Jump to content

avtrekkeren

Medlemmer
 • Content Count

  3280
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

avtrekkeren last won the day on April 26 2016

avtrekkeren had the most liked content!

Community Reputation

603 :)

About avtrekkeren

 • Birthday 03/15/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Når man har kjøpt en vare, med bekreftet dato, fått ordrebekreftelse med bekreftet dato, lagerstatus står "reservert", penger er først reservert, deretter trukket fra kortet... Kan man vel kreve varen eller tilsvarende, eller dekningskjøp? Kan egentlig Elkjøp (lovlig) sno seg unna?
 2. Hvis noen får kortet likevel, håper jeg dere legger ut dokumentasjon på dette her. Da er jeg med på gruppeklage til Elkjøp og Forbrukerrådet.
 3. https://www.komplett.no/search?q=rtx 3090&nlevel=10000§28003§10412 Flere 3090 til salgs. Edit: enda flere (6 forskjellige)
 4. Ref siste avsnitt, man kan sette opp dedikert server (søk opp Valheim Dedicated Server i Steam). Denne kan startes utenfor Steam, på en dedikert maskin som alltid kan stå på.
 5. Han kjenner ikke til noe, og har aaaaldri gitt de lov nei... Har nok fått en smell i hodet for mye...
 6. Jeg antar at forskjellen på PoE og dette er at PoE har alle skills til alle klasser tilgjengelig i hele "treet", mens dette treet virker å være begrenset per klasse. I så fall er det en god del mer skills totalt i det minste.
 7. Hele poenget med denne typen spill, er at de skal være vanskelige - men aldri urettferdige. Du skal dø. Mye. De er ikke laget for å komme seg fort gjennom brettene, men å bruke tid på utforske og å lære seg fiendene. Derfor kommer det heller ikke 20 fiender på en gang (slik som i "vanlige" hack'n'slash-spill). Det kommer en, to eller tre. Hvilke tegn de gir før eventuelle spesialangrep, og å finne "rytmen" i kampene, vil hjelpe deg på god vei for å nedkjempe de ulike monstrene og minibossene. Noen liker det, andre ikke. Selv elsket jeg det første gang jeg spilte Dark Souls III (som er tilsvarende fra samme utvikler). Fordelen der var at det fantes multiplayer - man kunne hente hjelp fra andre spillere på bossene om man slet. Det er dessverre ikke mulig i Sekiro. Noen synes det er bra, andre ikke. Jeg savner den funksjonen fra DS3.
 8. Det de skulle ha gjort med WoW Classic etter at de var ferdige med alle fasene, var å gå for en helt ny utvidelse, i stedet for TBC. Et parallelt / alternativt univers. Videreutviklet spillet i en annen retning, med en alternativ historie. Da ville de hatt muligheten til å lære av av alle "feil" i senere expansions. Samtidig ville mange classic-spillere nok garantert likt nye opplevelser innenfor samme rammer som classic.
 9. Everquest var det første "ordentlige" MMORPG-et i 3D. Sjangerdefinerende spill, som alle senere MMORPGs - inkludert World of Warcraft - har blitt inspirert av. Skal man dra Starcraft-paralleller er det vel riktigst å si at Everquest var for World of Warcraft det Dune 2 var for Starcraft.
 10. I vanilla tillot de vel server transfers etterhvert - også fra PvP til PvE? Før TBC?
 11. Som vanlig er mange av funksjonene i neste Android-versjon allerede inkludert i både Samsung og Huawei sine (og sikkert andres) skall til både nåværende og tidligere versjoner. Eksempelvis mørkemodus og skjermopptak. Sistnevnte er for øvrig superenkel i bruk på P30 pro, bare dobbeltdunke to knoker på skjermen. Dobbeltdunke en knoke for skjermbilde.
×
×
 • Create New...