Jump to content

dysfunctional

Administratorer
 • Content Count

  6289
 • Joined

 • Days Won

  1

dysfunctional last won the day on August 23 2014

dysfunctional had the most liked content!

Community Reputation

14048 :)

2 Followers

About dysfunctional

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 11/27/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

43444 profile views
 1. Det er enkelte kategorier som ikke har økning av postcount når man skriver innlegg, som f.eks "Off topic"-kategorien.
 2. Det har jeg også lagt merke til! Det høres nesten ut som at han snakker med en liten britisk aksent. I de intervjuene jeg har sett av han kan jeg aldri huske å ha hørt den typiske aksenten som mange andre russere har. Jeg kan innrømme at jeg ikke har gjort noen bakgrunnsresearch, eller kjenner til hans forhistorie eller oppvekst - men man kan jo trygt anta at han har gått på private, internasjonale skoler, og de benytter vel hovedsakelig engelsk som språk.
 3. Det har vært utrolig spennende å følge han, og det er imponerende hva han har fått til i år. Utrolig gøy å se at en nordmann kan hevde seg i F3, og forhåpentligvis F2 i fremtiden. Det blir spennende å se om det blir noen omrokkeringer i Prema F2 neste år, og hvor Shwartzman ender opp. Da er jo plassen fort ledig for Dennis forhåpentligvis. Men jeg synes også at det til tider kan bli mye Dennis-fokus i Viaplay sine F1 sendinger. Det er jo selvfølgelig kjekt å følge med på hvordan han gjør det - og at han gjør det så bra - men I pre og post-racesendingene så synes jeg F1 mister mye skjermtid og diskusjon i studio de helgene det er F3-løp. Men likevel, det har i hvert fall gjort at jeg og de andre jeg ser F1 med har begynt å aktivt følge med på F3, og faktisk være interessert i det, noe vi aldri egentlig brydde oss om før. Det er jo rekordinteresse for F1 nå, og da er det jo litt gøy å lage blest rundt en nordmann som gjør det så bra!
 4. Jeg tror han faktisk kunne funket bra for dere. Leit å se han forlate Chelsea, da jeg synes han var god, og spesielt under Lampard. Men det er vel ikke plass nå som Werner og Lukaku har førstepri. Hadde en følelse på at han kanskje kunne ende opp i Arsenal, fyren har jo bodd i London stort sett hele livet, og han ga vel uttrykk for at han ønsket å bli værende i byen. Blir i hvert fall gøy å se om Mourinho får fart på han i Roma.
 5. Jeg er nok litt pessimistisk men føler at kanskje gull kan bli vanskelig i år. Mye forsterkninger og gode spillere inn på de andre Topp-4 lagene. Tror kanskje at det kan bli litt mer jevnt i år - med mindre City får Kane... Blir i hvert fall uhyre spennende å se om Lukaku fyrer på alle plugger - da vil jeg i så fall begynne å håpe på gullet, siden jeg synes vi kun manglet en klinisk målscorer forrige sesong. Jeg hadde troa på Werner, men han skuffet. Sier vel sitt når det er Jorginho som er toppscorer med 7 mål i PL, og mesteparten (om ikke alle?) var straffer. Heldigvis bidro resten av gjengen med sitt, men det var vondt å se hvor mange sjanser vi sløste. Hvis Lukaku (og forhåpentligvis Werner) kan gi oss 15-20 mål neste sesong så tror jeg vi kanskje kan være en favoritt. Men det føler jeg Chelsea-fans sier om spissene hvert år... Så jeg avventer forventningene inntil videre. Satser på at gutta har fått vinnersmaken etter CL, og at det gir mersmak til flere trofeer!
 6. Man fikk TV2 Sumo til 149kr hos OneCall tidligere, men den avtalen gikk ut da GET ble kjøpt opp av Telia. En eventuell mulighet er jo å sette opp IPTV, men det kan jo være litt kronglete.
 7. Dette har vært et langvarig prosjekt i fra admingruppa, og vi er stolte av å endelig kunne lansere dette! Da vi ble kjøpt opp av VG var dette et av prosjektene de ønsket å fokusere på. Dette er bare en liten smakebit, og vi håper å lansere flere lignende funksjoner i ukene som kommer.
 8. Det er kun administratorer som har tilgang til "sensitiv" informasjon, og vi alle bruker tofaktorautentisering. I tillegg har vi http autentisering for å komme inn i enkelte deler av forumet der brukerinformasjon er lagret, så sjansen for at uønskede skal stjele informasjon fra forumet er ekstremt usannsynlig. Vi har opplevd at noen brukerkontoer har blitt kompromisert, det er da grunnet at kontoeier har gitt ut sitt passord frivillig, eller fått passordet sitt lekket et annet sted, og de bruker det samme passordet her på diskusjon.no. Vær derfor smart og proaktiv når man velger passord på de forskjellige nettstedene man bruker. Edit: For å klargjøre - i ovennevnte tilfelle var dette en vanlig bruker, og ikke en moderator eller administrator.
 9. Huk tak i en administrator, vi er alltid her. ?
 10. Det er helt riktig! Er ikke den aller største funksjonen akkurat, men kjekt å ha. Apropos gaver - her i huset har vi gavefri jul, og det er veldig behagelig. Har hatt det slik de siste 4-5 åra. De små (barna, nevøer og nieser e.l) får selvfølgelig gaver, men de voksne får ikke. Helt greit etter min mening, de siste åra fikk jeg bare sokker og boksere uansett. Har stort sett det jeg trenger, og er det noe jeg ønsker meg har jeg jo midler til å kjøpe det selv. Takk! Det settes pris på. Driver jo med dette frivillig ved siden av studier og jobb, så da er det kult at folk legger merke til hva vi gjør.
 11. Fikset nå. Takk for tilbakemelding! Samtidig kan jeg jo plugge podcasten litt - dere kan lese kommentartråden her! Der finner dere også linker til hvordan dere kan høre på siste episoden.
 12. Enig i det. Jeg hadde (heldigvis?) eksamen i en stor idrettshall i år. Tror det var rundt 1100-1200 studenter der. Likevel hører man hosting, harking og andre irriterende lyder under hele eksamen. I tillegg var det kaldt der også. Viktig å ta vare på helsa først. Ingen fare å konte en eksamen, og heller ta den opp senere når man er litt mer motivert.
 13. Tja. Jeg sa (i en alder av 26) "tut tut, her kommer tissen". Folk er rare.
 14. Det er ingen funksjon for dette i ny versjon (enda) - jeg er usikker på om det kommer i fremtiden. Du kan derimot bruke "Ignorer"-funksjonen. Marker ønskede innlegg, og trykk på "Ignorer" på den sorte popup-boksen som kommer. Det skal nevnes at tråder du ignorerte før oppgraderingen vil forbli ignorerte, slik at du slipper å gjøre det på nytt.
×
×
 • Create New...