Jump to content

Emsal

Medlemmer
 • Content Count

  974
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

214 :)

1 Follower

About Emsal

 • Birthday 04/19/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7836 profile views
 1. Den godtar altså ikke de 2 andre brikkene? Høres jo logisk ut at de er ødelagt. Kan jo eventuelt teste med de 2 som ikke fungerer i en annen PC for å være helt sikker. Hvis du vil ha greie RAM brikker for å ha 16 GB igjen kan du kjøpe disse https://www.komplett.no/product/893833/datautstyr/pc-komponenter/minnebrikker/corsair-vengeance-lpx-ddr4-3000mhz-16gb Edit: eller bare bytte ut de som ikke fungerer (vet ikke helt timingen på de du har nå så bare tipper ) https://www.komplett.no/product/1137263/datautstyr/pc-komponenter/minnebrikker/hyperx-fury-ddr4-2666mhz-8gb
 2. Eller bare bruke LG med innebygget peker som du kan bruke fjernkontrollen til å styre.
 3. Minner meg om når pappa spillte Pokemon Blue på gameboyen i en time eller no for det var Casino på spillet.
 4. Det du kan gjøre i mellomtiden er å kjøpe en kanne med komprimert luft og noe kjølepasta. Få renset pcen. Du kan også vurdere å kjøpe noen ekstra vifter og en stillere kjøler til CPU.
 5. 42kg for det der galskapet XD
 6. Jeg har 2 skjermer og det skjedde bare på X34en, ikke på den andre. En annen ting som gjorde at jeg enda mer var at tastaturet begynte å bli defekt også , skjedde plutselig i dag når jeg koblet opp PCen. Blinkende leds og får ikke skrevet i det sekundet den blinker. 10 år (?) gammelt Microsoft sidewinder et eller annet. Prøvde 3 forskjellige USB porter.
 7. Det er den ikke. Slo den på nå og alt ser ok ut igjen. Det var merkelig. Kanskje det er noe i det du sier da det blåser kraftig her.
 8. Både på boot og under bruk av skjermen er egentlig mye mer enn det jeg fikk på bildet der. Veldig mange vertikale linjer med noen cm mellomrom.
 9. Kom bare plutselig etter å ha sett på YouTube. Har prøvd å slå av gsync og ta ned refresh rate til 75hz men fortsatt samme feil. Dette skjer selv om skjermkortet er koblet av. Noen ide om hva det kan komme av? Skal jeg reklamere?
 10. Du kan kjøpe mobildeksler og selge de. koster bare 8kr eller noe så selger du de for 100-200 sånn som alle andre gjør. Uansett dyr pc mener nå jeg.
 11. Ikke så veldig, husk på at du må betale moms til staten når du selger vare og det er ganske høy skatt mener jeg på kjøp og salg .
 12. Så lenge du er momsregistrert og skatter av profitten 😋
 13. Ville heller gått for en stk 2tb SX8200 Pro. Du sparer plass slik at du kan lett legge på et til m.2 kort , du får bedre ytelse og det er billigere.
 14. Ser at det ikke har vært liv i denne tråden på en stund men føler ikke det jeg har å si fortjener en egen tråd. Er Cerberus fra Sliger det eneste produktet som finnes i sin klasse? Da er det jo ikke rart det er så dyrt. Har lett i flere dager og kan ikke finne noe lignende. De har hvert fall rett i at det er verdens minste mATX kabinett. Kjipt at det ikke kommer til Norge for jeg kunne virkelig ha kjøpt noe lignende.
×
×
 • Create New...