Jump to content

Cord

Medlemmer
 • Content Count

  592
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

About Cord

 • Birthday 04/22/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. https://idealofsweden.no/produkter/deksler/ Har 50% i dag. Kona er storveis fornøyd med kvaliteten.
 2. Er en Samsung ue65h6475. Har forøvrig skrudd av cec.
 3. Velger å slå av via menyen, men det er samme om jeg drar ut strøm kanelen. Lyser til HDMI trekkes ut.
 4. Jeg kan ikke skjønne hvordan det er mulig å tolke det så feil, men jeg er fullt klar over at enkelte er eksperter på å feiltolke og beskylde andre for alt mulig rart. Ja, jeg har hatt veldig mye problemer med 2 mobiler og kan vanskelig se hva jeg skulle gjort annerledes. Og jeg er også klar over at enkelte mener at det er min egen skyld at man ikke trodde på mine problemer før mobilen var helt død etter at den holdt på å brenne opp. Om noen mener det er min bruk som er skyld i problemene så er det produsentenes ansvar å offentlig opplyse om programmer og bruksmønstre som mobilene ikke tåler. Kanskje du roota telefonen din litt for hardt? Har hørt at Samsung har lagt inn en sånn fail safe at hvis du rooter telefonen, så svarer Knox med en spontan selvantennelse De slutta visst med det etter note 7, ble så dårlig stemning på flyene rundt omkring ?
 5. Usikker på om dette er rett sted, men jeg prøver:) Har en rpie 3b som er satt opp med retropie og byget inn i et mini Nes kabinett, jeg ønsker at pien skal skru seg helt av når jeg slår den av, men sånn det er nå så trekker den strøm over HDMI og dermed ikke er helt av. Er det noen som vet om det er mulig å slå dette av??
 6. Står "behandles".. er det da håp å få den Ila neste uke? Eller står det bare det da det ikke er kommet inn.. noen som vet? Nok en gang Telia btw.
 7. Noen som har hørt noe om når det kommer android 7.1.1 elns?
 8. Noen som vet om dette er en mulighet? Altså at klokka automatisk ikke varsler mellom gitte klokkeslett? Ikke funnet ut av det, men både appel watch og pebble time har denne funksjonen. Ellers må jeg si at klokka fungerer utrolig bra med galaxy s7 ?
 9. På jakt etter en god gammel Amigajoystick til RetroPien min. Noen som vet hvor jeg kan få tak i en som går til USB? Vet de ble solgt for endel år tilbake.. Vet også det finnes overganger til orginale, men ser jo ut til at at brukte joysticker også koster det hvite ut av øyet..
 10. Forsåvidt et helt greit poeng, men en telefon til 7000 kr er vel også rettet mot de som har litt forventinger til ytelse og kvalitet. Og, rent personlig, mener jeg at det å få siste utgave av operativsystemet, og da også de nyeste funksjonene og sikkerheten, faller litt innunder kvalitets forventningene.
 11. Skulle gjerne hatt Nougat da Nå begynner det å bli tåpelig lang ventetid faktisk.. S8 frister veldig, men dersom samsung skal være så treige med å oppdatere telefonen sine, er jeg faktisk litt betenkt.
 12. IPhone holder seg vanvittig høyt i pris. En av de store fordelene med dem. Koster jo nesten ikke noe å skifte telefon hvert år om du kjøper dem subsidiert.. Topp modellene til diverse android stuper jo i pris iløpet av et år.
 13. Finn.No og bruke finn betalingsgaranti har jeg gjort endel.
×
×
 • Create New...