Gå til innhold

Emsal

Medlemmer
  • Innlegg

    1 628
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Emsal

  • Bursdag 19. april 1992

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

12 410 profilvisninger

Emsal sine prestasjoner

566

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Plukket dette spillet opp med noen venner denne uka. Veldig spennende spill. Minner meg mye om deep rock galactic. Spilte det også litt alene. Ikke noe problem å finne noen å spille med akkurat. Kan joine midt i et game også.
  2. Kikket på meldingen, men glemte å svare på den Kan ikke huske hvilket kit det var. Leverte den bare inn på MC Senteret her i Kristiansand. Prisen for kittet var 2800 i 2014.
  3. Emsal

    Trafikalsk klagemur

    Kjørte bak en TYLR i påkjøringsrampe. Kjørte i 50 og vi skulle inn i 90 sone. Hater folk som ikke klarer å komme seg opp i fart, med en god nok bil. Heldigvis ikke mye trafikk så jeg dro forbi han. Blinka på meg med fjernlysene.
  4. Elsker at jeg ikke jobber i en kjøttkvern, i realiteten kan jeg få det jeg vil, men i praksis trenger jeg bare 300/300 så det er det jeg har.
  5. Emsal

    Elbil-tråden

    Se om du finner noen på rask levering?
  6. Da ville jeg heller sagt det. Tror det hadde vært bedre stemning av det. Jeg har prøvd å forklare det. Det er min egen fantasi. Fordi det er slik jeg hadde tenkt. Det er ikke sikkert han tenkte slik, men prøver bare resonnere meg frem til hvorfor han ble sur.
  7. Absolutt jeg er helt enig med deg at man skal kunne diskutere om biler uten at man blir sur. Det er nok en del som eier Tesla som havner opp i slike diskusjoner om de vil det eller ei, bare fordi de eier en Tesla. Da tror jeg det kan bli dårlig stemning. De er mest sannsynlig heller ikke særlig bilinteressert.
  8. Det er jo godt kjent for at folk kan utvikle følelser for bilen de kjører. Jeg har en bekjent som har kjøpt seg en ny bil han gleder seg til å kjøre. Skulle jeg sagt at de følelsene kan han legge fra seg fordi en bil ikke er et levende vesen?
  9. Du insinuerer om at du lett hadde klart å komme igjennom inngangen siden det er en liten bil. Det er ikke sikkert han oppfatter det slik, men det er slik jeg hadde tenkt. Hvis teamet for samtalen var manøvrering av bil på trange plasser. Jeg argumenterer ikke imot at TMY er en corssover. Personlig bryr jeg meg ikke hva definisjonen er og hva den skal kalles.
  10. Man burde faktisk sette seg inn i det praktiske ved å eie en hund og det er altfor mange som ikke gjør dette. Så det var en dårlig motsetning. Hvis man bor i en blokk eller ikke har mye fritid så er det noen ting man burde tenke på i forhold til å ha hund. Det er også flere forskjellige raser av hunder som er mer eller mindre problemfrie enn andre.
  11. Du sier jo basically at han er en ræva sjåfør og at han ikke vet hva forskjellen på stor og liten er (som jeg vil si er ganske relativt i forhold til det man er vant med og føler). Det er jo noe man har brukt mye penger på. Det er litt som å kritisere andre sitt valg av hus og hvor de velger å bo f.eks.
  12. Kanskje denne siden kan hjelpe deg https://steamdb.info/sales/
  13. Emsal

    Elbil-tråden

    Ja så skal du ha 533 må du opp i pris. Så da blir det vel egentlig mer riktig å si
×
×
  • Opprett ny...