Gå til innhold

Hva har dere søkt på til høsten?


cjoo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Landskapsmåling og eiendomsdesign på HiB, men skal inn i førstegangstjeneste i august. Greit å kunne holde av plassen :-) virker som en variert blanding av utearbeid og innearbeid, noe som passer meg bra. Ville egentlig ikke studere i Bergen, men dette var beste alternativ med tanke på fag fra VGs og middels karakterer. Får se om jeg søker noe annet etter militæret

Lenke til kommentar

Jeg også! Er 21 mindre søkere enn i fjor, og da var snittet 4,9. Så om du har rundt det, har du en god sjanse. Så fremt ikke søkerne i år har en høyere poengsum, da.

 

Har regnet meg fram til rundt 50 studie/karakter poeng (2 år yrkes + 2 år lærling inkl. fagbrev), håper VIRKELIG jeg kommer inn.

Lenke til kommentar

Jeg er litt i tvil om hva jeg vil, så hvis noen har noen erfaringer, meninger eller lignende er det bare å skrible ned.

 

Som førstevalg har jeg rettsvitenskap ved UiB, og som andrevalg har jeg sammenlignende politikk ved samme universitet. Hjertet mitt forteller meg at jeg bør bytte rekkefølge og gå for sam.pol, for det er vel det jeg synes virker mest spennende. Nå bør det nevnes at jeg har svært lite peiling på jus, har ikke lest noe før, så det blir kanskje litt urettferdig å avskrive det før jeg har prøvd det. Men magefølelsen sier at sam.pol er det jeg vil trives mest med. Samtidig hører man stadig at det er for mange som studerer de typiske samfunnsfagene (sam.pol/statsvitenskap, sosiologi +), og at en utdannet jurist ALLTID vil finne jobb, at man med utdannelse i rettsvitenskap er ganske allsidig og kan velge mellom mange ulike jobber innenfor ulike sektorer. Med dette i bakhodet vil jo rettsvitenskap være det lureste å velge.

 

Men jeg greier liksom ikke helt å bli kvitt tanken om at jeg kanskje ikke vil trives så godt på jussen, og heller tenke at "det hadde vært mye mer spennende å studere sam.pol, jeg ville hatt det bedre nå" og tanker i de baner.

 

Hmm.. hvis jeg ikke får bestemt meg blir jeg nødt til å velge noe (mest sannsynlig juss) og hoppe i det med all den kraft jeg besitter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...