Jump to content

VH97

Medlemmer
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 :)

About VH97

 • Birthday 09/28/1997

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24201 profile views
 1. Hei! Det skjedde et lite uhell i dag, og jeg lurer på om det er mulig å reparere denne skjermen? Eller om den er ødelagt, evt. hvor mye det koster å fikse den? Se bilde:
 2. hey! Jeg er på utkikk etter en TV, men usikker på hvilken jeg burde gått for. Har du noen tips er det bare til å poste en link av den. Kommer for det meste til å bruke den til å se sport og spille. (FIFA). Pris: Maks 6000kr Ønskelig tommer: 50-55"
 3. Hei. Det er på tide å friske opp min sportsklokke etter at min Nike+ Sportwatch nå ikke fungerer lenger etter mange fine år med den. Siden da denne klokken ikke er å finne noen steder lenger, trenger jeg en ny, og så langt står det mellom to stykker. Polar M400 HR og Fotbit Surge. Noen her på forumet som har erfaring med begge eller en av disse to? Begge er i en grei prisklasse, men må si Fitbit Surge ser best ut. Hadde satt pris på tilbakemeldinger fra dere som har brukt disse eller anbefalinger om noen andre dersom du vet om noen bedre i ca. samme prisklasse. Isåfall må det være gps og mulighet puls, fordel om innebygd pulsmåler og grei å bruke til intervall og innebygd stoppeklokke.
 4. Noen her som har erfaringer med Apple Watch som en treningsklokke? Er den bra å bruke som en treningsklokke? Da om pulsmåleren fungerer opp mot appene (Strava og Nike+), hvor godt vanntett den er (hvor mye regn og hvor godt den tåler svette)? Og ellers dine erfaringer med den. Takker for svar på dette.
 5. Hallo, Jeg registrerte meg på Pokerstars og skulle til å legge inn penger, men ble avvist og fikk denne meldingen opp. Hva er det jeg kan gjøre for å få lagt inn penger? Har sett litt på paysafe, men vil ikke bruke penger på det uten at jeg vet at det fungerer. Eller hvordan har noen av dere andre løst dette om dere har klart det?
 6. Dagens iPhone 6 er i AppStore appen priset fra 6.290,-. Jeg vil tro at 6s ligger noe høyere, tipper den starter på 6.990,- med 16GB, 7.990,- med 64GB og 8.990,- med 128 GB. Legg merke til at jeg tipper...:-) Tipper 6590,- for 6S og 7590,- for 6S Plus.
 7. Kattnakken Mast Bildet er fjernet.
 8. VH97

  Sau

  Sau Bildet er fjernet.
 9. Hei, Skal laste opp en økt til Nike+ fra en Nike+ SportWatch, men opplastingen kommer ikke lenger enn til et punkt på "opplasteren". Klarer ikke å laste opp mer, og økten blir ikke lastet opp. Bilde under. Noen andre som opplever dette problemet, eller har opplevd? Eller som kan hjelpe?
 10. VH97

  Sunset

  Sunset Bildet er fjernet.
×
×
 • Create New...