Gå til innhold

Den hyggelige tråden om spill som hobby.


Anbefalte innlegg

Blitt over 20 timer med BG3 denne helga,  men fikk sniki inn noen minutter med DCS også.

 

Vil man bombe som en proff i DCS uten å gjøre noe.  Da er F-16 og JDAMs tingen for deg. Velg deg et mål i mission editor. Feks en ond cement fabrikk. Sett et steerpoint over målet.

 

I flyet er alt du trenger å gjøre å slå på air to ground mode. Slå på JDAMs. Velge steer point du har satt på målet i mission edito. Og når du er 10 sekunder fra drop point, holder du inne en knapp og bomben slipper av seg selv. Så flyr du hjem og tar en varm kopp kakao. 

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

En av de mer positive sidene med modding-miljøet rundt Steam Deck er at jeg kan få kjøpt Hall effect joysticks som drop-in oppgradering. Fordi Valve har bygget Decken modulært 👍🏻

(Hall effect joysticker bruker magneter istedenfor tradisjonelle potentiometer joysticker. Gjør at de aldri vil stick-drifte)

IMG_4163.jpeg

IMG_4164.jpeg

  • Liker 6
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
16 hours ago, CaZpeR said:

En av de mer positive sidene med modding-miljøet rundt Steam Deck er at jeg kan få kjøpt Hall effect joysticks som drop-in oppgradering. Fordi Valve har bygget Decken modulært 👍🏻

(Hall effect joysticker bruker magneter istedenfor tradisjonelle potentiometer joysticker. Gjør at de aldri vil stick-drifte)

IMG_4163.jpeg

IMG_4164.jpeg

Damn! Hadde de bare gjort dette på Index også 😑

Vel, håper de har lært til neste headset.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Enceladus skrev (På 16.8.2023 den 14.27):

Damn! Hadde de bare gjort dette på Index også 😑

Vel, håper de har lært til neste headset.

De har jo fått veldig skryt av både presse og brukerne mtp. hvordan Steam Decken er bygget. De har jo også salg av offisielle deler (som heller ikke er skyhøyt priset) gjennom ifixit sin nettbutikk. Både som pakker med verktøy fra ifixit eller uten.

Ser for meg at de kommer til å ha mer fokus på det ved fremtidige lanseringer også. Ser forresten at Asus ROG Ally har også modulbaserte deler og smarte løsninger som f.eks. metallstøtter på PCB der skulderknappene er. Gjør at det tåler mer og holder lengre.

Men er veldig fornøyd med joystickene fra Gulikit. Ser at de og selger joysticks til Nintendo Switch joy-cons. 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Skal snart starte på ACT II (tror jeg) av Baldur's Gate 3, etter å ha restartet 2 ganger typ ~8 og ~20 timer inn i spillinga, da jeg skjønte mer av spillet og mekanikkene. Men legger det litt på vent, da jeg skal spille Starfield neste Fredag, og "lader" litt opp. Og får litt vondt i hodet noen ganger av alt man må tenke på BG3. :omg:

Var en periode jeg lastet en quick-save hver gang jeg feilet når man skulle rulle d20 o.l, men ble for slitsomt i lengden.
Jeg har en vane fra KOTOR, Dragon Age, The Walking Dead og Mass Effect at jeg ikke skal laste en tidligere save, bare pga "dumme" konsekvenser. Har jeg valgt noe dumt, så må jeg tolere utfallet og konsekvensene også, så lenger det ikke går til en Game Over (ser på deg Manaan fra KOTOR), da laster jeg selvsagt inn. Kan heller velge noe annet på andre gjenomspillinger, eller starte helt på nytt evt. Men spiller aldri noe form for Iron Man utfordring eller lignende.

Men med et stappfullt hode, så har jeg funnet et par nye spill som fungerer ypperlig: Little Lives og Mad Games Tycoon 2.
Andre enklere spill jeg spiller er Rush Rally 3, DIRT 4, Elite Dangerous, Euro Truck Simulator 2, Dirt Rally 2.0 (ikke VR), Need for Speed: Shift, Motor Town: Behind The Wheel og The Sims 4. :)

Har prøvd Palia Open Beta, men fanget meg ikke helt. Gikk litt lei når jeg måtte vente ca 100 min på at 1 ting skulle bli ferdig, for å starte å bygge huset. Og så er det tydeligvis 8 timer å vente igjen der for at huset skal bygges ferdig, og man fortsette på hovedhistorien.
Skulle ønske at det var flere side oppdrag man kunne gjøre imens.

Endret av Laserbeam
Lenke til kommentar

Onward har fått sin første større patch på flere år. Som med alle patchene til Onward de siste 2 -3 årene er det flere små thing få bryr seg om. 

Men denne gangen fikk vi en ny game mode. 6 vs 6, der hvert lag er delt inn i 2 fire teams. 

Ser ut som PVE i Onward er dødt, men kanskje denne PVE modusen kan være smålig interessant frem til Geronimo kommer.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Av de 3 nåværende combat flightsims der ute er Cliffs over Dover blitz det beste totalt sett.

DCS har bedre lyd, bedre grafikk, bedre effekter. Kanskje en smule bedre fly fysikk modellering. 

Men Clod har bedre skade modellering, mye bedre AI, og ikke minst en helhetlig ww2 verden. Clod dekker perioden 39-41 i vest Europa og deler av Nord Afrika. 

Neste år kommer en ny expansion som gjør at spillet nå skal dekke vest Europa frem til slutten av 42. 

De legger til de tidlige modellene av Fw190( som ble kjent som butcher bird, etter at de allierte flyene på den tiden var underlegene) de legger til de 2 første modellene av Mustang som ikke brukte Merlin motoren som gjorde flyet så kjent.  De legger alle 3 modellene av Hawker Typhoon som senere ble fantastisk jagebombefly, men i denne perioden ble brukt som nød low level interceptor til å kjempe mot Fw190 da de allierte ikke hadde noe annet fly som var en match på dette tidspunktet.

 

De legger også flere varianter av Me109 og Spitfire. Blant annet Spitfire Mk IX, som var den store Fw190 kiler. 

Så det blir totalt 20 varianter av Me109, 12 varianter Hurricane, og 15 av Spitfire.

Godt over 100 fly og fly varianter i spillet.

Og neste expansion legger til B17E, det blir første flybare 4 motors bombefly i en combat på nesen 20 år. 

 

Og her tester jeg vr betaen. 

Med Pimax Crystal 3232x3824 per øye. 

Ser drit bra ut, og viser også hvor god AIen er, Ai bruker mye mer vertikal flying. Mens i IL2 og DCS tar AI nesten alltid å bare går in i svinger, selv om flyene ikke er laget for svinge bra(feks en fw190 som prøver å svinge i en kamp mot en Spitfire vil bli skutt ned på sekunder) 

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Mer Clod nyheter.

Vi vet at etter TF6.0 Focke-Wulfs and Fortresses skal Clod gå løs på europeiske carrier ops, vi skal få Sea-Hurricane, Seafire, og verdens mest effektive dobbeltdekker. Swordfish.

Flyet som senket og skadet den italienske middelhavs flåten. 

Flyet som var med på å senke Bismark.

 

SwordfishLaunch.jpg.27531768ecec4dac3c650004e060d68d.jpg

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ny WRC rally fra EA..  Mye sniktitt på Youtube før offisiell release nå. En bra nok rally-sim har vært etterlengtet hos mange. WRC serien har vært ræva siden midten av 2000 fra andre utviklere, b.l.a noen italienere som kjørte klipp og lim i nytt spill vært bidige år. Null utvikling. Før den tid hadde WRC og ikke minst Richard Burns rally veldig mye bra med seg. Kjennerne setter vel sistnevnte som nr.1, selv om Dirt rally serien i nyere tid har vært svært på høyden.

Men nå har nettopp Dirt utviklerene(EA) overtatt WRC avtalen og dette ser pokker meg lovende ut. Dette kan faktisk bli det spillet som topper alt siden bilspillenes start. 

Lenke til kommentar
Aiven skrev (På 13.10.2023 den 1:17 PM):

Første Verdensmesterskapet i Geoguessr, live fra Stockholm, $50k i premiepotten. Gøy som tidligere aktiv spiller å se hvor flinke folk har blitt de siste åra, har spilt mot de fleste som er med. Her blir det noen timer med sofasliting :) 
 

 

 

 Over 10 000 som ser på dette live på Twitch nå!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...