (for å sjekke ladetid, ref Leaf-problematikken). Ikke sikkert jeg hadde oversteget 1600km som de tillater i sin egen returrett, men for å teste flest mulig scenarier vil nok tiden kunne bli mer enn 7 dager.
 11. Hvis man kjøper en bil på nett, er det vel en vare, og ikke en tjeneste? Altså gjelder vel egentlig 14 dagers angrefrist fra da man mottar varen?
 12. Ja, det er derfor jeg lurer på om det vil funke nå etter at youtube kids er lansert, i og med at det står i artikkelen at man kan slippe reklamen med youtube premium. Problemet var ikke youtube, men at barna mista play music... Derfor måtte jeg si opp premium, og heller bare abonnere på music family.
 13. Vil Youtube Premium funke nå da, med Family Link? Fordi jeg var i kontakt med Googles support her for 2-3 uker siden, da begge barna mine ble utestengt fra Google Play Music etter at jeg hadde oppgitt alderen deres (de var under 13). Svaret jeg fikk da var at for at barna mine skulle få tilgang til musikk, så måtte jeg velge Play Music Family i stedet for Youtube Premium (som skal gi tilgang til Play Music...)
 14. Fantastisk at dere ikke nevner utvidelsen til Civilization VI. Well done.
×
×
 • Create New...