Jump to content

Emsal

Medlemmer
 • Content Count

  1343
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

375 :)

About Emsal

 • Birthday 04/19/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9815 profile views
 1. Hår på låret og bow legs (typisk fotballspiller bein)
 2. Hey det heter postmord. Postmord.no redirecter deg til riktig sted hvert fall 🙈
 3. Kjøp den da og sett den inn i et støpsel med bryter? Den ene jeg linket til har en timer opp til 4 timer så slår den seg av selv. Den andre kan du bruke mobilen og gjøre mer avanserte ting.
 4. Hvorfor ikke bare kjøpe noe sånn https://www.elektroimportoren.no/wiz-smart-plugg-wifi/60432/Product.html?Referer=googleshopping&gclid=CjwKCAjwh5qLBhALEiwAioods70cUG6eccUuy5-P5c1xP18bIZDSt5ZXN4gpgxvT8ct7iQ5obgJyuBoCLUkQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&utm_campaign=googleshopping&utm_medium=na&utm_source=na eller sånn her https://www.elkjop.no/product/hjem-og-husholdning/elmateriell/fjernkontroll-og-tradlos-styring/TI884/proove-capidi-sikkerhetstimer-ti884?&scid=SEM6284&gclid=CjwKCAjwh5qLBhALEiwAioods9sFvSpB2vLRkBd8y3JPukrFtdNePQdxrzuIP2Fz2by3QHqos7_h2BoCMBkQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds også kobler du bare til til laderen på den.
 5. Må quote meg selv. Det gikk fint å spille "singleplayer" online. Men etter at jeg begynte å bevege meg ut til lobbyen så kræsjer spillet stadig vekk, dette er med nyeste nvidia drivere og oppdateringen i dag hjalp ikke særlig.
 6. Når de som kjøper den dyreste pakken blir spurt hvor lenge de har 1000 mbit nedlasting: "Sigga Et Quatte".
 7. Skjønner ikke hvorfor folk sier det er en gimmick. Det er det første jeg la merke til da jeg begynte å bruke skjermen på min 13 Pro Max. Alt er så sykt mye mer smooth i menyer, scrolling og når man bytter mellom apps. Kommer fra iPhone 11 Pro. Kanskje det er større forskjell på 13 Pro Max, siden den har større skjerm?
 8. Hele økosystemet er hovedgrunnen til at jeg liker apple. Alt fungerer bare bedre sammen. Det er de små tingene. Eksempelvis har jeg en lg tv og app på mobilen til å styre den via Wi-Fi. Jeg har også Apple tv. Det tar 1 min fra jeg leter etter appen til jeg kan styre TV-en. Tar et sek å styre Apple TV-en, fungerer sømløst. Klokken låses opp av mobilen og motsatt. Mac-en låses opp av klokka og alt ligger der uansett om jeg bruker Mac, klokke eller mobil. Airpods er enkle å bytte mellom enheter også. Alt dette får du til med Android og google. Men har aldri syntes at det har fungert like bra. Til og med Samsung går mer Apple veien hvor Samsung produkter passer bedre sammen en blandet. Alt fra tv, klokke, mobil og telefon. Endte opp med å kjøpe Samsung mobil til dama etter jeg hadde kjøpt henne en Galaxy watch og det fungerte mye bedre sammen en Huawei P20 hun hadde arvet fra meg. EDIT: WOOP post 1337!
 9. Noen som har bestilt fra Telenor som vet hvor jeg kan få tak i PDF versjon av en faktura? Ser ikke at jeg har fått noe PDF.
 10. Jeg spilte igjennom første act i går og noen quests I act 2 I dag. Synes det ser bra ut. Har ikke opplevd noen bugs og spillet har fin flyt. Kjører på et 3080 og 9700k med 16gb ram. Om det er verdt prisen spørs jo egentlig på din egen lommebok og hvor mye man har lyst å spille igjennom gamle D2 med ny grafikk. Hvis du forventer noe nytt blir du skuffet tror jeg.
 11. Jeg hadde lett glemt det bort hvis sjefen min drev å sendte småtasks på teams hele tiden. Bruk i det minste trello eller noe lignende. Du kan også slå av slik at folk ikke kan se at du har lest deres meldinger på teams.
 12. Bor i Kristiansand, har fått forventet ankomst mandag. Merkelig, på appen står det forventet i morgen.
 13. Ikke her heller, ser mørkt ut angående å få den i morgen. Noen som vet hvor jeg kan få lastet ned en faktura for kjøpet hos Telenor? Fikk ikke noe filer på mail.
 14. Nå fikk jeg sporing hvert fall.
 15. hehe, gg I guess, har ikke fått noe jeg 😕
×
×
 • Create New...