Jump to content

Mamb0

Medlemmer
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Jeg og to andre venner bestilte fra Elkjøp med klarna. Og alle hadde boxen sin på plass 10.11
 2. Vurderer å kjøpe det selv. Noen som vet hvilken versjon som lønner seg. Ser at xbox store har en vanlig versjon til 699, og en som kan brukes til One og series X til 799. Men får man den versjonen som er ment til X|S om man går for den til 699? Ser også at Elkjøp har to ulike versjoner med samme cover, men med en pris diff på 50kr, er det noe i dette, eller bare tull tror dere? 749 vs 699
 3. Ja, blir vel å legge til disse. (https://www.hifiklubben.no/bowers--wilkins-bb-6c-backbox/bwbb6c/) Eller vet du om andre alternativer som gjør det rimeligere?
 4. Takk for tilbakemeldingen. Kan absolutt vurdere en større sub, men skal sies at rommet ikke er så veldig stort. Er vel snakk om knapt 10 kvadrat. Og det eneste jeg savner på den reciveren du linket til er innebygd radio, mtp at det er det jeg ser for meg at dette anlegget for det meste komme til å bli brukt til..
 5. Hei, er i gang med å bygge en vinterhage, og kunne tenke meg å ha takhøyttalere der inne. Det skal være et nokså enkelt system. Og har sett for meg denne kombinasjonen… https://www.hifiklubben.no/bowers--wilkins-ccm382-takhoeyttaler/bwccm382wh/ https://soundgarden.no/yamaha/124848/yamaha-r-s202d-stereoreceiver--sort https://www.elkjop.no/product/lyd-hi-fi/hoyttalere/subwoofer/ADDONSUBBL/audio-pro-addon-sub-8-subwoofer-sort Så er det store spørsmålet om denne sammenstillingen passer sammen? Som dere kanskje forstår så har jeg nokså begrensende kunnskaper på dette området. Så tar imot alle tips, ideer og råd. ?
 6. Har ikke en annen bil med AA lett tilgjengelig. Men kan eventuelt få min bror til å prøve på å koble til sin Huawei p20 neste gang jeg ser han. Takk for hjelp så langt hvertfall.
 7. Selvsagt, men får heller ikke åpnet appen. Skal det ikke bare være plug and play? eller må man fikle med noe etter å ha koblet til telefonen?
 8. Ja, den skal gjøre det. Er snakk om en Golf GTE 2017. Har også prøvd på å laste ned fra disse mirror nettsidene, og etter at nedlastingen er fullført så er det fortsatt ikke mulig å åpne appen på telefonen...
 9. Hei, har en Note 9, og ser at appen ligger forhåndsinstallert på telefonen, hvis jeg går via innstilinger. Men det er ikke mulig å koble den til bilen, eller åpne selve appen på telefonen. Noen som vet hva jeg gjør feil?
 10. Hei, takk for mange gode tilbakemeldinger. Har vært nokså opptatt de siste dagene, så har ikke fått prøvd på "Linux medoten" (Siden den kanskje virker noe avansert??) Kunne det vært et forsøk å prøve den på en Mac engang foreksempel? Har også i etterkant prøvd den på en xbox også, der fungerte den ikke. Gjorde egentlig hele xbox meget seig, og kom heller ikke inn på innstillinger så lenge den sto i. Men på en nyere LG tv, så fungerte den helt fint igjen. Alternativet er å finne en enhet den fungerer på, med to eller flere usb porter, slik at jeg kan flytte filene til en ny usb.
 11. Hei, har en dedikert minnepinne, som kun har blitt brukt til bilen med musikk, altså mp3 filer. Nå for noen dager siden når jeg skulle legge til flere sanger, så prøver maskinen bare på å laste inn filene, og bare fryser til slutt. Har prøvd på tre andre maskiner også uten hell. Og til tider blir pennen også nokså varm. Det merkelige her er at den funker helt fint i bilen. Så det store spørsmålet mitt er, finnes det noen måte å redde innholdet på? Med tanke på at jeg har slettet mange av de gamle sangene fra maskinen jeg bruker.. ?
×
×
 • Create New...