Jump to content

dysfunctional

Administratorer
 • Content Count

  6282
 • Joined

 • Days Won

  1

dysfunctional last won the day on August 23 2014

dysfunctional had the most liked content!

Community Reputation

14042 :)

2 Followers

About dysfunctional

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 11/27/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

43037 profile views
 1. Det er kun administratorer som har tilgang til "sensitiv" informasjon, og vi alle bruker tofaktorautentisering. I tillegg har vi http autentisering for å komme inn i enkelte deler av forumet der brukerinformasjon er lagret, så sjansen for at uønskede skal stjele informasjon fra forumet er ekstremt usannsynlig. Vi har opplevd at noen brukerkontoer har blitt kompromisert, det er da grunnet at kontoeier har gitt ut sitt passord frivillig, eller fått passordet sitt lekket et annet sted, og de bruker det samme passordet her på diskusjon.no. Vær derfor smart og proaktiv når man velger passord på de forskjellige nettstedene man bruker. Edit: For å klargjøre - i ovennevnte tilfelle var dette en vanlig bruker, og ikke en moderator eller administrator.
 2. Huk tak i en administrator, vi er alltid her. 😉
 3. Det er helt riktig! Er ikke den aller største funksjonen akkurat, men kjekt å ha. Apropos gaver - her i huset har vi gavefri jul, og det er veldig behagelig. Har hatt det slik de siste 4-5 åra. De små (barna, nevøer og nieser e.l) får selvfølgelig gaver, men de voksne får ikke. Helt greit etter min mening, de siste åra fikk jeg bare sokker og boksere uansett. Har stort sett det jeg trenger, og er det noe jeg ønsker meg har jeg jo midler til å kjøpe det selv. Takk! Det settes pris på. Driver jo med dette frivillig ved siden av studier og jobb, så da er det kult at folk legger merke til hva vi gjør.
 4. Fikset nå. Takk for tilbakemelding! Samtidig kan jeg jo plugge podcasten litt - dere kan lese kommentartråden her! Der finner dere også linker til hvordan dere kan høre på siste episoden.
 5. Enig i det. Jeg hadde (heldigvis?) eksamen i en stor idrettshall i år. Tror det var rundt 1100-1200 studenter der. Likevel hører man hosting, harking og andre irriterende lyder under hele eksamen. I tillegg var det kaldt der også. Viktig å ta vare på helsa først. Ingen fare å konte en eksamen, og heller ta den opp senere når man er litt mer motivert.
 6. Tja. Jeg sa (i en alder av 26) "tut tut, her kommer tissen". Folk er rare.
 7. Det er ingen funksjon for dette i ny versjon (enda) - jeg er usikker på om det kommer i fremtiden. Du kan derimot bruke "Ignorer"-funksjonen. Marker ønskede innlegg, og trykk på "Ignorer" på den sorte popup-boksen som kommer. Det skal nevnes at tråder du ignorerte før oppgraderingen vil forbli ignorerte, slik at du slipper å gjøre det på nytt.
 8. Det er sånn det skal være.
 9. Trykk på stjernen til venstre for emnetittelen. Det var samme løsning som før, men da var det en "prikk" - som nå er byttet ut til fordel for en stjerne.
 10. Moderatormelding Enkelte innlegg er slettet på bakgrunn av at de ikke følger trådens tema Tilbakemeldinger tas på PM, og skal ikke diskuteres i tråden
 11. Ser ut som tusenlappene som sirkulerte fra 75-87. Er Henrik Ibsen på baksiden? Har du et bilde med litt høyere oppløsning? Ser ut som disse: https://i.imgur.com/PTLhY8V.png Sedlene er i hvert fall verdiløse den dag i dag.
 12. Hei, I forbindelse med en omstrukturering vi gjør av forumet så vil det bli gjort noen endringer i denne kategorien. Kategorien omdøpes fra "Maskinvare" til "Datautstyr" Disse underkategoriene vil fjernes, og trådene derfra flyttes inn i den nye hovedkategorien "Datautstyr". - Elektronikk (m/ Kabler) fjernes - Hovedkort fjernes - Kabinetter og modifikasjoner fjernes - Kjøling (m/ Kjøling-vann og ekstrem) fjernes - Lagringsmedier fjernes - Lydkort og PC-høyttalere fjernes - Minne fjernes - Mus, tastatur o.l fjernes - Prosessorer fjernes - Skjermer fjernes - Skjermkort og TV-kort fjernes - Strømforsyninger fjernes - Annet om maskinvare fjernes Alle trådene som ligger i disse underkategoriene vil da tagges, markeres og flyttes. Har du noen spørsmål eller kommentarer så kan du ta det i denne tråden.
 13. Hei, Denne kategorien vil snart bli avviklet. Henvendelser tas her: https://www.diskusjo...owtopic=1840740
 14. Du går farlig nært incel-territorium her, altså.
×
×
 • Create New...