Jump to content

Trond HB

Medlemmer
 • Content Count

  419
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

157 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Veldig fornøyd med kameraet i 5 II. Åpnes bildene i Photoshop har bare en sjelden gang automodusene (tone, contrast og color) behov for å justere noe.
 2. Testvinner i What Hi-Fi over Apple iPhone 12 Pro Max og Samsung Galaxy Note 20 Ultra. 👍
 3. Test i What Hi-Fi. 👍
 4. Kan gå inn å justere på dette. Jeg har satt min til å lade til 90%. Synes det funker veldig bra. Har aldri hatt noen problemer med Sony sine batterier. Tror aldri jeg har hørt om noen som har tatt fyr eller eksplodert.
 5. Fikk oppdatering til versjon 58.0.A.28.51 for noen dager siden. Virker som batteritida har økt etterpå. Er nå tre døgn siden den var fulladet og fortsatt 48% igjen. 👍
 6. Har testet Photo Pro appen litt i det siste. Synes det blir bra bilder. 😃
 7. Hente av og til at videoer gikk litt i slow motion på min etter ei stund. Etter en restart fungerte det normalt igjen. Ikke merket noe slik på 5 II.
 8. Mener du når du tar opp video eller gjelder det avspilling?
 9. Fungerte dette. Feilen jeg gjorde var at jeg bare slettet tilkoblinga på telefonen, ikke bilen. Fikk forresten et 1TB minnekort forrige uke. Nå er 840 musikkalbum i beste mp4 kvalitet pluss en del bilder på plass og fortsatt er det over 200 GB ledig plass. Er egentlig helt sjukt at det skal være mulig på et slikt knøttlite kort. Imponerende! 👍
 10. Nei, MB. Så akkurat på et Tesla forum at det forsvant hvis du "glemte" tilkoblingen både på bilen og telefonen og koblet til på nytt. Får prøve det etterpå.
 11. Android 11 kommer til Xperia 5 II i januar. https://www.mobil.se/nyheter/da-kommer-android-11-till-sony-mobiler-bekraftad-tidsplan Veldig godt fornøyd med telefonen. Har bare et lite problem som irriterer litt. Hver gang telefonen kobler seg til Bluetooth i bilen kommer det opp et varsel om re-pair for Advance Message access Feature. Message access Advance Feature supported. Noen som har en ide hvordan jeg blir kvitt den?
 12. Gå inn på innstillinger - Apper og varsler - Alle apper. Velg pappen og trykk avinstaller eller slå av. Er noen apper du ikke får avinstallert , bare slått av/deaktivert. Bl. a. Call of Duty.
 13. Har ikke testet men det er vel kameraet som avgjør størrelsen og ikke skjermen.
 14. Da har jeg fått prøvd Xperia 5 II et par dager. Veldig bra så langt! Har ikke fått testet så mye enda men de få bildene jeg har tatt ser veldig bra ut. Batteritiden ser også veldig lovende ut. En ting som garantert er mye raskere og mer stabil er fingeravtrykkleseren sammenlignet med Xperia 5. 👍 Xperia 5 II ser også ut som en veldig flott, fornuftig og solid konstruksjon. Blir plukket fra hverandre i denne videoen: https://www.youtube.com/watch?v=MixWwX_m6b8&feature=emb_logo
 15. Sjøl om det er Gorilla glass så blir det riper etter hvert. Fikk noen nesten usynlige små hairlines på en telefon jeg hadde for et par år siden. Det var en XZ2 med Gorilla 5 glass. Kjøpte denne hos Mobilefun: https://www.olixar.com/sony-xperia-5-ii-full-cover-glass-screen-protector Havnet på 185 kr. totalt. Er litt tynnere enn de fleste (0,27 mm). Ser ut som dette er feil. XQZ-CVAU er et cover til Xperia 10 II. https://www.sony.no/electronics/tilbehoer/style-cover-view-xqz-cvau
×
×
 • Create New...