Jump to content

Wackee

Medlemmer
 • Content Count

  2884
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

336 :)

About Wackee

 • Birthday March 4

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er ikke dette et ganske godt tilbud? https://www.elkjop.no/product/data/stasjonar-pc/217904/hp-omen-25l-0829no-stasjonar-gaming-pc Er ute etter ny gaming maskin, får man mye mer for pengene ellers?
 2. Legg deg på rygg i sengen, og hold ipaden opp over deg slik at du kan se på en film (youtube, netflix, etc)Fortell gjerne hvordan du får dette til uten å være borti siden skjeremen er på. Ryktene sier at dette er blir tatt hensyn til i software. Det burde fint være mulig å få til. Palm-rejection på iPad ved bruk av Apple Pencil fungerer hvertfall strålende. Vi får vente å se til reviews er ute, om det ble et problem eller ikke
 3. (FKL - paragraf 26) Du som forbruker kan a) holde kjøpesummen tilbake etter § 28 b) velge mellom retting og omlevering i samsvar med §§ 29 og 30 c) kreve prisavslag etter § 31 d) kreve heving etter § 32 e) kreve erstatning etter § 33. --- (FKL - paragraf 29) Forbrukeren kan velge mellom å kreve at selgeren sørger for retting av mangelen eller leverer tilsvarende ting (omlevering). Dette gjelder ikke hvis gjennomføring av kravet er umulig eller volder selgeren urimelige kostnader. ---- Her kan nok Elkjøp si at å gi deg nytt produkt (omlevering) vil volde selger urimelige kostnader, og derfor tilby andre alternative løsninger (se paragraf 26).
 4. Plukket med meg Mario Party fra platekomp i dag. Gleder meg til å teste i helgen. Burde kanskje investert i et ekstra sett med Joy-Con.
 5. Til dere som liker turer i fjell, skog og mark vil eg på det sterkeste anbefale WorkOutDoors (http://www.workoutdoors.net) appen til klokken. Den har god logging av turer med all viktig data (kart, cadens, fart, puls, høyde og distanse) samt støtter innlasting av GPX ruter, fra f.eks. ut.no. Har lenge lett etter et alternativ til ViewRanger som er abb.basert, og kom over denne perlen. Engangsum, lett verdt det imo.
 6. Wackee

  Manchester United

  Takk for tips, det skal testes ut!
 7. Forsøker plex addon til SS nå, men får ikke opp streams. Noen som vil dele sine instillinger i addonen?
 8. Wackee

  Manchester United

  Er det noen som har erfaring i å ta tok fra London til Manchester? Skal ned å se United - Spurs 27 august og lander natt til mandag på Gatwick. Kunne godt tenke meg å hoppe på et tog og sove litt før eg ankommer Manchester. Tips til nettsider der eg kan bestille billett?
 9. Hva måtte til for å få Bootcamp til å fungere? Er også nysgjerrig på oppsettet ditt (GPU og kabinett).
 10. Tanker om denne? Skal nevnes eg får den til 14K. Er det en OK deal? https://www.elkjop.no/product/data/stasjonar-pc/HP880076NO/hp-omen-880-076no
 11. Haha, har fått med meg dette. Ingenting så langt, men skal gi en lyd
 12. Noen som har planer om å handle Bayonetta 1 og/eller 2?
 13. Er småforelsket i HomePod. Siri fungerer latterlig bra til musikkavspilling og styring av hjemmet. Ser frem til AirPlay 2, der eg kan inkludere Sonos høyttalerne mine også, men ellers er den perfekt. At lyden som flommer ut kommer fra den lille boksen er smått utrolig.
 14. Hei, Du trenger ikkje være logget inn på Apple ID for å benytte appene. Last ned de du trenger og logg ut. Alternativt kan du opprette en ny Apple ID, kun for bruk til TV, og legge denne inn i din "familie" via funksjonen Familiedeling. Da kan du dele Apper, videoer og alt annet du har kjøpt/lastet ned. Dine Safari- og andre innlogginger blir ikkje delt.
 15. 27 tommer fra 2014 skal vel ha Thunderbolt 2.
×
×
 • Create New...