Jump to content

dysfunctional

Administratorer
 • Content Count

  6292
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

dysfunctional last won the day on August 23 2014

dysfunctional had the most liked content!

Community Reputation

3904 :)

2 Followers

About dysfunctional

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 11/27/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

43892 profile views
 1. Jeg ser ikke noe galt med dette. Tommel opp fra meg også.
 2. Det er faktisk ikke så unormalt! Det er flere brukere som har sendt meg PM og bedt om å få en liten frivillig ferie. Det begynner å bli en del år siden siste melding nå, det er vel heller andre ting som tar mer oppmerksomhet enn forum. Jeg merker selv at jeg har blitt mindre og mindre aktiv de siste årene. Jeg sjekker innom daglig, men det er liksom ikke like stas å chatte på forum lenger. Da jeg var yngre satt jeg jo på forumet i timesvis hver eneste dag. Jeg var jo bare en tenåring i forumets glansdager, da vi satt i OT-baren og skrev poster i "Siste ordet". Men det er hyggelig å se at det er mange gamle kjente fjes som fortsatt kikker innom i ny og ne!
 3. Samme her. Jeg bruker vel knapt nok desktoppen lenger, den står dessverre stort sett ubrukt. Hender jeg tar opp laptopen et par ganger i uka hvis det er noe internett-relatert jeg må få unna som ville vært upraktisk å gjøre på mobilen, men vil si at 90% av min internett-tid ellers er via mobilen.
 4. I tillegg er det en kostnad for bedriften å ta saken videre til Forbrukerråd/Brukerklagenemda eller lignende instanser. Hvis de selv skjønner at dette er en sak som "koster mer enn det smaker" så ender det ofte opp med at de gir etter for kundens krav, fordi det ville kostet mye tid og penger på å følge opp en sak de sannsynligvis ville tapt. Godt å høre at det løste seg Garegaupa! Takk for oppdatering. Det har vært spennende å følge denne saken.
 5. Jeg tror aldri jeg har vært så forvirret etter et F1-løp før. Det var så mye rart og uforutsigbart som skjedde at jeg knapt husker halvparten! Omtrent to tredeler inn i løpet hadde jeg helt ærlig glemt at det var andre enn Lewis og Max på banen. Fikk noen andre enn de to noe skjermtid i det hele tatt? Vi fikk jo heller ikke sett kampen mellom Bottas og Ocon på slutten. Jeg aner ikke om Lewis eller Max hadde skyld i hendelsene, men jeg kjenner at jeg skal holde meg unna F1-nyheter i de nærmeste dagene. Jeg tipper dette blir Silverstone-nivå ganger hundre!
 6. Det er enkelte kategorier som ikke har økning av postcount når man skriver innlegg, som f.eks "Off topic"-kategorien.
 7. Det har jeg også lagt merke til! Det høres nesten ut som at han snakker med en liten britisk aksent. I de intervjuene jeg har sett av han kan jeg aldri huske å ha hørt den typiske aksenten som mange andre russere har. Jeg kan innrømme at jeg ikke har gjort noen bakgrunnsresearch, eller kjenner til hans forhistorie eller oppvekst - men man kan jo trygt anta at han har gått på private, internasjonale skoler, og de benytter vel hovedsakelig engelsk som språk.
 8. Det har vært utrolig spennende å følge han, og det er imponerende hva han har fått til i år. Utrolig gøy å se at en nordmann kan hevde seg i F3, og forhåpentligvis F2 i fremtiden. Det blir spennende å se om det blir noen omrokkeringer i Prema F2 neste år, og hvor Shwartzman ender opp. Da er jo plassen fort ledig for Dennis forhåpentligvis. Men jeg synes også at det til tider kan bli mye Dennis-fokus i Viaplay sine F1 sendinger. Det er jo selvfølgelig kjekt å følge med på hvordan han gjør det - og at han gjør det så bra - men I pre og post-racesendingene så synes jeg F1 mister mye skjermtid og diskusjon i studio de helgene det er F3-løp. Men likevel, det har i hvert fall gjort at jeg og de andre jeg ser F1 med har begynt å aktivt følge med på F3, og faktisk være interessert i det, noe vi aldri egentlig brydde oss om før. Det er jo rekordinteresse for F1 nå, og da er det jo litt gøy å lage blest rundt en nordmann som gjør det så bra!
 9. Jeg tror han faktisk kunne funket bra for dere. Leit å se han forlate Chelsea, da jeg synes han var god, og spesielt under Lampard. Men det er vel ikke plass nå som Werner og Lukaku har førstepri. Hadde en følelse på at han kanskje kunne ende opp i Arsenal, fyren har jo bodd i London stort sett hele livet, og han ga vel uttrykk for at han ønsket å bli værende i byen. Blir i hvert fall gøy å se om Mourinho får fart på han i Roma.
 10. Jeg er nok litt pessimistisk men føler at kanskje gull kan bli vanskelig i år. Mye forsterkninger og gode spillere inn på de andre Topp-4 lagene. Tror kanskje at det kan bli litt mer jevnt i år - med mindre City får Kane... Blir i hvert fall uhyre spennende å se om Lukaku fyrer på alle plugger - da vil jeg i så fall begynne å håpe på gullet, siden jeg synes vi kun manglet en klinisk målscorer forrige sesong. Jeg hadde troa på Werner, men han skuffet. Sier vel sitt når det er Jorginho som er toppscorer med 7 mål i PL, og mesteparten (om ikke alle?) var straffer. Heldigvis bidro resten av gjengen med sitt, men det var vondt å se hvor mange sjanser vi sløste. Hvis Lukaku (og forhåpentligvis Werner) kan gi oss 15-20 mål neste sesong så tror jeg vi kanskje kan være en favoritt. Men det føler jeg Chelsea-fans sier om spissene hvert år... Så jeg avventer forventningene inntil videre. Satser på at gutta har fått vinnersmaken etter CL, og at det gir mersmak til flere trofeer!
 11. Man fikk TV2 Sumo til 149kr hos OneCall tidligere, men den avtalen gikk ut da GET ble kjøpt opp av Telia. En eventuell mulighet er jo å sette opp IPTV, men det kan jo være litt kronglete.
 12. Dette har vært et langvarig prosjekt i fra admingruppa, og vi er stolte av å endelig kunne lansere dette! Da vi ble kjøpt opp av VG var dette et av prosjektene de ønsket å fokusere på. Dette er bare en liten smakebit, og vi håper å lansere flere lignende funksjoner i ukene som kommer.
×
×
 • Create New...