Gå til innhold

Hvem er ligaens beste spiss?


Latias

Anbefalte innlegg

Vi hadde en artig tråd om hvem som var best av Suarez og van Persie for et par år tilbake, men den er jo ikke særlig relevant nå lenger. Hvem er ligaens beste spiss og hvorfor? Hvis du kunne valgt et radarpar til laget ditt, hvilke to nåværende PL-spisser ville du gått for?

 

Flere engelske unggutter har slått gjennom denne sesongen, hvem av disse fortjener å være på landslaget?

Endret av Latias
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvordan er det mulig at Snurreleif, PrettyBoy og Snikpellik har stemt på både Agüero og Costa som PLs beste spiss? :confused:

Hax.

Jeg hadde egentlig satt opp flervalg på det spørsmålet (stem på to spisser). Da de tre første hadde stemt så stod det 3-3, og da skjønte jeg at spørsmålet måtte endres ellers hadde alle stemt på de samme to.

Lenke til kommentar

Velger Rooney framfor Kane på det samme premisset, nemlig stabilitet over tid. Kane har kun vært god i en halv sesong, og har litt mer å vise - Rooney har vært god / dårlig i én sesong, og det må gå litt lenger tid før han er dømt ned.

 

Akkurat slik formen er nå er det vanskelig å ikke velge Kane og Austin, men jeg mener at både Sturridge og Rooney er bedre spillere.

Endret av Espp
Lenke til kommentar

 

Aguero beste spissen, Aguero og Bony som de beste spissparet i PL, kommer til å utfylle hverandre perfekt

Det gjenstår å se. På papiret så burde suarez-carroll komboen slå bra an, men den gang ei

 

Carroll begynte å vise gode tendenser, både for Liverpool og landslaget inn mot tidspunktet han ble solgt på. Ikke at han viste seg verdig £35M, men han fikk aldri helt peak sammen med Suarez, så jeg vil påstå at det er ubesvart. Carroll er nok heller ikke førstevalget av kraftspisser jeg ville ha valgt til å komplimentere Suarez.

 

Tilbake til topic, om Aguero og Costa hadde spilt sammen, tror jeg nok vi kunne sett det giftigste spissparet i PLs historie. Aguero/Bony kommer nok også til å bli veldig bra tror jeg. På en annen side, så er ikke Bony veldig ulik Dzeko i spillestilen...

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg mener at Aguero er den beste spissen. Kan gjøre mest på egenhånd, scorer mål i bøtter og spann, og har god pasningsfot. Ankepunktet er vel høyden, så han scorer ikke så mye på hodet, men han er til gjengjeld veldig rask.

 

Beste engelske spisspar mener jeg er Rooney og Sturridge. Ingen av dem har vel vært i toppform denne sesongen, men de har så mye mer inne! Rooney scorer mål så lenge han får spille på topp, og jobber som to arbeidshester. Sturridge scorer så lenge han er frisk og får spille spiss. Austin og Kane har vel vært bedre denne sesongen, men de må vise at de har nivået over lengre tid.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...