Jump to content
atwater

Den store Apple Watch tråden

Recommended Posts

Etter flere år med rykter om (iWatch, Apple Watch) så ble den endelig annonsert av Apple i går (09.09.14)

 

Den vil komme i disse tre forskjellige versjonene:

 

applewatch1.jpg

 

Mer om de forskjellige klokkene kan leses her: http://www.apple.com/watch/

 

Den kommer i salg i starten av 2015 og vil ha en pris på 349$

Edited by -lemoncake
  • Like 2

Share this post


Link to post

Hvorfor da? Programvaren er jo identiske på tvers av klokkene? Er jo bare snakk om materiale som er på selve huset. Reimene passer jo visstnok omhverandre uten problemer.

Share this post


Link to post

Hvis jeg har fortsått det riktig, så kan denne klokken brukes som pulsmåler osv. Hvis dette stemmer, så vet jeg ikke hvor digg det er å trene med en klokke som har metall eller lær reim.

Share this post


Link to post

Ikke lett å konkludere så mye rundt klokka når man ikke vet batteri, ikke vet noe særlig om innmat (tenker ikke på "OMG! OMG!! GHZ!!! HEXA CORES!!" men mer i retning av hvorvidt den støtter WiFi, GSM osv..

 

Utseende er bra nok den, virker noe tykk men ellers relativt raffinert og fin. Syntes personlig Moto360 ser bedre ut men er visstnok grisetreg i bruk, ca 12 timer batteri og en skjerm som faktisk ikke dekker hele flaten så da hjelper det fint lite med greit utseende... Apple Watch er jo temmelig pen, men hadde ønsket et mer rundt design og at den var tynnere.. Mange flotte reimer! Og fint at man kan velge mellom litt tyngre stålmodell, lettere aluminiumsmodell og gull etter eget ønske.

 

Programvaren virker gjennomtenkt, og ser bra ut. Spennende med App Store med mange APIer for utviklere å leke seg med osv.. Ser bedre ut enn Android Wear, og definitivt bedre ut enn Tizen så langt spør du meg. Mange flotte watchfaces også.

 

 

Men så var det jo dette med nytteverdien da.. Håper den kan ha støtte for Spotify offlinelister og APx, for da kan jeg jo plutselig kjøre en blåtann fra ørepropper til klokka og la den etterhvert svære 5,5" iPhonen ligge igjen hjemme. Det er noe jeg kan se stor nytte av.

Share this post


Link to post

Er nok snakk om Bluetooth LE mellom iPhone og klokka, også får den nettkobling via WiFi på iPhone som går via Bluetooth LE til klokka igjen.. Osv.

Share this post


Link to post

Så forskjellen mellom den vanlige Watch og Watch Sport er at førstnevnte er i rustfrittstål og sistnevnte i aluminum? Altså bare vekt og til dels farge? Er det kommet ut noen info om antall gram isåfall? Synes den i rustfritt stål så penest ut på bildene iallefall...

Share this post


Link to post

Hvis man får en SMS på mobilen, kan man da svare ved talemelding via Apple Watch? Eller må Siri prøve å gjette hva du sier og gjøre det om til tekst?

Share this post


Link to post

Jeg fikk sett resten av presentasjonen i kveld og jeg må si klokka fenger mer og mer uten at jeg helt kan sette fingeren på hvorfor.

Men for at jeg skal bytte ut Junghansen min i titan må den være rimelig suveren :)

 

Den ser forresten kjempetjukk og klumpete ut på bilder, men oppleves slett ikke slik på armen ifølge Daniel Eran Dilger:

When photographed, the watch looks rotund and chunky, almost impossibly too fat to even call a watch. However, when worn the experience is completely different. Worn on the wrist, the device feels slim. The sport version, made out of lighter aluminum and glass, feels noticeably lighter, as if its barely there.

http://appleinsider.com/articles/14/09/09/the-watch-first-impressions-of-apples-new-wearable

 

Håper de løser batteriproblematikken så man slipper maset med å lade klokka hver kveld.

Samme standbytid som iPad hadde gjort seg :)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...