Gå til innhold

Sony Xperia Z2 - Sonys flaggskip våren 2014


dredg

Anbefalte innlegg

Jeg bor i et kollektiv med begrensning på data opp- og nedlasting. Og telefonen min er en jævel når det kommer til opplasting!

Dette skjer bare når jeg er på trådløst nett. På mobilnettet brukes kanskje et par hundre Mb daglig på nedlasting, veldig litebopp, mens på wifi håg det flere gigabyte på veldig få minutter, som jeg vistnok laster opp. Dette har da ført til lengre utestengelser på nettet, noe som er nokså irriterende..

Har en app som viser hvor mye data som brukes trådløst og mobilt. Har prøvd å skru av auto synk, uten at ting har endret seg.

Noen forslag?

Jeg hadde et problem med at jeg noe jammet utgående trafikk, dvs tok alt tilgjegelig utgående båndbredde.

 

Etter en del feilsøking fant jeg ut at det var Nextgentel sikker lagring agenten på mobilen som hang ved forsøk på backup av telefoninnhold (og tok all båndbredde den kunne få frem til timeout.)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er mulig å se hvilke program som bruer mye på Wlan. Gå på databruk under innstillinger. Trykk på de tre Prikkene øverst i høyre hjørne, og deretter "vis Wi-fi". Da dukker det opp en ny fane for Wifi.

Takk!

Jeg gjorde dette, og fikk se at exchange tjenester har brukt 315 GB den siste måneden. Hvordan kan jeg fikse på dette?

Endret av satser
Lenke til kommentar

Jaja. Da fikk jeg telefonen tilbake fra service for 3de gang. Endelig har de byttet vibrasjons motoren som jeg ba de om, og nå har det blitt enda værre enn det var før.

 

Mest av alt har jeg lyst til å selge driten, men det er jo en risiko siden jeg da mest sansynlig får masse styr med kjøperen fordi telefonen er fucked.

 

Et annet problem er at burkprisen på denne har falt dramatisk den siste måneden. Før solgte de fleste for 4500 kr kun tlf/org. tilbehør. Nå får man praktisk talt ubrukte telefoner m/ ekstrautstyr til 3000 kr.

 

Fuck this shit!

Endret av Feh
Lenke til kommentar

Nå som raseriet har lagt seg har jeg bare innsett at denne telefonen er en lost cause. Gudskjelov at jeg fikk den gratis av jobben, men hadde ikke disse forpulte reparasjonene tatt så lang tid skulle jeg solgt den for lengst og faktisk sittet igjen med nok til å kjøpe noe annet. Det gjør jeg ikke lenger nå :(

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg fikk byttet skjerm på min, og etter det ble den overfølsom.

I tillegg tror den ALT er en finger og berøring, så den lever helt sitt eget liv.

Til og med en bok, som kom borti skjermen aktiverte den.

 

I tillegg flimrer skjermen opp/ned innimellom og ser helt shaky ut :(

Den mister til tider dekning, og bruker LANG tid på å finne igjen nett. Sist hadde de den inne i x antall uker, så jeg har ventet til jeg fikk ny tlf nå - med å sende den inn igjen.

Lenke til kommentar

 

Det er mulig å se hvilke program som bruer mye på Wlan. Gå på databruk under innstillinger. Trykk på de tre Prikkene øverst i høyre hjørne, og deretter "vis Wi-fi". Da dukker det opp en ny fane for Wifi.

Takk!

Jeg gjorde dette, og fikk se at exchange tjenester har brukt 315 GB den siste måneden. Hvordan kan jeg fikse på dette?

 

Poster denne igjen. Har prøvd å slå av auto-synk, men allikevel laster den opp gigabytes på bare få minutter. Noen som vet hva jeg kan gjøre?

Lenke til kommentar

Hvor har du skrudd av auto-synk? Under databruk eller under kontoer i innstillinger?

 

Jeg er litt usikker på hva "exchange-tjenester" er for noe. Er det en app eller? Hva er det som blir sikkerhetskopiert? Alt? Du kan jo se under "Sikkerhetskopier/tilbakestilling" under fanen Privat i Innstillinger.

Lenke til kommentar

Jeg har et besynderlig problem:alt som involverer kontaktlisten på telefonen går veldig tregt - skal jeg finne folk i ringeloggen feks, finne nummeret til noen i adressebokappen eller skrive tekstmelding - hver gang det handler om å "laste inn" kontakter må jeg vente kanskje 20dekunder før noe skjer. Noen som har en fix?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har et problem med "restore from backup" i Sony bridge for mac, og håper noen vet svaret på dette.

 

Jeg sendte inn z2 til service pga problemer med lyden. Før jeg sendte den inn tok jeg en backup og resatte telefonen til fabrikkinnstillingene. Nå har jeg fått telefonen tilbake, men når jeg åpner Sony bridge for mac og trykker på "restore from backup" får jeg bare denne beskjeden: "no previous bacups found for this device. Cannot restore". På arbeidsbeskrivelsen fra verkstedet står det at de har byttet hovedkortet.

 

Noen som vet hvorfor dette skjer og hvordan jeg kan fikse det?

 

Er utrolig irriterende å ha telefonen tilbake, men ikke få innstallert kontakter, mail, etc, etc...

Lenke til kommentar

Jeg har snakket med sonys chattesupport, og tydeligvis så går det ikke an å ta restore from backup fra en telefon til en annen - når hovedkortet blir byttet mener sony bridge for mac at dette er en ny telefon. Alt han i chatten kunne gjøre var å beklage at alt på telefonen er borte. Da forstår jeg ikke helt poenget med dette backup programmet. Er ikke tanken at man skal kunne gjennopprette hvis telefonen blir ødelagt, stjålet, etc?!

 

Dette er min første androidtelefon, så dette er kanskje ikke nytt for andre her :) Hvis noen har bedre måter å ta backup på, så blir jeg veldig glad for tips. Finnes det noe a la icloud for android?

Lenke til kommentar

Hvor har du skrudd av auto-synk? Under databruk eller under kontoer i innstillinger?

Det kan du allerede gjøre under oppsettsveiledningen. I ettertid: innstillinger -> kontoer -> auto-synk = av.

 

Personlig er jeg lite begeistra for auto-synk. Ei heller liker jeg stedstjenester (skrur det på hvis jeg trenger det.)

 

Edit: litt seint svar til deg.

Endret av Onyx
Lenke til kommentar

Var vel egentlig ikke jeg som trengte hjelp i dette tilfellet. :p

 

Auto-synk er greit. Jeg pleier å ha på stedstjenester. Bruker en del GPS, samt jeg liker funksjonen med at telefonen skrur av og på WLAN ettersom hvor jeg befinner meg. Så slipper jeg å styre med det selv. Vil sporingsfunksjonen påvirkes hvis stedstjenester er skrudd av?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...