Jump to content

2bb1

Medlemmer
 • Content Count

  9030
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

136 :)

About 2bb1

 • Birthday 01/01/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Ja, fant ut at mens du drar nedover for å markere, så kan du bruke en annen finger samtidig til å scrolle raskt nedover, så på 3 sekunder var over tusenvis av bilder markert - helt topp! :)
 2. Litt usikker hvor jeg skal spørre om dette men prøver meg her. Hvordan beholder jeg bildene i iCloud (og på iPhone-en) men fjerner de fra iPad-en? Har slått av iCloud på iPad-en, men de bildene som allerede rakk å synkronisere (flere tusen) ligger der fortsatt. Må jeg holde inne og markere alle sammen manuelt?
 3. 1. iPhone 11 Pro har som kjent ikke 3D touch, men går det an å forkorte tiden man må holde inne før long-pressen aktiveres? 2. Når jeg holder inne på Safari-ikonet og swiper litt for tidlig opp så begynner jo alle appene å riste som om jeg skal omorganisere hjemskjermen. Kan dette deaktiveres? 3. Hva gjør man om man skal flytte markøren kjapt i en tekst man skriver? Dette var jo genialt med 3D touch, men ser ikke ut til å virke med long-press. Man må vel ikke gjøre som i «gamle dager» å stappe tommelen på skjermen og holde inne hvor man skal endre teksten?
 4. Hei, Prøvde å lete på forumet her, men mange av trådene er relativt gamle. Trenger altså en laserskriver (A4) med farge, hvor man fortsatt må kunne skrive ut svart/hvitt selv om fargepatronen(e) er tomme. Pris: opptil 4000 kr, men gjerne under. Trenger ingen skanner-funksjon, men gjerne noe trådløs funksjonalitet så man kan sende bilder fra data/mobil trådløst til printeren Er HP Color LaserJet Pro M254dw et godt valg? https://www.prisjakt.no/product.php?p=4455288
 5. Hva tenker folk er maks spenning på i5-9600K? Ser det varierer mellom 1.45, 1.40 og 1.35 hva som blir anbefalt på nettet. Har klokket min til 5,1 GHz stabilt på alle kjerner @1.22 V nå, og det ser ut til å være meget bra. Kan ikke øke spenningen mer enn til 1.25 V pga dårlig luftkjøler, men får en Kraken X62 om noen dager, så da blir det en del øking av spenningen, men er altså usikker hvor mye jeg kan pøse på. 1.45 V for benchmarks og 1.40 V for 24/7-klokk (med adaptiv spenning slik at den senker seg når CPU-en idler)?
 6. Takk for gode tips, Cowboystrekk Jeg var så godt i gang natt til 2. august at jeg like godt bestilte med en gang, men dette er uansett flotte forslag til andre som er ute etter noe lignende. Kastet til og med på en 500 GB-disk NVMe M.2 fra Samsung (EVO Plus 970), så dette blir bra! Tok diverse tester og ser at 1060GTX 6GB som jeg har nå er rikelig til alt unntatt PUBG. Her er både CPU og GPU på 100 %, så blir spennende å se hvor mye bedre PUBG virker med alt annet enn GPU-en nytt. Så får GPU bli neste investering, ja!
 7. Kan svare kjapt for de som måtte lure 1. Ja det er bra! 2. Ja det går fint (usikker på hvor mye de kan overklokkes). 3. Ja det går fint. 4. LGA1155 som jeg hadde før bruker samme festehull som LGA1151 (som er på Z390-chipsetet).
 8. Hei! Tenkte å oppgradere PC-en. Se under for hvilke komponenter jeg antageligvis kan beholde og hvilke som må oppgraderes. Skal brukers primært til Lightroom/Photoshop/Premiere Pro og PUBG/CS:GO. Førstnevnte er veldig CPU-avhengig. Foreløpig oppsett: HK: Asus ROG Strix Z390-F Gaming (1790 kr, tilbud) CPU: Intel i5-9600 (2395 kr) RAM: Corsair Vengeance DDR4 3000MHz 2x8GB (777 kr) GPU: MSI GTX 1060 6GB (har fra før) PSU: Corsair HX620W (har fra før) Oppgraderingspris: 5000 kr Spørsmål: 1. Er dette et bra hovedkort? Finnes det et nyere/billigere som er bra og fungerer til lett overklokking? 2. Kan 3000 MHz på RAM-en bli et problem? Ser ut som i5-9600K kjører RAM-en på 2666 MHz når den er uklokket? 3. Antar den 10 år gamle Corsair PSU-en fortsatt fungerer - ingen nye plugger som trengs? 4. Har en Noctua CPU-kjøler på mitt nåværende Asus P8Z77-V hovedkort. Bruker hovedkortet jeg har linket til over samme kjøler-fester? Takker for alle hjelp
 9. Swap plussforsikring er inkludert første 3 mnd ser det ut som, så da er det vel håp Skal ringe Telenor å høre. Takk for svar alle sammen.
 10. Noen som vet hva det koster å bytte glasset over kameraene på baksiden av XS på et Apple serviceverksted? Har fått en liten sprekk der på min. (Har Telenor SWAP, tror egenandelen er 500 kr).
 11. Hei. Skal bygge en spottekasse på stuen hvor jeg skal ha 13 spotter. Kassen skal gå langs to av stuens vegger med en høyde på 9,5 cm og dybde på 30 cm (vil ha denne høyden for å ikke måtte flytte på to støpsler). Scenario 1: Har vært i kontakt med en elektriker ang. montering av GU10-sokler slik at jeg får brukt Ikeas Trådfri GU10-pærer (evt. Philips Hue GU10). Problemet med bruk av GU10-spotter er at kassen må tilfredsstille kravene også for halogen GU10-spotter, i tilfelle noen i fremtiden skulle putte slike oppi. Noen som vet hvilken høyde som er krav i slike spottekasser? Elektrikeren jeg snakket med var usikker. Høyden på en GU10-pære er bare 5 cm, og taket er forøvrig av betong. Vegg og kasse av gips. Scenario 2: Å kjøpe vanlige, komplette spotter, og koble disse opp mot Apples smartsystem - MEN, Fibaros hvite styringsboks for homekit kan bare slå av/på slik jeg har forstått det, og kan dermed ikke dimme spottene. Finnes det andre alternativer som sømløst kan tilkobles Apples Hjem-app? Dette scenarioet hadde nok blitt det peneste (men også dyreste). Takk for all hjelp
 12. Kom borti ND-filteret med min fettete tommel. Ingen fukt, bare gnukke det av altså? Prøvde såvidt, kommer en ukoselig gnukkelyd...
 13. Bruker en blanding av etanol og isopropanol til rensing av objektivene mine - hva med ND-filter? Den sorte overflaten ser så blank og skjør ut.
 14. Hmm, ok. Da får jeg bare avvente å se om det kommer noen på Finn kanskje. Om noen har tips i månedene som kommer så tar jeg gjerne imot de
 15. Hei! Finnes et hav av maskiner der ute, til alt fra 1500 kr og opp til Concept2-maskinene til 11-12k. Mitt budsjett er rundt 5000 kr. Romaskinen må ikke være for kort som jeg ser enkelte er ("ikke egnet til skandinaviske personer" har det faktisk stått enkelte plasser). I tillegg er det viktig at maskinen er robust laget og helst med et minimalistitsk utseende. Vurderte først en iSPORTline Yukona til 3200 kr da denne hadde grei pris og var minimalistisk nok. Men så ser jeg at det anbefales å ha både magnet og vifte for jevnere/tyngre(?) motstand. Hvor stor forskjell er det på magnet og magnet+vifte? Har også vært innom disse, da de har vifte + ser ganske bra ut. Prisen stiger, men ... inSPORTline RW60 Master R40 Å kjøpe brukt er også et alternativ. Tips?
×
×
 • Create New...