Gå til innhold

Den store Apple Watch tråden


Anbefalte innlegg

Jeg synes min klokke var fin og sånn sett fornøyd mot forventingene. Veldig praktisk å få opp en rekke informasjon som klokke, kalender, dato, vær etc. I tillegg praktisk å kunne enkelt se på alle varsler.

 

Likevel brukte jeg aldri klokken noe mer. Sende meldinger var tungvint, telefonanrop var vanskelig med lav og dårlig høytaler. Treningsappen synes jeg var lite innholdsrik, og pulsmåleren er ordentlig treg. Personlig synes jeg det da er mye bedre å ha med mobilen å heller bruke andre tredjepartsapper som gir en drøss informasjon og gps. Generelt var alle apper trege, og jeg brukte kun klokken til å ha den på armen og se på klokka. Derfor konkluderte jeg med at det var like greit å bruke en vanlig klokke for å sjekke tiden, og så selge klokken før det største raset på finn.no skjer ved ny lansering.

Endret av Läkerol
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tipper den kommer til å koste det samme. Apple pleier å beholde prisene fra generasjon til generasjon, med bare små justeringer for inflasjon. Men ettersom det bare er ett år siden den første gang ble sluppet, så tviler jeg på at det kommer til å skje nå. I tillegg så ligger den allerede i det øvre sjiktet av hva folk tar seg råd til.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Prisreduksjonen på Apple Watch var noe Apple annonserte som endring i MSRP, uten å lansere en ny modell, noe som er ganske uvanlig for dem og nok et tegn på at den ikke solgte godt nok til lanseringspris. Er ikke utenkelig at W2 da vil følge den nye MSRPen og legge seg på dagens pris, ikke pris ved lansering av W1. 

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Noen her som har erfaringer med Apple Watch som en treningsklokke? Er den bra å bruke som en treningsklokke? Da om pulsmåleren fungerer opp mot appene (Strava og Nike+), hvor godt vanntett den er (hvor mye regn og hvor godt den tåler svette)? Og ellers dine erfaringer med den. Takker for svar på dette. :)

Lenke til kommentar

Hvis det i hovedsak er treningsklokke du er på jakt etter vil jeg ikke si Apple Watch er et godt alternativ. Da mener jeg det bedre å gå for en rein treningsklokke av typen Polar, Garmin etc. Har selv Polar V800 som gir meg varsler fra telefonen rett på håndleddet på samme måte som Apple Watch.

 

Har selv en Apple Watch Sport og er veldig fornøyd og bruker den som regel i helgene, men den blir fort liggende å støve ned en del og grunnen til det er nok den dårlige batteritiden. Mine erfaring med Apple Watch som treningsklokke er delte, den fungerer greit kondisjonstrening som nevt over, men det at den ikke har GPS er et stort minus. Som en rein smartklokke er den helt yppelig og tror ikke du kommer til å angre på et eventulet kjøp, bare ha det i bakhodet at du må lade den hver dag.

Lenke til kommentar

Apple Watch fungerer knall til trening. Har en av de beste pulsmålerne på markedet (om vi ser bort ifra pulsbelte naturligvis, Fitbit har jo fått krass kritikk for dårlig pulsmåler) og den ser bra ut, er langt mer brukervennlig og visuelt behagelig enn egentlig alle relevante konkurrenter.

 

Batteriet varer jo lett en dag så det burde ikke være noe ankepunkt. Om du ikke forventer og ønsker batteritid på flere dager.

 

 

Også er det jo en knall smartklokkene itillegg da så den gjør jo mye utover trening også. Ulempen med Apple Watch er mangelen på GPS så du må ha med deg telefonen for GPS og endel treningsapper som Endomondo har vært ekstremt late å ikke lagt til støtte for pulsmåleren selv om Apple har latt utviklere legge til dette med watchOS 2.0 som kom for en god stund siden.

 

 

Da blir du jo veldig fort avhengig av å benytte Apple sin Activity-app for trening og selv om den er oversiktlig og fin så blir den fort veldig basic.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Digg med GPS og vanntett - tror jeg må ha meg denne. Går antageligvis for den billigste versjonen i 42 mm og stellargrå/sort (4300 kr). Ser på Eplehuset at jeg isåfall bare kan velge mellom sort sportsband og sort vevet rem - noen som har erfaring med sistnevnte?

 

bzzlink: Må du fortsatt vente til uti oktober? Isåfall må vel jeg vente til november som er så sent ute :hmm:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...