Jump to content

Trond HB

Medlemmer
 • Content Count

  394
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

149 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fikk WH-1000XM3 sammen med Xperia 1. Solgte de uten å åpne de. Synes de er altfor basstunge. Liker lyden i WF-1000XM3 bedre. Så Komplett.no hadde en deal der de fulgte med 1 II. Noen som gikk for den? Regnet nesten med at det skulle bli noe tull da det stod på Elkjøp at de 200 første fikk med WH-1000XM3. Stod over årets toppmodell fra Sony da jeg er kjempefornøyd med Xperia 5. Kanskje kommer det en Xperia 5 II etterhvert?
 2. Byggekvalitet og finish er helt topp den men jeg vil anbefale å bruke skjermbeskyttelse og deksel. Selv om den har Gorilla Glass 6 så kan det bli småriper. Så jeg vil anbefale en skjermbeskytter i glass. Kjøpte Sony sitt eget deksel (Sony Style Cover SCLJ10) i skinn og det beskytter veldig bra. Minuset er en ganske heavy pris. Kostet over 700 kr. hos Elkjøp. Ser du kan få det for 294 pluss frakt hos Proshop nå.
 3. Veldig godt fornøyd. Kamera er veldig bra, aldri brudd under samtale, bra batteritid (ca. tre dager v. mitt bruk), kjapp, fin størrelse. Fingeravtrykkleser kunne vært mer stabil.
 4. "Kampanjesiden vil være åpen for registrering frem til 19.07.20."
 5. Kommer ganske sikkert med et tilbud til de som forhåndsbestiller disse også. Er vel ikke noe særlig mer enn normal prisoppgang pga. svekket krone sammenlignet m. Xperia 1. Når det er sagt så synes jeg toppmodellene begynner å bli i dyreste laget. Håper det kommer en Xperia 5 II. Mer passe størrelse til mitt bruk.
 6. Har ikke merket noe forskjell på fingeravtrykkleseren etter siste oppdateringa. Funker stort sett bra her men en må passe litt på at den er ganske ren. Har ett problem med at videoer (facebook/YouTube) begynner å gå i slow motion etter noen ukers bruk. Funker normalt igjen hvis jeg restarter telefonen. Andre som har vært borti det samme?
 7. Bildene i første post er helt forvrengte og stemmer ikke. At Sony har begynt å kalle telefonene sine Mark II er vel for å vise at kameradivisjonen har blitt mere involvert i utviklingen av mobiltelefonene. Dette utvidede samarbeidet startet m. Xperia 1 & 5.
 8. Hadde Xperia 1 men byttet til Xperia 5 pga. størrelsen. Min erfaring er at fingeravtrykkleseren fungerer klart bedre og raskere på Xperia 5. Kan også lønne seg å rense leseren grundig en gang i blant. Sony anbefaler også å restarte telefonen en gang i blant (har fått opp melding om at den bør restartes etter ei viss tid). Har hatt et par småproblemer (kameraet crashet et par ganger og alle videoer gikk i slow-motion) og det forsvant etter en restart. Hadde også litt problemer med Wi-Fi som forsvant noen sekunder en gang i blant på en Xperia. Det var en litt eldre modell enn XZ1. Har ihvertfall hatt flere Sony telefoner etter dette og har aldri hatt Wi-Fi problemer med noen av de.
 9. Lønner seg bestandig å sjekke fakta før en slenger ut påstander. Den har 802.11ax. Står klart og tydelig i spesifikasjonene på Sony sine sider. At den er så tykk stemmer vel heller ikke. Har akkurat samme tykkelsen som Samsung S20, 7,9 mm. Når det gjelder navnet så har de begynt å følge praksisen til Sony sin kamera-avdeling.
 10. Har du prøvd å installere Xperia Companion og prøvd software repair? Da blir hele systemet installert på nytt.
 11. Har ikke sett ikonet på de siste par Sony telefonene men alle Sony telefoner etter 2015 har Volte. Mulig de har kuttet ut ikonet?
 12. Er det da du bruker modusen som heter selvportrett? Er det ikke bare å ha den på manuelt å så bytte til selfie kameraet? Er veldig godt fornøyd med kameraet. Har en Facebook venn som akkurat har fått seg en Samsung S20 Ultra som skryter så av kameraet men jeg må innrømme at jeg synes bildene jeg tar med Xperia 5 er mye bedre. Bruker stort sett manuelt og 4:3.
 13. Skjer ikke hos meg når jeg tar bilde m. manuelle innstillinger. Bruker ikke Tidal eller smartklokke men BT funker fint på hodetelefoner og KEF LSX ihvertfall. Er ei oppdatering på vei som kommer til Norge etterhvert: Sony is updating its two current flagships with a new firmware update that adds the 1 March 2020 Android security patches. The Sony Xperia 1 moves from build number 55.1.A.3.49 to version 55.1.A.3.107. The Xperia 5 normally gets the same build number, but for this month, the latest update is rolling with version number 55.1.A.3.112. We haven’t noticed any other changes, but if you have updated let us know your impressions in the comments below.
 14. Tysk pris blir 1200 EURO. https://www.mobil.se/nyheter/sony-xperia-1-mark-ii-kommer-att-kosta-1200-euro
 15. Tviler på at den blir så dyr. Tipper rundt 10 - 11.000 pluss at du sikkert får med hodetelefoner hvis du forhåndsbestiller.
×
×
 • Create New...